צפייה בגרסה מלאה : פנסי LED - ארהב
הי
אני נמצא בארהב ויכול להביא לארץ סט פנסי LED איכותיים של JW SPEAKER במחיר הגיוני ( בערך 500$)
השאלה - האם פנסים בסטנדרט אמריקאי (MOT) עוברים טסט ומתאימים לתקנות בארץ?
אשמח לתשובה זריזה כדי להספיק להזמין ולקבל בזמן במידת הצורך
תודה
גלעד
איני יודע אם זה מעיד על הכלל,
אותי הכשילו על נורות חניה לד...
לדעתי התקן האירופאי הוא המקובל בארץ...
Sent from my iPhone using Tapatalk
boaz avrahami
04-08-16, 08:41
לדעתי מותר רק בתקן DOT ו SAE
לדעתי LED שאינו מקורי ברכב לא עובר טסט ישראלי
לדעתי LED שאינו מקורי ברכב לא עובר טסט ישראלי
ניתן להרכיב פנסי לד נוספים בתנאי שהם נמוכים מגובה פנסי הדרך הראשיים
Sent from my iPhone using Tapatalk
מותר להתקין פנסים נוספים על המקורי בתנאי שהאלומה לא גבוהה יותר מהפנס המקורי של הרכב.
כלומר, בגובה שווה או נמוך מהפנס הראשי.
MashberNafshi
04-08-16, 19:37
אסור להרכיב פנסים נוספים מעבר לפנסי החזית(גם אם האלומה אינה גבוהה יותר) למעט פנסי ערפל.
תקנה 350(א) - ברכב וכן בגרור ונתמך לא יותקן פנס או מתקן מפיץ אור, נוסף על הפנסים והאורות שנקבעו בתקנות אלה, אלא אם רשות הרישוי התירה התקנת פנסים נוספים או מתקני תאורה נוספים.
תקנה 347(א) - בנוסף לפנסי החזית, כאמור בתקנה 334, מותר להתקין ברכב מנועי בחזיתו לא יותר משני פנסי ערפל אשר אורם לבן או צהוב ושיופעלו בנפרד מפנסי החזית.
(ב) פנס הערפל יותקן בגובה של לא פחות מ-25 ס"מ מפני הקרקע ושום נקודה המוארת באורו לא תהיה גבוהה מהנקודה הגבוהה ביותר המוארת בפנסי החזית כשהם מאירים באור נמוך.
אסור להרכיב פנסים נוספים מעבר לפנסי החזית(גם אם האלומה אינה גבוהה יותר) למעט פנסי ערפל.
.
ופנס ערפל הוא לא פנס נוסף?
פעם בכמה שנים בטסט נזכרים ובודקים שאכן יש מתג נפרד, וזהו.
MashberNafshi
06-08-16, 15:31
מה רצית להביע בהערה זו?!
תבדיל בין פנס מאושר ע"י הרשות לבין פנס אשר כל יעודו הוא בולטות וזועק לכל בוחן, "בוא תפסול אותי"!
אתם מתעסקים בסמנטיקה.
גם משרד התחבורע, שכל עניינו לכסת"ח את עצמו, מתעסק רק בסמנטיקה.
כל פנס נוסף יכול להיות מוגדר כ"פנס ערפל" ואם יותקן לפי הדרישות שפורטו אז הוא אמור להיות חוקי.
ובכלל - סוף מעשה במחשבה תחילה. תתקינו בצורה כזו שיהיה לכם קל לפרק לפני הטסט ולהתקין אח"כ מחדש.
אני לא הבנתי אם אתה שואל לגבי נורות LED או פנסים..
אם ממש פנס... מה זה משנה לךך התקן?
ועד כמה שאני יודע, גם התקן האמריקאי מקובל בארץ, מזה כמה שנים - אפילו כבר לא צריכים להחליף את הפנסים הראשיים, של כלי רכב בייבוא מארה"ב..
מה רצית להביע בהערה זו?!
תבדיל בין פנס מאושר ע"י הרשות לבין פנס אשר כל יעודו הוא בולטות וזועק לכל בוחן, "בוא תפסול אותי"!
שנכון להיום, כמו בעשרים שנה האחרונות, פנסים נוספים שעונים על ההגדרות האלו עוברים טסט בלי בעיה כי אין בהם בעיה.
