התחברות

צפייה בגרסה מלאה : פרסום- חברת praia - ציליות מבד לייקרה

praia
23-06-16, 14:20
שלום לכל המעוניין,
נעים מאוד, אני שגיא, חברת פראיה.
ובאתי להמליץ/להציע רכישה קבוצתית לכלל חברי הפורום של הציליה שלנו.
פראיה מתעסקת בצליות מבד לייקרה, כאשר הציליה מגיעה בשני גדלים שונים .
פראיה קופנהאגן – 3*3.2
פראיה מורו - 4.3*3.2
כל ערכה, מגיעה עם תיק קנבס מעוצב ונוח לשימוש, חופת בד, 4 חוטים, 4 יתדות סללום מיוחדות ושני מוטות אלומיניום טלסקופים .
בנוסף, ישנה אפשרות להתאמה ציליה לצרכי המשתמש בכל גודל שתבחרו .
פרטים נוספים תוכלו למצוא באתר שלנו – www.praia.co.il (http://www.praia.co.il/)
תודה רבה, והמשך קיץ מרענן בטיולים שלא נגמרים :)
שגיא, 0542343710.

*** שגיא, בגלל שאתה נראה בחור הגון ואפילו נחמד, בניגוד לרוב מקדמי האתרים, הודעת הפרסום שלך לא נמחקת - זכית במעט פרסום חינם. ראוי שתפנה בצינורות המקובלים באתר לזה למפרסמים (http://www.jeepolog.com/forums/content.php/2006-%D7%A4%D7%A8%D7%A1%D7%95%D7%9D-%D7%91%D7%92%D7%99%D7%A4%D7%95%D7%9C%D7% 95%D7%92). - בברכה, המערכת ****

ד ו ר ו ן
23-06-16, 17:35
מחירים.

alto
23-06-16, 17:36
שאלה: אני רוצה להצליל את הגג בבית, בערך 5X5, בד לייקרה כזה מתאים? מדובר על הצללה לאורך כל הקיץ, מה העמידות שלו?

asypeer
23-06-16, 18:44
איפה היית לפני שבוע שנשברתי ורכשתי את הציליה של אותנטיק ב335₪ לגודל הבינוני..

Sent from my iPhone using Tapatalk

JustDoB
23-06-16, 20:55
מה המחירים לרכישה קבוצתית ?

it was a jeep thing

praia
27-06-16, 10:50
המחירים לחברי פורום ג'יפולוג
פראיה מורו 4.3*3.2 - 399 ש"ח - ללא משלוח - משלוח עד הבית באספקה מידית בעלות של 49 ש"ח נוספים
פראיה קופנהגן 3*3.2 - 349 ש"ח - ללא משלוח - משלוח עד הבית באספקה מידית בעלות של 49 ש"ח נוספים
הזמנה טלפונית - 0542343710

toy4FUN
27-06-16, 11:06
מה ההבדל ביניכן לאותנתיק?
אתם יותר יקרים...

praia
27-06-16, 17:04
קודם כל אציין, שאותנטיק היא חברה נהדרת, והמוצר שלה מגניב מאוד .
אף על פי זאת, אולי למראית עין, אנחנו דומים להם, אך המוצר שונה בתכלית.
המוצר שלנו נבנה כדי להוות חוויה משתמש טובה יותר, זה מתחיל באיכות הבד, במשקלו, ובבד גולמי שלא נעשה בו שום מתיחות על מנת להרוויח בד נוסף.
מה שמייקר משמעותית את מחיר הערכה .
בנוסף לכך, מצאנו שהפתרון האידאלי הוא יתדות ספירלה, שמתאימות כמעט לכל תוואי (במידה ואין אפשרות, אפשר לקשור את החבלים לעצים, עמודים, גלגל ג'יפ, או כל דבר העולה על רוחכם. העמידות של המוצר ברוחות טובה מאוד, ולאחר בנייה נכונה של הצילייה, תוכל גם לישון מתחתיה במהלך הלילה (מומלץ להוסיף אוהל), מעבר לזה בהיבט הכספי, הגודל שאתה מקבל מאיתנו גדול בהרבה מהבד באותנטיק לעומת המחיר. כך, שאנחנו יקרים לעומת הגודל הקטן ביותר שלהם אך לא בהשוואה נכונה . תודה רבה והמשך יום מהנה :)

zivo
27-06-16, 21:36
שגיא,

יש מצב לקבל נתונים שאפשר שלעשות איתם משהו , ולא רק סיסמאות - "איכות הבד", "משקלו", "בד גולמי"......
בבקשה:

אנחנו עובדים עם בד מסוג........ (מה סוג הבד וכמה % לייקרה)
במשקל של ג' ל מטר.
הבד ארוג מחוט XXXX דנייה (Denier)
הבד עבר עיבוד (צבע, אימפרגנציה.... UV).
הבד מספק הצללה של YY% .
לצילה אחריות של...... שנים ...

