עברתי טסט.
הכנסתי את האוטו דרך מוסך שמכיר את המכון טסטים.
הם הכשילו אותו על מידת הצמיגים אפילו שהמידה רשומה ברשיון רכב (אבל לא באוטודאטה).
הוא החליף לי את ארבעת הצמיגים למידה המקורית באופן זמני לצורך הטסט בלבד והחזיר חזרה את הצמיגים שלי לאחר שעבר טסט.
כל הנושא הזה של החמרה בנוגע למידות צמיגים והגבהות ברכבי שטח על ידי הטיפשים שבמשרד התחבורע שמעורבים בעיניין, הוא אידיוטי, חסר כל טעם מבחינה טכנית, אין לו כל קשר לנושא הבטיחות ותקינות הרכב ורק חושף את חוסר ההבנה המוחלט של בעלי התפקידים האחראים לנושא מטעם משרד התחבורע.
שמעתם??? אנשי משרד התחבורע?? אתם אפסים קטנים וחסרי הבנה בסיסית בכל מה שקשור לרכב או לכל דבר טכני הנדסי כלשהו.
סתם דוגמה - כאשר מכשילים את הרכב על גלגלים בולטים ומאלצים את בעל הרכב להצר את רוחב הגלגלים ביחס למרכב, מה שבעצם הם עושים, זה פגיעה ישירה ביציבות הרכב ובבטיחות באופן חלמאי לחלוטין.
אצלי ברכב לדוגמה, המוט המייצב הקדמי מנותק לחלוטין מהרכב, לא קיים. אבל מבחינת האפסים של משרד התחבורה, זה בסדר, לא חשוב, העיקר זה הצמיגים, או הכנפונים או הצבע של הקפיצים או שהרכב נראה קצת גבוה בכמה ס"מ שומו שמיים...
אני יודע - אם הם היו שמים לב לנושא המוט מייצב, הם היו מכשילים מן הסתם, אבל הייתי כל כך בטוח שאם הוא היה מותקן עם גומיה קרועה או קצת חופש בתפוח שלו, הם מיד היו שמים לב ומכשילים, אבל אם אין חופש או גומיה קרועה או יבשה לבדוק, אז לא תהיה סיבה להכשיל, ומה שלא קיים לא יכולים לבדוק... [emoji6]
לפי מה שנראה לי, חלק מהנושא של הג'יפוקליפסה משתקף בסעיפים שנתווספו לצ'ק-ליסט של הטסט כאן בצילום:
http://uploads.tapatalk-cdn.com/2016...25eaf71e54.jpg
פעם ראשונה שאני רואה את הסעיפים האלו.
תאכלס לדעתי כל הסיפור של הג'יפוקליפסה שינה רק דבר אחד - התעריף של המאכר...
בהנחה שהעגלים במשרד הרישוי הם בורים גמורים בכל הקשור להנדסת רכב, יש מצב שזאת יוזמה של ועד הבוחנים במכוני הרישוי??[emoji6]
אני מבחינתי הגעתי למסקנה שאין טעם לגשת לטסט בכוחות עצמך...חבל על העצבים ועל הזמן שלך ואין לי שום לבטי מוסר כלשהם למסור את הרכב לטסט למאכר המושחת ביותר שאמצא.
כל עוד ההגבלות והאיסורים מטעם פקידונים מנותקים, יהיו חסרי כל הגיון טכני-הנדסי, וכל עוד המערכת לא תאפשר דרך סבירה לבצע ולאשרר את השיפורים שאנו אוהבים לעשות - אמשיך לבוז לה ולהוראותיה, מבלי להניד עפעף. כמו כולם...
Sent from my SM-G900F using Tapatalk