לא צריך קומבינות ולא נעליים.
פנסי לד גדולים 7-8" עוברים במכס בלי עיכוב, כי אין סוגיה של אישור ע"י הרשויות.
מעל 20 שנה שאני מעביר את הרכב טסט עם כאלו בלי בעיה, בלי כיסוי ובלי קומבינות, פעם אלו היו פנסי HELLA והיום לדים.
מידי פעם שואלים אם אכן יש מתג נפרד וזהו, כולל בדיקות בכביש, אז אין בעיה של "בוא תפסול אותי".
תוציא מהמשוואה הנ"ל פנסי לד שמחליפים את הפנסים הראשיים המקוריים של הרכב.
MashberNafshi
06-08-16, 20:04
כל עוד אלו פנסים יחידים ברכב(נוסף על פנסי החזית) ועונים על ההגדרה של פנס ערפל(מיקום, גובה אלומה, מתג ונורית התראה) כפי שדרור ציין, אין כל מניעה בהרכבתם.
אם אלו פנסים נוספים, כלומר ברכב כבר מורכבים פנסי ערפל, אזי אין הם עונים על הגדרת התקנות.
פותח הדיון שאל על פנסים ראשיים בתקן DOT. מותר ברכב ייבוא אישי מארהב או ברכב שמיוצר במקור בארהב, צריך לכוון את הפנסים קצת יותר למטה.
יש על זה נייר באתר של משרד התחבורה.
במקרה הגרוע מחליפים לפני הטסט ואחריו מחליפים חזרה.
אסף.
MashberNafshi
07-08-16, 20:26
לא כל פנס בתקן DOT מותר בשיווק/התקנה על רכבים מיובאים ארצה.
ניתן לראות(כפי שציינת) את הפנסים המאושרים בתקינה זו (http://media.mot.gov.il/PDF/HE_RECHEV/11197811.pdf).
פותח הדיון שאל על פנסים ראשיים בתקן DOT. מותר ברכב ייבוא אישי מארהב או ברכב שמיוצר במקור בארהב, צריך לכוון את הפנסים קצת יותר למטה.
יש על זה נייר באתר של משרד התחבורה.
במקרה הגרוע מחליפים לפני הטסט ואחריו מחליפים חזרה.
אסף.\
אסף,
אני מתעלק על השירשור הזה.
ואם לא מחליפים את הפנס, אבל כן מחליפים את הנורה, ללד, והאלומה ניתנת לכיוון כמו הלוגן (רק הצבע שונה), מה אומר החוק והניסיון?
הבנתי שיש כבר נורות עם מוקד כמו הלוגן ובעצמה של הלוגן.
לפי זה מכשיר כיוון האורות לא יתרגש.
החוק בינתיים אוסר ובצדק על התקנת נורות קסנון על רפלקטור שמיועד להלוגן ולא ראיתי איסור מפורש על לדים (למרות שיש בוחנים שפוסלים על זה).
בינתיים זה נראה לי קצת הימור מה עוד שאני צופה אורך חיים לא מרשים במיוחד לנורות האלו בגלל קירור חסר.... אבל ימים יגידו...
אסף.
מוקד כמו הלוגן, עוצמה - 4200 לומן (למעלה מכפול מהלוגן), אורך חיים 5000-1000 שעות (תלוי בדגמים, (ואני מתעלם מכאלו שמבטיחים 30000 שעות), זה בכל מקרה אין סוף בשביל רכב טיולים.
לרפלקטור ישן, זה עושה פלאים.
מוקד כמו הלוגן, עוצמה - 4200 לומן (למעלה מכפול מהלוגן), אורך חיים 5000-1000 שעות (תלוי בדגמים, (ואני מתעלם מכאלו שמבטיחים 30000 שעות), זה בכל מקרה אין סוף בשביל רכב טיולים.
לרפלקטור ישן, זה עושה פלאים.
TYPO
צ"ל 5000-10000 (לא 1000)
TYPO
צ"ל 5000-10000 (לא 1000)
שים איזה לינק או שניים של משהו איכותי.
למשל-
https://www.amazon.com/gp/product/B01FD6SUVG/ref=oh_aui_detailpage_o05_s00?ie=UTF8&psc=1
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.