תגובה: ניסן פאתפינדר vs פגארו
מבחינת יכולות שטח - הם דומים מאוד, כמעט זהים בתצורה המקורית, כלומר שניהם צריכים מיגון לכל האורך (ובאופן לא מפתיע שניהם הוצעו עם מיגון מהיבואן כחדשים) והגבהה צנועה של 2״, ואז יש לך יופה של רכב טיולים.
שים לב לשנתון ורמת הגימור, והשפעתם על מידת הצמיגים... הנושא כאוב כיוון שיש מידות שקשה למצוא בהן צמיגי שטח. גם זה נכון לשניהם.
אישית אני מעדיף את הפאתפיינדר, אבל זה באמת עניין של טעם.
אסף.
לא בדיוק תשובה ישירה לשאלה שלך, אבל בטיולים בשטח אנחנו פוגשים רכבי פאגרו, גם מהדגמים החדשים יותר (אבל לא הרבה), אבל איני זוכר שנתקלתי בפאתפינדר בשטח בשנים האחרונות.
סתם מציין עובדה סובייקטיבית לגמרי.
שים לב בפתפיינדר הנקודה הקריטית זה צנרת חימום של הרדיאטור חימום, הכל פלסטיק שם ורכב בן כמה שנים זה כבר יבש, לפני שבוע רכב של השכן שלי ניתקע אחרי שזה נישבר(ובעאסה היא שאמרנו לו על זה אבל שכח לבקש להחליף כשהרכב היה בטיפול) וירד כל הנוזל קירור במכה...
בטיול שטח ברמת קושי בינונית בירדן הפאת׳פינדר והפג׳ארו עברו באותם מקומות. הניסאן שקע בצורה די קשה בדיונות אבל זה בגלל המדריך שעצר שיירה באמצע דיונה..
http://uploads.tapatalk-cdn.com/2016...d06e077438.jpg
http://uploads.tapatalk-cdn.com/2016...4bd29d949e.jpg
Sent from my iPhone using Tapatalk
שני הרכבים רחוקים מלהיות ה"חלום הרטוב" של חובבי ה 4x4.
אלו שיפורים אתה מתכנן ולאיזה מסלולים אתה מכוון?
תודה רבה לכולם
אז כמו שאמרתי מיתלים מיגון וסט צמיגים
אולי כננת בהמשך
יש פה בעלי ניסן ?
ואגב איך הלנד קורוזר בהשוואה לשנים אחרים ? במידה וכולם משופרים בצורה דומה ? יהיה והבדל ביכול שטח ?
כי לנד קרוזר יש יכולות טובות גם סטוק
לי יש פאתפיינדר עם עם הגבהה בעזרת סט אולדמן ומיגון.
בכביש ממש סבבה. בשטח גם טוב ולא היו לי בעיות ברמה של בינוני פלוס אבל גם אחרי ההגבהה קצת חסר גובה מול ל"ק למשל.
ההעברה להילוך כח נעשית בעזרת בורר חשמלי ולא ידית מיכנית. אין עם זה בעיה.
יש לי את הרכב (2007) כמעט כשנה ונסיעה של 25 אלף ק"מ ולא היו לי שום בעיות טכניות. נוסע איתו בצורה יומיומית.
לגבי מה שמוזכר למעלה, יש כתבה טובה פה באתר לגבי החלק שמוביל את מי הקירור לרדיאטור החימום הפנימי. בכתבה החלק מכונה עכביש. מומלץ להחליף יזום לפחות פעם ב150 אלף ק"מ. אני הזמנתי מארה"ב בחמישים דולר אבל המישלוח עלה עוד חמישים. בטח אפשר היה למצוא אפשרות יותר זולה למשלוח.
טיפול במוסך מורשה מאוד יקר, לא אחזור לשם.
אשמח לשמוע על המלצות למוסך אמין, טוב וזול באיזור ראש העין או הרצליה.
נ.ב. מדרגות הצד מפלסטיק מאוד רגישות. צד אחד פירקתי לגמרי והצד השני די מכורסם.
לבקרת המשיכה במודל שלי לוקח קצת זמן עד שניכנס לפעולה. שמעתי שבמודל היותר חדש זה עובד יותר מהר.
Sent from my HUAWEI CRR-L09 using Tapatalk