התחברות

צפייה בגרסה מלאה : שיפוץ דיפנדר באנגליה

יובל בורוביץ'
12-07-16, 09:34
שלום, אני רוצה לפתוח כאן דיון לגבי רעיון שעלה לי ולבדוק את ההיתכנות שלו במציאות:
לרכוש דיפנדר במצב קוסמטי מעט בעייתי כאן בארץ (אך מכנית נהדר) בזול, לשלוח אותו לאנגליה (איך עושים את זה? רו-רו? מכולה? להקפיץ ליוון ולנהוג?) לשיפוץ שם (בגלל הסדנאות המקצועיות והלא יקרות) ואז להחזירו (כמו שהגיע) לארץ ולחיות איתו כאן. האם אפשרי לדעתכם? מה הפרוצדורה הבירוקרטית של ההחזרה? צריך לשלם מכס על הטיפול במוסך? על מה שמרכיבים עליו?
האם מישהו נסע לבילינג ישירות (בלי טיול באירופה בדרך) ושיפר? איך מחזירים אותו לארץ? האם זה יבוא?
אלו רוב השאלות שלי, אשמח לדון.
יובל

KOOKE
12-07-16, 15:44
גם אני השתעשעתי בזמנו ברעיון הזה....בשורה התחתונה לא בטוח שזה כלכלי.

על מה יוטל מכס זהו נעלם וסיכון אחד גדול. עלויות השינוע של הדיפנדר הלוך חזור לא זולות.

העבודה שם מתבצעת ללא פיקוח שלך וללא אפשרות להערות או הארות שלך תוך כדי העבודה.

ולבסוף, הכל שאלה של עלות - גם בארץ ישנן סדנאות/ מוסכים שיכולים לבצע עבודה כזו ואפילו מאאאאאד איכותית אך בעלות מתאימה. אם תשקלל אחרי בדיקה את עלות השיפוץ שם אתה קרוב לוודאי תגיע לאותה עלות ולאותה רמת שיפוץ בארץ. זה מה שנאמר לי לפני שבדקתי לעומק את הנושא ויש הגיון בדברים.

יובל בורוביץ'
12-07-16, 18:03
אכן יש היגיון. אתה יודע להצביע על סדנאות ישראליות איכותיות שיודעות לעשות עבודה כזאת?

GodsFather
12-07-16, 21:27
היה על זה דיון כאן בעבר. שווה חיפוש.

כמדומני השם של ראסטה הוזכר בין היתר.

לגבי בילינג, תבדוק עם סמואל מטריפנט, הוא נוסע עם הרכב שלו להציג שם כמעט מידי שנה.

KOOKE
12-07-16, 23:05
השאלה מה אתה רוצה בדיוק לשפץ ו/או לשדרג.

מכאניקה ממליץ על מוסך גבע או מוחמד מקלאנסווה.

מתלים/ נעילות ארז נכפולגר סדנת גריזלי והוא יכול גם לשפץ מבנית את פנים הרכב.

דיגומים ואיבזור פנים הרכב - סדנת דה וינצ׳י מכפר וורבורג.

פחחות וצבע - חפש המלצות בפרומים של מועדון החמש - רכבי אספנות

רפד רכב - עמוס הרפד רח׳ סלמה תל אביב.

Tourist
13-07-16, 06:07
אני פתחתי על זה דיון ארוך בעבר
כדאי לקרוא

מקוה שהקישור עובד:

http://www.jeepolog.com/forums/showthread.php?t=84624

Sent from my A0001 using Tapatalk

-->