הפטרול נמכר ובכל זאת חוזר להפרדת רשויות
טוב אחרי ששיגעתי אותכם ואחרי שקניתי פטרול רק לפני ארבע חודשים כתחליף לרוביקון אז היום נמכר הפטרול ושוב חוזר לעניין הפרדת הרשויות.
כן השקעתי מכל טוב בפטרול. הרכב מדהים אבל מגושם וגדול לי מדיי להתנהלות יום יומית ורוצה משהו מהנה יותר ביום יום. זו גם הייתה בעצם המטרה שעמדה מאחורי מכירת הרוביקון להפריד בין פרייבט ליום יום ובין רכב השטח - אבל, שוכנעתי על ידי חבר בכל זאת לקחת פטרול שישמש גם וגם - בשטח הפטרול אכן נהדר - ביום יום לא משהו ולכן נמכר במחיר שמשקף את מה שהשקעתי בו.
אז מה על הפרק עכשיו... בדקתי כמה וכמה אופציות לפרייבט והתכנסתי לשתי מועמדות סופיות או אינפיניטי G37 או לקסוס IS250 בשנתונים סביב 2010 ובתקציב של כ- 100 אלף ש"ח - הלב נוטה יותר לאינפיניטי ומקווה למצוא אקזמפלר מתאים ושמור.
בעודף - שיהיה תלוי כמובן במה שיישאר אחרי שאקנה את הפרייבט (משהו בין 20 ל- 40 אלף ש"ח) ארכוש רכב שטח כשהמועמדים נכון לעכשיו הם דיסקו 1 המוכר והאהוב (עליי בכל אופן), פראדו (עדיף ארוך אבל התקציב מחייב קצר), מיצובישי פאג'רו ספורט, גרנד צ'ירוקי ו...?
את המיצובישי פאג'רו ספורט לא מכיר - דיעות כן לא או למה לא...
תגובה: הפטרול נמכר ובכל זאת חוזר להפרדת רשויות
שלמה תחזור לגיפ !!!!
יוסיס
מבין האופציות שהעלית - הייתי הולך על הגראנד צ'רוקי.
יש אחד באתר שמפורסם ב-40 אלף עם מערכת גז והגבהה קטנה.
רכב עם רמת שיפורים דומה טייל איתי ועלה את עשוש/ורדית כמו כלום.
לא יודע מה רמת העבירות שאתה עושה...אבל מבין הרשימה שהעלית הייתי הולך על זה.
אל תגע בספורט.
כדי שתגיע לרמת העבירות שלך אתה תצטרך לשנות אותו מאסיבית
Sent from my SAMSUNG-SM-G870A using Tapatalk
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
המשוטט
אל תגע בספורט.
כדי שתגיע לרמת העבירות שלך אתה תצטרך לשנות אותו מאסיבית
Sent from my SAMSUNG-SM-G870A using Tapatalk
מתעלק מסקרנות ולא יותר מזה, למה אתה חושב? לא מדובר בדגם שהוא כמעט זהה למגנום פשוט עם מנוע בנזין 3.0 (עזוב את גירסת ה-2.5)?
רק רכב ארוך בשבילך . אני זוכר שאתה אוהב זיוודים ואף לינה בתוך הרכב, אל תתפשר על פחות.
אינדיאני או פגרו ספורט ארוך יעשו את העבודה בשבילך לדעתי.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
ishc
מתעלק מסקרנות ולא יותר מזה, למה אתה חושב? לא מדובר בדגם שהוא כמעט זהה למגנום פשוט עם מנוע בנזין 3.0 (עזוב את גירסת ה-2.5)?
היה לי פעם, השקעתי בו מכל כיוון, נעילה אחורית, הגבהה מיגון, טמבונים לשיפור זוויות גישה ונטישה, מתקן גלגל ספייר על הדלת וכו'.
זאת הכלאה של שתיהם, וטוב לא יצא מיזה לא לפה ולא לשם.
מהלכי מתלה צנומים ביותר, אין נעילת דיפ' באף דגם, יצטרך הרבה שיפור כדי להגיע לרמת עבירות סבירה שתוכל לקבל בכל דגם אחר של המותג.
אינדיאני יהיה צפוף לך.
קח דיסקו כמו שאתה מכיר ואוהב. אהבת נעורים
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
boaz avrahami
אינדיאני יהיה צפוף לך.
