PDA

צפייה בגרסה מלאה : שאלה בקשר לגרוז סרן קדמי בCJ5-לא מוצא פטמות גרוז

elitkh
10-11-05, 21:13
אני לא מוצא פטמות גרוז לא בצד ימין ולא בצד שמאל של הסרן הקדמי בגיר שלי.
ישנם רק שתי לוחיות פלדה שמחוברות אחת מעל הסרן ואחת מתחת לסרן עם ארבעה ברגים כל אחת-לפי מה שאני מבין מדובר במכסי המיסבים.
למישהו יש מושג איך אני מגרז את החלק הזה בסרן? (איך בכלל נקרא החלק בסרן שבתוכו יושבים הצלבים?)

תודה
אלי

נמרוד
10-11-05, 21:18
לא מחויב המציאות שאפשר לגרז את הפעמון מבחוץ. אתה ממלא אותו בגריז כשאתה ממרכיב אותו. החלק נקרא Knuckle - "יד" או "אגרוף" הסרן.

elitkh
11-11-05, 07:04
לפי דברך ,אם אני מבין נכון, אני צריך :לפרק גלגל,לפרק בלם לפתוח את ה"קנוקל" ולמלא בגריז?(חתיכת עבודה...)
כשאני סוגר את זה להשתמש בסילקון אדום?
כמה גריז למלא?(ממש למלא?)
יש לי איזו קופסה של גריז בצבע אפור כהה שמצאתי בשטח אש (קופסה צהלית) לא זוכר את המספר שרשום אליה אבל אני זוכר שהתאור הוא "משחת סיכה לעומסים גבוהים" או משהו כזה.
האם הצבע האפור מעיד על כך שמדובר על גריז "גרפיט" שלמיטב הבנתי לא מומלץ לשימוש?

תודה
אלי

barak4*4
11-11-05, 07:16
יש לי איזו קופסה של גריז בצבע אפור כהה שמצאתי בשטח אש (קופסה צהלית) לא זוכר את המספר שרשום אליה אבל אני זוכר שהתאור הוא "משחת סיכה לעומסים גבוהים" או משהו כזה.
האם הצבע האפור מעיד על כך שמדובר על גריז "גרפיט" שלמיטב הבנתי לא מומלץ לשימוש?

אם היית מוצא אנטיביוטיקה בשטח אש, היית משתמש בה כשהילד שלך היה חולה עם דלקת גרון ? :roll:

אתה מתקמצן על קניה של גריז?
ואם היית מוצא פח של שמן בשטח אש, היית משתמש בו בטיפול הבא שלך?

אם את מוצרי הסיכה שלך אתה אוסף בשטח, אל תצפה שהג'יפ יחזיק מעמד הרבה זמן.

ניר ל
11-11-05, 09:27
ישנם רק שתי לוחיות פלדה שמחוברות אחת מעל הסרן ואחת מתחת לסרן עם ארבעה ברגים כל אחת-לפי מה שאני מבין מדובר במכסי המיסבים.

שני המכסים האלה הם צירים "קינג פין", אתה יכול לפתוח את העליון כשהסרן באוויר ולהוציא אותו, תהיה לך גישה להכניס פנימה שמן או גריז.
השאלה היא איזה גריז צריך להכניס פנימה אם בכלל ואת התשובה תמצא בספר הטיפולים.
זה לא יהיה מן הסתם הגריז גרפיט שמצאת שמיועד לשימוש במנגנוני רתע של תותחים .

חימושניק
11-11-05, 13:04
מהתיאור שלך מדובר בגריז 080.

זה אכן גריז גרפית, והוא אכן לא מומלץ לגירוז צלבים/מיסבים וכו'.

בשביל זה אתה צריך גריז 040 (רב שימושי - צבע קקה) או 053 ("למיסבים מהירים" - צבע אדום)

yoavshefer
11-11-05, 14:04
אין שם פיטמות גירוז, אבל יש פקק למילוי שמן{כמו בביצה}דרכו אפשר לשים גריז/שמן.

yoavshefer
11-11-05, 14:16
תמונה שווה אלף מילים.
http://img460.imageshack.us/img460/3210/12iy.th.jpg (http://img460.imageshack.us/my.php?image=12iy.jpg)

-->