ניתן לצפות בעמוד זה ב-http://www.jeepolog.com/forums/conte...A8%D7%95%D7%9F
Printable View
ניתן לצפות בעמוד זה ב-http://www.jeepolog.com/forums/conte...A8%D7%95%D7%9F
מדהים.
יצא לי לטייל באזורים ש .. יש לעבור מחסומים בדרך אליהם ...
באמת ארץ מדהימה.
תודה על השיתוף.
עושה טוב לעיניים לראות את זה על הבוקר ...!
תמונות יפיפיות, מטובלות בכתיבה משובחת שמעבירה את החוויה
לאלה שרק יכולים לחלום לצאת לטיולים כאלה.
אכן טיול מיוחד וחריג מהטיולים שאני רגיל בהם.
היה מאורגן למופת, כולל הדרכה מקצועית.
אנשים מיוחדים.
היה כיף
שק ענק של תודות לאלה, שבזכותם זכינו - ועוד נזכה - להניח טביעת צמיגים בגיזרת no man's land כהגדרת אחד מחברי החבורה (המכיר את השומרון מהלבן של העיניים):
* מח"ט מנשה חזי, מאו"ג איו"ש ליאור, ק. הגמ"ר איו"ש מקי, קמב"צית מנשה עילית, וק. הגמ"ר מנשה פאבל – על אישור הטיול המדהים הזה, על האמון לאורך כל הדרך, על השת"פ היוצא מן הכלל כן ירבו
* שלושת הקצינים זאהי, עילית ואלעד, שהתלוו אלינו וזכו להכיר את הגזרה שלהם מזוויות לא שגרתיות, יפות מהרגיל – היה ממש תענוג אתכם
* מאיר רוטר חבר הכנופיה – על ההדרכה ועל הסיוע מול הצבא
* דויד סעייד ויוסי דגן – על הסיוע לאישור הטיול בעבודת אחורי-הקלעים שקטה
כתיבה מדהימה ותמונות מטורפות!
בהחלט איזור מהיפים שיש....אך מאוד לא טריוויאלי לטיול.
1QUOTE=boaz avrahami;712865]כן... ארץ ישראל[/QUOTE]
לא מכחיש .. רק נמנע מדיון/ויכוח/נעילה/חסימה/ ..... של הדיון :)
אני אישית בעד.
אגב, גם הדאסטר היתה שם :)
לג'בל חורייש (מה שנקרא בצנחנית: קבר השיח') וגם לטריג של סאנור עולים רק בריצה עם שני קיטבגים וגם זה בזמנים. לעשות את זה בג'יפים - גובל בחילול הקודש.
מיטת קומותיים ומסדר אמריקאי למעלה על הקבר. אבל לא חשבתי שמישהו כאן עשוי להאמין לזה...
Sent from my SM-G900F using Tapatalk
מיטה זה לחלשים. נראה אותך מעלה לשם ג'יפ.... בטירונות שלנו ב-84' היה מה שנקרא "מסע ג'יפים". חילקו אותנו לזוגות - אחד הוא ה"ג'יפ" והשני "הנהג". כמו שאתם מבינים, הג'יפ היה צריך לסחוב את הנהג, עם הנשקים, האפודים והפקלים של שניהם - על גבו במעלה דיונות, הרים וגבעות....
קאט. 2016. הטיול הזה היה כל כך מתוקתק, לפי הספר ממש. שום דבר לא נשבר, אף צמיג לא התפנצ'ר, אף רכב לא נתקע, אף כננת לא נפתחה, ארגז כלים לא נשלף (מכסה המנוע של אריק שנפתח בכל עצירה זה לא נחשב) . לרגע התגנבה למוחי התחושה שהטיול הזה כמעט משעמם... מה עם איזו ציריה שבורה למנה ראשונה?... מתי יגיע "קרב הבקעה" למנה העיקרית?... איפה ה"מאה-מטרים הקצת-קשים שאחריהם זה יתמתן" לקינוח?...;)
צחוק בצד, זה היה הכל חוץ ממשעמם - זה היה טיול מהסרטים! מסלול שנרקח בקפידה, איזון מושלם בין נופים, היסטוריה, הדרכה מקצועית לעילא של מאיר רוטר, מזג אוויר מושלם (מין נובמבר שכזה באמצע אוגוסט), אווירה טובה וכמובן, איך לא, גם עבירות. והכל בתא השטח שלטעמי הוא היפה, המעניין והמאתגר ביותר בארץ, עם כל הבעיות והסיכונים המובנים בו.
לתכנן, לבנות ולהוביל טיול כזה אינו משהו מובן מאליו. מי שקורא את ההרפתקאות שלנו חושב שאנחנו סתם ככה עולים לג'יפים באישון לילה ויוצאים לשבור ולחלץ אותם בואדיות נידחים. אבל זה רחוק מלהיות כך.
מאחורי הטיול הזה חודשים של תכנון, קריעת עיניים על מפות ותצ"אות, טרטורים, ריצות, טלפונים, פגישות ותיאומים מול הצבא וכמובן הנידנוד הסיזיפי בטלפון, בווטסאפ ובדוא"ל לכולנו יחד ולכל אחד לחוד - למהר ולהשלים את התיקונים והשפצורים היקרים הדרושים בג'יפים, לוודא תקינות מכשירי קשר, לצוות את האורחים הג'יפלסים לכלים.... והכל, הכל על כתפיו של גיתאי.
אבל הניג'וס הזה הוכיח את עצמו בטיול בצורת אפס תקלות, ניווט, נהיגה מצויינת וכיוונים מקצועיים, עמידה בזמנים וביעדים. פשוט טיול משובח. וזה המקום לומר לגיתאי שוב - תודה גדולה על ההשקעה הרבה. אספת סביבך חבורה משובחת ומובחרת ובנית מסורת של טיולי איכות. יש לך במה להתגאות.
וכמובן תודה לכל אחד ואחד ממשתתפי הטיול הזה.
אסף יופי של כתיבה פשוט מעביר את החוויה בצורה קרובה למציאות!
היה פשוט מדהים!
וואוו! פשוט וואוו!
מעבר לעובדה שנופי השומרון מהיפים בארץ, אין זה ברור מאליו שגם הכתיבה תצליח להעביר את החוויה בצורה כזו.
פשוט מעולה!
נראה ונשמע מהנה מאוד, גם הטיול וגם הכתיבה. מרגיש בזכותה כאילו הייתי קצת שם בעצמי. ואפילו למדתי משהוא חדש. לא ידעתי שבתל דותן האחים של יוסף עשו לו את התרגיל המסריח ...
נראה לי אחד המקומות הבתוליים בארץ מבחינת טיולים וסחתיין על הצבא שאפשר וסייע. לא ברור מאליו עם כל הפוליטיקה והביורוקרטיה.
אני מקנא בכם ...
יש קובץ מסלול? :-)
מי שמתכוון לצאת למסלול הזה, מולי בפרטי