תודה

praia
28-06-16, 14:23
קודם כל, תודה רבה zivo,
זוהי מודעה פרסומית ולא מודעה אינפורמטיבית. את כל הפרטי הרלוונטיים ללקוחות תוכל למצוא באתר שלנו www.praia.co.il תודה.

liontamer84
28-06-16, 14:53
גם באתר שלכם אין פרטים לגבי סוג בד והציפויים וההגנות שלו.

זו שאלה פשוטה, לדעתי שווה לנסות לענות.

רועי

praia
28-06-16, 15:32
היי ליאור,
אולי המידע לא נגיש בצורה נוחה לכן אפרט כאן בכיף.
הבד הוא בד לייקרה המשולב עם פוליאסטר כלל משקל הערכה הוא 5.5 - 6 ק"ג כמשקל הבד הוא 3.2 ק"ג. (פרטים טכנים נוספים לגבי אחוזי שילוב הבדים ישארו פרטיים)
הבד מגיע בצורתו הגולמית, יישר מהאריגה.
אני לא אפזר לכם אחוזי הגנת UPF וכולי כמו שהרבה חברות אוהבות לעשות, מהסיבה הפשוטה שלפי מכון התקנים הישראלים את תקן זה אפשר לקבל אך ורק לפרטי לבוש, כמו שאתם מבינים צילייה אינה פריט לבוש ולכן אנו לא בעלי תו התקן UPF-50 . עם זאת צפיפות הבד אכן עומדת בתקן.
לצילייה אחריות של כ-3 חודשים לכל התפרים הנמצאים בבד.

פראיה.

eysham
28-06-16, 16:33
אי מבין שזה לא אותו היישום...
אבל לא ברור לי איך המוצר הזה (שלכם או של אוטנתיק לצורך העניין) יוצא כלכך יקר, יחסית לגזיבו למשל שיש להשיג גם ב-250ש"ח ל 3X3 והוא לכל הדעות יותר יקר לייצור מאשר חתיכת בד תפורה וכמה מוטות...

de fox
28-06-16, 17:04
אי מבין שזה לא אותו היישום...
אבל לא ברור לי איך המוצר הזה (שלכם או של אוטנתיק לצורך העניין) יוצא כלכך יקר, יחסית לגזיבו למשל שיש להשיג גם ב-250ש"ח ל 3X3 והוא לכל הדעות יותר יקר לייצור מאשר חתיכת בד תפורה וכמה מוטות...

אל תהיה מצחיק.
מה הקשר בין עלות ייצור המוצר לבין שווי השוק שלו?

praia
28-06-16, 17:23
היי ישאם,
עלות המוצר מגולמת כמובן מכלל מרכיביו של המוצר, היתרונות שלו והיחודיות שלו לעומת מוצרים אחרים.
אני לא אשווא את המוצר שלנו לגזיבו, אומנם שנינו מספקים צל אך רק אחד מאיתנו מספק גם נוחות, קלות דינמיות ואיכות.
מוטות הפראיה עשויות אלומיניום ולא ברזל כמו ברוב הגזיבוים, מה שמונע חלודה. תיק הנשיאה מספק נוחות נשיאת המוצר ולאיחסונו ברכב, במחסן וכולי. הבד בו אנו משתמשים נותן הרגשה הרבה יותר נעימה וקלילה מאשר החום שנוצר תחת גזיבו שהבד שלו לא נושם ויוצר חממה.

