צפייה בגרסה מלאה : קולר לשמן גיר
שלום לכולם. אני זקוק לקולר שמן בשטח של לפחות כ-300 סמ"ר, 10x30 או משהו דומה, עם כניסות 8 מ"מ. למישהו יש רעיון איפה אפשר לקנות אחד במחיר שפוי? גם הצעות לעסקים בנושא וגם הצעות למכירה מחברים תתקבלנה בברכה
תודה-קובי
GodsFather
17-06-16, 17:13
כמו קולר שמן גיר של גימני למיניהם?
לא מכיר את הקולר בגמינים, אבל זה לא מאוד עקרוני למה הוא יועד במקור, כל עוד שטח הקירור שלו לא יקטן.
קובי
אין לי מושג מאיפה להתחיל, מי מוכר כאלה קולרים?
אין לי זמן לחכות לאיביי...
אני צריך אותו לימים הקרובים. בכל מקרה, חייבים להיות כאלה קולרים זמינים בארץ, השאלה היא מי מוכר, ומה המחירים....
GodsFather
17-06-16, 23:21
http://www.jeepolog.com/forums/showthread.php?t=86580
אם הקולר בתמונה פה מתאים לך, דבר איתי.
אני צריך אותו לימים הקרובים. בכל מקרה, חייבים להיות כאלה קולרים זמינים בארץ, השאלה היא מי מוכר, ומה המחירים....
חנויות חלפים, באיזורינו מוכרים כאלה בגדלים שונים המחירים נעים בין 200 ל 400 ₪ .
וולטקס בת"א מחזיקים את Hayden
http://vultex.co.il/partners.html
אמיר, ראיתי את הקולר, מה המידות שלו? אורך\רוחב\קוטר צנרת?
תודה-קובי
קולר שמן מנוע של סופה ממוגנת מתאים?
דרור, אני לא זוכר את המימדים שלו, אבל אם אני לא טועה הניפלים לכניסה\יציאה שם גדולים יותר
קובי
קניתי השבוע במידות האלה....220 שח...
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
קניתי השבוע במידות האלה....220 שח...
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
חנויות חלפים, באיזורינו מוכרים כאלה בגדלים שונים המחירים נעים בין 200 ל 400 ₪ .
חנויות חלפים למיניהם.... למה להיסתבך...
למה להסתבך? אולי כי אני לא נמצא "באזורינו"... אני בעוונותיי צריך למצוא מישהו ששולח סחורה ולא רק מוכר על הדלפק
קובי
יש לי אחד כזה: הנתונים ע"פ מיטב ידיעתי:
לחץ מקסימלי 1.6 MPA ,טמפ שמן עד 100C . שטח פנים 0.6m2 . משקל 7.5 ק"ג , אורך 33 ס"מ . קוטר פתחים 3/4 . הצנרת עשוייה נחושת108900<body id="cke_pastebin" style="position: absolute; top: 0px; width: 1px; height: 1px; overflow: hidden; right: -1000px;">
לחץ מקסימלי 1.6 MPA ,טמפ שמן עד 100C . שטח פנים 0.6m2 . משקל 7.5 ק"ג , אורך 33 ס"מ . קוטר פתחים 3/4 . הצנרת עשוייה נחושת</body>
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.