צפייה בגרסה מלאה : כנראה שאלת קיטבג
Jonathan Krispel
17-07-16, 19:52
אז ככה,
מכרתי את הסמוראי המאד אהוב שלי על מנת להשתדרג בגודל, אך להישאר תחת אותן יכולות+ והחלטתי שכנראה אלך על WJ כמה שיותר חדש...
השאלה שלי היא כזו - בסמוראי להעביר טסט לא עשו סיפור, למרות ההגבהות והשיפורים העצמיים, הטמבונים ומה לא, לא באמת היה להם אכפת כי תכלס - זה סמוראי.
איך עושים את אותו הדבר בWJ מוגבהה "4? אם זה בעייתי מדי לענות לי על גבי דפי הפורום, אני אשמח גם להודעה פרטית.
אני מתכוון באזור ספטמבר להתחיל בחיפושים אחרי הרכב הבא, אבל זה פשוט מטריד אותי כבר מעכשיו...
אם במכון שהעברת את הטסט לא עשו לך בעיות, זה לא בגלל שלא היה להם איכפת מכיוון שזה סמוראי אלא יכול להיות בגלל כמה סיבות, שרק אתה יכול להצביע עליהן.
אבל קודם כל, מתי לאחרונה העברת את הרכב טסט? האם במהלך החודשים האחרונים?
הכי חשוב שלא תפרסם את שמו של המכון מעל דפי הפורום, כדי שמשרד התחבורע לא יגיע ויסגור גם אותו.
כדי להישאר עם אותן יכולות אתה צריך WJ עד מודל 2004.
אתה צריך להבין שמדובר על רכב שונה לחלוטין כמעט בכל פרמטר. הדומה היחידי זה שלשניהם סרנים מקדימה.
תבדוק אם אתה יכול בכלל להרשות לעצמך כזה רכב. שלי היה יחסית שמור ו"בתול" אבל עדיין אני שופך עליו מלא כסף ואין לזה סוף.
מרכב של ברזלים אתה עובר לרכב של אלקטרוניקה ופלסטיקים. אוי אלוהים כמה פלסטיקים. גורם לי להתגעגע לCJ...
מצד שני לי לפחות זה הרכב הכי כיפי שהיה ויש לי. אני כל כך נהנה לנהוג בו.
Jonathan Krispel
18-07-16, 00:26
קודם כל העברתי את הרכב טסט לפני בערך 4 חודשים.
דבר שני, אני מודע שהמעבר כולל בחובו הוצאות מוגדלות, כאבי ראש נוספים והמון חשמל(אוי כמה שאני שונא חשמל).
המעבר הוא כי אני צריך רכב שידע לתפקד ביומיום ויחד עם זה לעבוד היטב בשטח.
המעבר בין הרכבים מתבצע גם בגלל מעבר בין סטטוסים בחיים (מסטודנט תפרן לבעל מקצוע פחות תפרן אבל עדיין לא בשמיים).
האופציה של מערכת גז היא גם בראש סדר העדיפויות, ואיפשהו מאחורה חשבתי אולי בכלל לקנות ZJ, אבל בין הWJ לZJ קשה לי להחליט והWJ פשוט פחות ישן...
שים לב שהמנוע של הWJ "לא אוהב" /לא מסתדר עם גפ"מ וזה יוצא המון דלק בשימוש יומיומי. יש על זה מידע בפורום. גם אני בא מסוזוקי אחרי שהייתי סטודנט תפרן, חיפשתי לפני שנה XJ/ZJ/WJ בסוף קניתי ZJ מחבר הפורום. אחרי חצי שנה של חיפושים המסקנות שהגעתי אליהן
1. Xj נמכר במחירים לא מציאותיים והוא קטן ולא נוח
2. Wj אי אפשר עם גפ"מ
3. Zj נמכר במחירים שפויים יותר, מעולה עם גפ"מ, נוח מפנק ומרווח, והמראה המרובע - טעם אישי
הכי חשוב, אל תוותר ואל תתפתה ותקנה את הבא ליד כי הרוב נבלות גמורות. בהצלחה
גיורא
Sent from my ONE E1001 using Tapatalk
מה השימוש של הרכב? זה הולך להיות רכב עבודה?
Jonathan Krispel
18-07-16, 09:31
גיורה - תודה על ההודעה המפורטת.
XJ - לא בתמונה, נורא יקר ולא מספיק יותר גדול מהסמוראי :)
ZJ - אני עדיין רואה בו כאופציה טובה, הבעיה שהוא הכי חדש שנת 98, זה אומר שאם לא שמרו עליו כמו בובת חרסינה, הוא בטח נבלה שחוטה עכשיו...
WJ - בגלל שהוא יותר חדש מהZJ חשבתי שהוא האופציה הטובה ביותר, על עניין הגז קראתי שהצליחו להתגבר במערכות חדשות עם משמנות ממוחשבות, אבל אני לא מבין בזה מספיק...
ליזרד - השימוש של הרכב יהיה נסיעה על כביש מהיר יומיומית. סה"כ 300 ק"מ בשבוע, במקביל טיולים פעם בשבוע-שבועיים, לא זחילת סלעים, אבל כן יאירים, עשושים וכל מיני דברים שנמצא בדרך.
הכוונה שלי היא האם הרכב יסחוב דברים? אצלי אני סוחב ארגזי כלים ועבודות ברזל
אני לא מקבל את הפסקנות הזו שאי אפשר גפם עם wj.
נכון שהמנוע נחשב רגיש יותר, ועדיין אני מכיר עשרות wj עם מערכת גז, ולא יכול להצביע על החלפת מנועים/ראשים בצורה שיטתית או בתדירות גבוהה.
אני עם מערכת גז כבר שנתיים, ויש איתנו בקבוצה כלים שכבר 3-4 שנים נוסעים עם מערכת גז ואותו המנוע...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Jonathan Krispel
18-07-16, 11:53
הכוונה שלי היא האם הרכב יסחוב דברים? אצלי אני סוחב ארגזי כלים ועבודות ברזל
לא, הוא לא יסחוב כלום חוץ מציוד טיולים ואולי כלב בבגאז'.
אני לא נרתע מגודל המיכל וגם איתו עדיין יהיה מספיק מקום ושום ברזלים שיתקעו בו.
אני מניח שלפני שאני אצא לחיפושים(עניין של חודש חודשיים כזה) אני אעלה פוסט לגבי מה צריך לבדוק וכו'.
אני מבין שלשאלתי העיקרית לא יהיה לי מענה :(
הנושא הוא כנראה טאבו
זו שאלת קיטבג....אתה יודע את התשובה.
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.