zivo
28-06-16, 19:36
שגיא,

לפעמים, בחיים, צריך לדעת להגיד סליחה טעיתי, או פשוט לסגת לאחור בשקט.
ההתנהלות שלך, פשוט מדהימה.....פיל בחנות חרסינה....
עברת על חוקי האתר ובשיא הגסות פשוט הכנסת פרסום מסחרי, מבלי לשלם.
מה חשבת לך, שכל אנשי המכירות בארץ פשוט טמבלים שהם משלמים על פרסום, והנה אתה מצאת דרך לפרסם בחינם???
פניתי אלייך יפה, וביקשתי מידע מאוד בסיסי על המוצר שלך. זכותך לא לענות, זכותך לענות ולהסביר למה אתה לא רוצה לספק את המיידע.... אבל במקום זה בחרת לשלוח אותי לאתר שלכם, שממש לא עונה על השאלות.
האמת בשלב הזה, אני כבר איבדתי בך ובמוצר שאתה מייצג עניין.
אבל רועי, בחר להסב את תשומת לבך "לטעות הקטנה", ושהמידע לא קיים.
ועכשיו את המוסיף חטא על פשע, ועונה לו תשובה הזויה....
או שאתה פשוט שרלטן, או שאתה פשוט לא מכיר את התחום שאתה עובד בו.... אבל בכל מקרה התשובה שלך כל כך חובבנית, שאני אפילו לא רוצה לחשוב , האם אתה חושב שאנחנו טיפשים, או שמישהו אחר לא כל כך חכם...
ובמחשבה שניה, זה בעצם אותו דבר.

דבר אחד בטוח, בעידן של האינטרנט, עדיף שלא תענה, פשוט מפני, כל שורה נוספת פה....כל אחד נוסף שיראה את ההתכתבות הזו..... רק יעלה את ההתכתבות הזו בחיפושים של גוגל.
ואני לא חושב שזה יתרום למוצרים שלכם.

בהצלחה.....
באתרים אחרים.

עירא
28-06-16, 19:48
א. לא מכיר את שגיא או את פראיה או את אוטנטיק.
ב. לא מבין את ההתנפלות הזו על כל מי שמנסה לפרסם משהו.
שגיא לא ניסה להתחמק או להסוות את כוונותיו, ברגע שעלו שאלות הוא ענב עליהן בצורה כנה וישירה.
על מה הטענות? על זה שהוא לא מפרסם באינטרנט פירוט מלא של חומרי הגלם וסט הוראות איך להעתיק את המוצר שלו? (במיוחד באתר שלרוב הגולשים יש יכולות בנייה מעל הממוצע)

עירא

boaz avrahami
28-06-16, 20:09
שגיא לא ניסה להתחמק או להסוות את כוונותיו, ברגע שעלו שאלות הוא ענב עליהן בצורה כנה וישירה.
על מה הטענות? על זה שהוא לא מפרסם באינטרנט פירוט מלא של חומרי הגלם וסט הוראות איך להעתיק את המוצר שלו? (במיוחד באתר שלרוב הגולשים יש יכולות בנייה מעל הממוצע)

עירא

+1

המערכת ערה לפירסום ולא מחקה אותו ולכן חזקה עלינו שהוא מפרסם ברשות.

מהתרשמותי בנאדם נחמד שמתנהל בהגינות... מה אתם מתנפלים?

praia
28-06-16, 20:29
zivo שלום שוב,
בהחלט ישנו מקום להודות ולהגיד סליחה וטעיתי, אך איני מזהה שזהו המצב.
בוצעה התנהלות מול הנהלת האתר והמודעה אושרה ומטרתה לשרת את רווחת חברי הפורום.
השאלות אותם שאלת אומנם לא בסיסיות אך קיבלת תשובה והופנת לאתר למציאת הפרטים מאחר ולא רצינו ״להכביד״ על חברי הפורום בפתיחת דיון פרטי ולא עניני, כל המידע אותו פירטתי מוצג גם באתר ואיני מבין את מה שמוגדר לטענתך ״טעות קטנה״.

1.סוג הבד מצוין בכל אחד מדפי המוצר באתר
2.את משקל הבד אפשר למצוא בכל אחד מדפי המוצר באתר
3.צבע הבד מצוין בכל אחד מדפי המוצר באתר
4.אחריות המוצר מצויינת בדף המוצר ובתקנון האתר

אני וחברת פראיה עומדים מאחורי כל הודעה ופרטים שנמסרו בהודעות והתכתבות בפורום זה, בין אם בהקשר לחומרי המוצר ובהקשר תו התקן upf-50.
בנוסף אבקש מהנהלת האתר לערוך בדיקה בנושא, מאחר והודעתך תוקפנית ושקרית בחלקה.