צ׳רוקי אכן יהיה לי צפוף. הוא גם לא בתקציב. אבל גרנד צ׳רוקי? צפוף?
קשה עד בלתי אפשרי למצוא דיסקו1 במצב אכיל, רובם כבר נעלמו מהכבישים,
גרנד צרוקי לא יהיה פחות צפוף מהרנגלר שהיה לך, הבעיה שגם הגרנד בשנים המדוברות כבר רכב ישן עם הבעיות שלו, ולמצוא אקסמפלר יפה כמו של בועז למשל משימה לא קלה כלל.
אתה תתיאש מהר מנבלה שתמרר לך את החיים, אני הייתי משקיע יותר ברכב קצת יותר חדש, שניתן להנות ממנו גם בנסיעות יומיות, ולא זקוק לטסט פעמיים בשנה...
Sent from my HUAWEI GRA-L09 using Tapatalk
רמי ואסף
סגרתי עיסקה היום על אינפיניטי g37. הרכב הזה עלה לי יותר ממה שתכננתי להקצות לפרייבט - לכן למען שלום בית ואיזון תקציבי בהכרח התקציב שנותר לרכב שטח הצטמצם. אז אני לא יכול לקנות רכב שטח חדיש יותר וגם הטויוטה למרות שהיא מאאאאאד קוסמת לי היא לא בתקציב.
עזוב, גם על זה שלויימה ייסע חצי שנה לשלושה טיולים וימכור כי.... כי הוא בתכלס רוצה דיסקו 1, כמו שהוא אוהב ורגיל. זה לא הגיון, לא אמינות, לא עבירות, לא נוחות או שמירת ערך או כל פרמטר מדיד אחר. זו אהבה.
מה הוא לא ניסה כדי להיגמל?
דיפנדר, סופה, רוביקון, פטרול... והיד עוד נטויה. שכחתי משהו?...
שלמה ידידי, אתה מזכיר קצת את ההוא שמחליף חברות כמו גרביים. כולן כוסיות, חכמות, טובות ושוות. הרבה יותר שוות מהאקסית המיתולוגית. אבל אתה? אתה מתגעגע למיתולוגית. אז מה אם היתה מכוערת ומכשפה ומיררה את חייך?... אותה הכי אהבת. הרי אתה לא טיפש, אתה יודע שהיא לא שווה כלום ושבתכל'ס חבל על זמנך היקר ועל הממון שתשפוך. ושלא יגידו שלא ניסית להיגמל ממנה, כי אתה כן ניסית ואפילו כמעט הצלחת, אבל זה לא הולך . בזמן שאתה עם האחרות אתה מפנטז עליה. היית ונשארת שפוט שלה.
אז תקשיב טוב לי. אל תסבול. לך על זה - רק דיסקו 1. כזה שייקח לך זמן למצוא, כזה שיעלה לך גרוש וחצי בקנייה, אבל תועפי-תועפות ליישר קו ולשפר, ואחר כך שתזיע עליו כסף במוסכים. אתה תשלם - ותחייך.
אל תישבר - זה מה שאתה אוהב ורוצה. עזוב אותך מהגיון. אין הגיון בשיגעון.
דרור יקירי אתה כמעט צודק.
למען האמת האקס המיתולוגי הוא דווקא הדיפנדר שעד עכשיו אני מתגעגע אליו קשות.
אבל הדגש עבר עכשיו לכביש. אתה מוזמן בכל עת לקפוץ לקפה ולסיבוב על האינפיניטי g37.
דרור כתב הרבה יותר מסוגנן את מה שאמרתי גם אני...
הדיסקו הוא האוטו שלך.
הגרנד צירוקי צפוף.
אתה לא תהנה כמו השועל לישון בתוכו. הראש יתקע לך בגג ואתה תקלל. הוא פחות מרווח ופחות מתאים לאנשים גבוהים.
לך על דיסקו ותשחיל את התקציב בעורמה
הממממ.... מעניין דווקא הנציגים המובהקים של ג׳יפ משכנעים אותי לחזור לכירכרה.....
פורסם פה באתר טויוטה fj60, יכול להיות רכב מעניין להפרדת רשויות
אתה ג'יפאי מנוסה, בן אדם מבוגר, ואתה הולך לקנות 4x4 בעשרים אלף שקל. אתה הולך לאכול אותה לא משנה מה... אז שזה לא יהיה עם המותג "שלנו" [emoji48]
"ידנו לא שפכו את הדם הזה..."