ה-CJ של ערן המסוקס נגנב הלילה. פקחו עיניים!
קובץ מצורף 110119
Printable View
ה-CJ של ערן המסוקס נגנב הלילה. פקחו עיניים!
קובץ מצורף 110119
בדיוק נכנסתי לפתוח אשכול כזה. עצוב, מרגחז, מכעיס ומקומם. מקווה שהרכב יימצא!!! אתה היית במקום הזה כבר לצערי...
הרחבנו תפוצה.
מקווה שיימצא.
אוףףףףף
בני ז#@#ת
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
הלוואי שימצא במהרה.
Sent from my GT-I9301I using Tapatalk
מוות לגנבים!!
בהצלחה בחיפושים,
הלוואי שיצליח להימצא
באיזה אזור?
באר שבע
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
הג'יפ נמצא. אבל במצב שמוטב ולא תראו. פשוט כואב הלב.
כולרות
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
דרור, תרחיב בבקשה.
מתי, איך, איפה
האם נגנב לשם שחיטה?
עוברת לי מחשבה( אולי תמימה), אם לגיפ יהיו סממנים מאוד ייחודיים כמו כנפיים בבניה עצמית מצנרת. או משהו דומה. האם זה יעורר מחשבה שניה אצל מי שחורש רעות?
Sent from my SM-G900F using Tapatalk
תן לי לנחש.. נמצא ברדיוס של 5 קילומטר ממקום הגניבה. גררו אותו לשם ואז ניסו להניע ולהסתלק.
כנראה לא הצליחו, והחליטו לנטוש לאור הבוקר.
זו שיטת עבודה הרגילה של הנבלות.
אני מניח שצריך להחליף את כל מכלול ההגה וגם הכיסאות והחלון ואולי גם הצבע (זה להוציא קצת את העצבים שלא יצברו כעסים..)
זה כאב לב אמיתי.
ערן המסוקס למי שלא מכיר הוא מראשוני-הראשונים של פורומי ה4X4 העבריים, ממש מהתחלה. והוא מהבודדים שמחזיק את אותו ג'יפ ממש מאז ועד היום - עד אתמול לצערנו.
הוא היה ילד לפני צבא שקנה ג'יפ וכתב שטויות - שאנחנו - חכמים גדולים, ילדים אחרי צבא - אהבנו לרדת עליו... עם השנים הוא הפך לגורו אוטומוטיבי אמיתי, עם ידיים וראש וידע ויכולת גבוהות ביותר - והכל עם אותו הג'יפ. רוב שאר חברי הפורומים מאותה תקופה, אם נשארו בכלל בתחביב הג'יפאות, החליפו כמה וכמה כלים.
צריך לקחת בפרופורציה, ההספד הוא לא על ערן חו"ח אלא בסך הכל על כלי רכב, אבל בכל זאת - ג'יפ CJ זה הרבה יותר מברזלים.
רק לכאורה הקלות שנגנב מעוררת השתאות
זה סיקס. מה שלא תעשה זה רכב שקל לגנוב.
דרור
מסכים עם כל מילה שכתבת, אפשר גם אחרת, יש פיתרון להתנהגות של הכולרות האלה, להעתיק את מה שנעשה בערד לערים אחרות.
נמרוד