חברת פראיה תכבד כל החלטה של מנהלי האתר לגבי שינוי/עריכה/הסרת המודעה.

פראיה.

zivo
28-06-16, 20:44
+1

המערכת ערה לפירסום ולא מחקה אותו ולכן חזקה עלינו שהוא מפרסם ברשות.

מהתרשמותי בנאדם נחמד שמתנהל בהגינות... מה אתם מתנפלים?

על איזה הגינות אתה מדבר?
אני לא מהמערכת, ואין שום ענין כלכלי.
אין לי בעיה שהוא מנסה לפרסם, יש לי בעייה שהוא מנסה למרוח אותי..... וגם שהסבו את תשומת ליבו, הוא ממשיך למרוח או להטעות ( תחליטו בעצמכם).
העלתי את הנושא של הפרסום, כי הוא רק עוד דוגמה לפיל בחנות חרסינה.

גם עכשיו, תשימו לב הוא שולח לאתר אבל על חלק עונה בעצמו, וכמו שכבר רועי כתב, את רוב התשובות אין באתר.
עונה על חלק, אבל מוסיף סיפורים על תקן שלא שאלתי, מסביר שהתקן לא רלוונטי, אבל לסיום מוסיף שהבד עומד בתקן... אבל אם התקן לא רלוונטי, אז למה אתה מזכיר את זה? למה אתה מנסה לסובב אותי?

ענה על השאלות - על רובן לא.
שלח אותי "מסביב לבלוק" לחפש תשובות במקום שאין תשובות (האתר שלהם) - כן.
לא הבין שצריך לדבר לענין והמשיך עם עוד איזה סיפור לא רלוונטי ושאף אחד לא שאל על תקן לא רלוונטי - כן.

בקיצור, במקרה הטוב הוא סתם מתחכם שחושב שאנחנו טיפשים והוא מנצל את זה שאתם לא באמת תלכו לבדוק.
במקרה הפחות טוב, זו פשוט שרלטנות.
ומי שמתייחס אלי כטיפש, אין לי בעיה לכתוב עליו את מה שאני כותב.

מישהו מכם חושב שאני טועה, תלכו בעצמכם ותביאו את התשובות מהאתר שלהם, אני מבטיח להתנצל.

praia
28-06-16, 21:01
zivo שלום שוב,
ענינו על כל שאלותיך בהודעות קודמות אתה מוזמן לעיין בכל התשובות שלנו ולראות שקיבלת תשובה על כל אחת ואחת משאלותיך, ועל הלו שלא קיבלת תשובה גם הסברנו מדוע אנו לא רוצים לחלוק את המידע (אחוזי שילוב הבדים) . מכן והלאה לא הגיב על ניסונות שלך ״להתנגש״ אם ברצונך לשאול שאלה ענינית אתה מוזמן אחרת אחסוך לשאר חברי הפורום את הניסיונות שלך להסיט.
מצורפות תמונות של כל המקומות למעט תקנון האתר בהם שיתפנו את פרטי המוצר.

108972108973108974108975108976

ד ו ר ו ן
28-06-16, 21:02

עירא

+++
ולמי שלא שם לב בתחילת השרשור, המערכת אישרה את המשכו.

opl
28-06-16, 21:18
אולי נעשה שמח ונזמין נציג של החברה השניה?

asafk
28-06-16, 21:19
תרגיש חופשי.

אסף.

opl
28-06-16, 21:22
אכתוב להם בפייסבוק...

asafk
28-06-16, 21:32
לא... תעשה את זה כמו שצריך, בפניה אישית. תכבד את הבמה...

אסף.

opl
28-06-16, 21:37
108977

מה זה פנייה אישית? לשלוח לו מברק בדואר?

http://www.dailymotion.com/video/xs918f_%D7%94%D7%A4%D7%A8%D7%9C%D7%9E%D7 %A0%D7%98-%D7%94%D7%96%D7%9E%D7%A0%D7%94-%D7%9C%D7%97%D7%AA%D7%95%D7%A0%D7%94_fun

tom1105
28-06-16, 21:43
I love the smell of napalm in the morning
תמשיכו... כיף לי

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

opl
28-06-16, 21:45
לא רע פייסבוק הזה... יום אחד זה יהיה ממש להיט...

http://uploads.tapatalk-cdn.com/20160628/bb6a42c4dad76973ea5f9cb2b1d08f5d.jpg

JustDoB
28-06-16, 21:59
הגזמתם חברה.

it was a jeep thing

six 4 life
28-06-16, 22:17
בדיחה עצובה מה שקורה פה עם כל ההתנגחויות חסרות הרסן בבחור באמתלה של "רוצים תשובות קונקרטיות" לשאלות פשוט הזויות בשביל סה"כ ציליה. אין ספק בכלל שכושר מתיחה, משקל למטר,רמות UV, כמה אחוז לייקרה יש בבד הזה ועוד, הם נתונים קריטיים לכל אחד שמגיע למעמד הגדול הזה בחייו בו הוא צריך לרכוש ציליה.
לא פחות עלוב זה הגיבוי מהשאר להביא לכאן יבואן נוסף מתחרה כדי ליצור "דיון" (בתקווה ויכוח סוער) לבידור החברים המשועממים כאן.
בושה.

zemer
28-06-16, 22:23
אתם פשוט אנשים משועממים.
בנאדם בא מציע הנחה לחברי הפורום, ואנשים משועממים מחפשים להביא את הפרסום למצב של דיון סוער.
בושה.

opl
28-06-16, 22:28
בחיי שאני לא מבין מה מפריע לכם ברעיון של הבאת החברה המתחרה. אם ניתנה פה הבמה לאחד למה לא לאפשר לאחר? אני רוצה צילייה... מי שישכנע אותי ששלו יותר טובה ארכוש ממנו. מתי עוד היו לך כצרכן הזדמנויות לנהל דיון מתורבת עם שני יצרנים מובילים למוצר שרצית לקנות?

boaz avrahami
28-06-16, 23:00
ממש קרב גלדיאטורים נהיה פה בקוליסאום ג׳יפולוג.
החום דפק לכם את השכל?
אתם מוכנים לבזות ולהתבזות עבור כמה שקלים?

לא נראה לי שהסגנון הזה מוסיף יוקרה לאתר והכי מטריד אותי שזה עלול להרתיע מפרסמים מלתמוך באתר בעתיד.

יאללה, תדליקו מזגן

opl
28-06-16, 23:10
לא יודע מה עובר עליכם אבל על מוצר שעולה 500 שקל אני כן עושה סקר שוק, אולי לכם זה מעט... איפה הביזוי פה?

ד ו ר ו ן
28-06-16, 23:15
איפה בוטן, איפה?

boaz avrahami
28-06-16, 23:17
הביזוי הוא בשיסוי שני מוכרים אחד בשני.

סקר, קבוצת רכישה וכו זה לגיטימי.
אני מקווה שהבחור מפיסבוק יהיה חכם מספיק לא להיגרר

opl
28-06-16, 23:22
בוטן בכלוב... לעס אתמול את הכבל חשמל של הטלויזיה ולא התחשמל למוות, לעומתי שנגעתי בכבל לאחר מכן...

אפשר לנהל דיון תרבותי. או לפחות לנסות. לא רק שהבחור קיבל במה הוא גם התייחס למוצר המתחרה וטען טענות כנגדו, אני אישית חושב שזה מתבקש לחלוטין לתת למוצר המתחרה להגיב לנושא.

zivo
28-06-16, 23:31
בחיית כל יפי הנפש.....

הבן אדם הכניס פרסום, הבטיח מחיר מיוחד אבל לא ציין כמה זה עולה.
בדיקה מהירה , ואחד המשתמשים מעיר לו שהוא יקר יחסית למתחרים (שלהם אין מבצע מיוחד למשתמשי האתר!).
במקום להתמודד עם בעיית המחיר , הבן אדם נותן נאום מכירה -

מוצר שלנו
נבנה כדי להוות חוויה משתמש טובה יותר
, זה מתחיל באיכות הבד, במשקלו, ובבד גולמי שלא נעשה בו שום מתיחות על מנת להרוויח בד נוסף."

ואאלה , נראה כמו מערכון של הגשש - חנות לקניית תחתונים, בוטיק התחת ......

(האמת, לא מעניין אותי הצליה שלו, לי יש את הצליה הכי טובה באתר :-) , ובכלל אני חושב שעבודה עם בד ליקרה היא שגיאה לטיולים. פשוט המילים המפוצצות,,,, הדליקו אותי).

מצויין, אתה טוען שהבד שלך כך כך איכותי , והכל מתחיל באיכות הבד ובמשקל שלו, ושבגלל זה שווה לשלם לך יותר, אז בבקשה, תן מספרים.
אבל אז מגיע הסיפור של התקן הלא רלוונטי ....
והשליחה לחפש תשובות שלא נמצאות באתר....

אין לי בעיה עם האמירה, שצליה זה מוצר פשוט, שאין חשיבות גדולה לאיכות הבד, וכל מה שחשוב זה המחיר.
מי שלקח את השיחה לדיון גבוה על איכות הבד, זה שגיא עצמו, ושביקשתי שיסביר, הוא התחיל למרוח.

אז על מה אתה מגינים, על שרלטנות?
הוא יותר יקר.
אין לו מוצר יותר טוב (או לפחות הוא לא יודע להסביר).
והוא סתם מטעה ומספר סיפורים.
עוד רגע היה מוסיף שמי שיש לו ציליה כזו בבגז' , זה משפר את תצרוכת הדלק (אמנם זה לא רלוונטי, אז אי אפשר לקבל תקן, אבל זה משפר את הנצילות של הדלק....), ונראה לי שחלק מכם גם היה מגן על זה.....

רוצים להגן על יצרנים כאלו??? אל תתלוננו שידפקו אותכם.
מבחינתי, צריך להוקיע את השיווק הזול והשיקרי הזה.

boaz avrahami
29-06-16, 00:06
אין לי הרבה מושג על איכויות בדי לייקר אבל לפני כשנה רכשתי גליל בד לייקרה במפעל בקיבוץ אפק.
שקלים בודדים למטר בצבע לבן.

אחרי שהיה אצלי הסתבר שבשביל לחבר שתי חתיכות צריך תפר אוברלוק בשביל שלא יפרם.
בגלל האלסטיות של הבד תפר רגיל יקרע מהר.
לא ממש זול אצל התופרת שבדקתי אצלה.
החלטתי לנסות קודם את הבד לפני ההשקעה.
מסתבר שליקרה ( לפחות מהסוג שאני רכשתי) אולי עושה צל אבל משאירה תחושה שאתה נשרף בשמש...

eysham
29-06-16, 08:51
פספסתי יום אחד וככה אתם ממשיכים בלעדי??

היי ישאם,
עלות המוצר מגולמת כמובן מכלל מרכיביו של המוצר, היתרונות שלו והיחודיות שלו לעומת מוצרים אחרים.
אני לא אשווא את המוצר שלנו לגזיבו, אומנם שנינו מספקים צל אך רק אחד מאיתנו מספק גם נוחות, קלות דינמיות ואיכות.
מוטות הפראיה עשויות אלומיניום ולא ברזל כמו ברוב הגזיבוים, מה שמונע חלודה. תיק הנשיאה מספק נוחות נשיאת המוצר ולאיחסונו ברכב, במחסן וכולי. הבד בו אנו משתמשים נותן הרגשה הרבה יותר נעימה וקלילה מאשר החום שנוצר תחת גזיבו שהבד שלו לא נושם ויוצר חממה.

גם לשתות מים כנראה יותר בריא מאשר ויסקי (חוץ מלדרור אולי..) אז אולי צריך לייקר את המים רק בגלל זה?

liontamer84
29-06-16, 09:42
איזו הנחה לחברי האתר?
איפה פספסתי את השורה הזו?

באתר שלו, הדגם ל8 אנשים, עולה 499 ש"ח.

מה המחיר שמוצע לחברי האתר?
מה מסובך לציין אם יש הבד מוגן UV או לא? זה סוד מדינה? כי באתר זה לא מצוין.

המוצר, נראה מוצר טוב סה"כ, רק צריך כמה הבהרות קטנות.
יותר פשוט לענות על השאלות מאשר לחפש התנגחויות.

רועי

zivo
29-06-16, 11:11
רועי,
ברגע שהאחריות היא ל 3 חודשים על תפרים בלבד, ההההכככככלללל ברור.
ברגע שלא רוצים לתת מספרים שבאמת חשובים - הבד עצמו, ממה מורכב, איזה עובי \ צפפיפות, איזה טיפול עבר (כל השאר קישקוש. תפר אפשר לתקן, מוט אפשר להחליף, וגם יתד ספירלית זה לא מדע חלל... אבל שהבד מתחיל להתפורר אתה אבוד).

לוקחים מוצר בסיסי, עוטפים יפה בסיפורי אווירה....ומשווקים במחיר גבוה.
מה חדש???

praia
29-06-16, 11:57
היי בוקר טוב לכולם,
באמת בהודעה הראשונה לא פרסמנו מחירים טעות שלנו 😬 .
בהמשך פרסמנו את המחירים, כמובן שכל אחד מכאן יעשה את השיקולים שלו אם כדאי או לא.

חשוב לי לציין אין כוונה ״למרוח״ פה אף אחד, המוצר נורא פשוט. לצערי אין לי נתונים מדויקים לגבי חסינות UV מאחר ואין לנו את תו התקן והבד לא עבר במעבדה.

המשך יום מעולה לכולם, מקווה שאף אחד לא נכנס פה לפסים איישים בסך הכל צילייה 😜 .

de fox
29-06-16, 12:34
סלח לי שגיא, עד עכשיו הסתכלתי חצי משועשע חצי מופתע מהתגובת מולך אכן כולה ציליה, אבל בהודעה הזו האחרונה שלך פשוט הוכחת את כל מה ש ZIVO מטיח בך. אם אין תו תקן והבד לא עבר מעבדה אז מאחורי מה אתה עומד בדיוק עם הביטוי בד איכותי...?

לצורך ההשוואה, המתחרים שלכם עומדים מאחורי התקן עם 50 UPF ועל פי איך שהם משווקים עושה רושם שהם השקיעו באינטיליגנציה של קהל היעד שלהם ופיתוח המוצר (יכול להיות שלא ואני סתם פתי כאחרון הצרכנים).
בכל אופן מהודעתך האחרונה יש קצת טעם של "שרלטנות" ואני מתנצל על המילה הבוטה.

liontamer84
29-06-16, 13:31
חשוב לי לציין אין כוונה ״למרוח״ פה אף אחד, המוצר נורא פשוט. לצערי אין לי נתונים מדויקים לגבי חסינות UV מאחר ואין לנו את תו התקן והבד לא עבר במעבדה.

œ .

זה הכל. זו התשובה שהיית צריך לתת כששאלו אותך. גם להגיד שאין לך נתון מדויק לגבי הנושא הזה, זו גם תשובה.

מאחל לכם בהצלחה.

היתדות והעמודים נראים סוף הדרך, ואולי אזמין בהמשך.

רועי

opl
29-06-16, 15:15
האם יש אפשרות לאיסוף עצמי? אם כן - מאיפה?

האם יש צבעים נוספים חוץ מלבן?

JustDoB
29-06-16, 20:11
הזמנתי בשישי האחרון. כשיגיע אעדכן כרגיל.
400 לגדול + 49 משלוח.

it was a jeep thing

itay
29-06-16, 20:54
לאחרונה ניתקלתי בשירשור הזה.

כחבר די ותיק באתר, אני מתבייש להיות חבר באתר שמפתח שירשור כזה.

איתי.

lizard
01-07-16, 13:48
איך מזמינים עם ההנחה של ג'יפולוג?

JustDoB
09-07-16, 08:59
הזמנתי את הגדולה והאיכות באמת בולטת לטובה בהשוואה לחומר שהיכרתי עד כה. עבה חזק ונראה טוב יותר, למרות שאת העמידות נדע למדוד רק לאורך זמן כמובן.
עוד לא ניסיתי את היתדות הספירליות בחוף. אם זה יעבוד - זה אחלה מוצר.

it was a jeep thing

michaely
09-07-16, 16:13
הזמנתי וקיבלתי את הקטן יותר. רושם שחומר ואיכות החומרים טובים מאוד. היתדות ספרלה בהחלט שוס בים. קצת מצטער שלא הזמנתי את הגדול יותר...
בנתיים נראה טוב, נראה איך מחזיק מעמד

weref
10-07-16, 22:42
תמונות יתקבלו בברכה

sent from mobile

JustDoB
17-08-16, 20:50
גם מבחינתי איכות החומר טובה מאוד והספירלות יותר נוחות מהדקים.
למידה הגדולה שהזמנתי עדיפים 4 מוטות.

it was a jeep thing

-->