ניתן לצפות בעמוד זה ב-http://www.jeepolog.com/forums/conte...D7%99%D7%A7-X3
Printable View
ניתן לצפות בעמוד זה ב-http://www.jeepolog.com/forums/conte...D7%99%D7%A7-X3
אהבתי שיש שני מחזיקי כוסות
165 אלף שקל. וואו. אני באמת ובתמים שמח שיש שוק בארץ לכלי פנאי שכאלה ושאנשים מוכנים להוציא סכום כזה על תחביב. שמח ומקנא.
לעשירים בלבד
מדהים איך הכל מתיישן כל כך מהר בימינו, והרייזר שקנית במיטב כספך נמצא בחזית למעט זמן ומיד מפנה את מקומו. מצד אחד הנדסת וטכנולוגיית על ומצד שני לקוחות שלא יכולים לעצור לרגע וליהנות ממה שיש להם מבלי לסובב את הראש ולדאוג שמישהו עוקף אותם חס וחלילה.
4X4 מסורתיים - מכוניות עם רישוי כביש - נעלמים לאט-לאט ממדפי היצרנים בגלל קשיים רגולטוריים והמעבר הבלתי נמנע של הכבישים לחשמל ואוטונומיה...
ולצד זה צומח נתח שוק חדש ואדיר של רכבי פנאי שטח שדומים הרבה יותר לג'יפ המקורי, הפתוח, הדו מושבי. עוד לא עבר עשור מאז הRZR המקורי, הSBS הספורטיבי המשמעותי הראשון, וקצב השינויים לא פוסק. אולי נפסיק לטייל עם ג'יפים, אבל פאק, תראו איזה תחליפים!
זה אסור בנסיעה על כביש ?
Sent from my Nexus 5X using Tapatalk
סתם נכנסתי לאתר בארהב לראות מחירים...
פער של כ 75 אלף* בהשוואה למחיר מבצע בארץ לעומת מחירון בארהב לדגם הבסיסי.
פער של כ 92 אלף* בהשוואה למחיר מבצע בארץ לעומת מחירון בארהב לדגם היקר.
וואו.
* מתייחס לדגם מפרט ללא תוספות (ויש הרבה אופציות לתוספות).
כן אבל שאלתי מחוסר ידע ... טרם ראיתי כזה מקרוב
כל ריכבי הsbs ש"עלו לכביש" אחרי 1.1.2015 ללא רישוי לכביש
Sent from my Power using Tapatalk
תודה. Sbs אני מניח זה כמו בלינק בהתחלה.
Sbs=side by side
אההה
ועם קצת ציניות שנובעת מייאוש... מה כבר ההבדל בין כלי רכב כזה עם מספר צהוב, לבין אחר מבניה עצמית, תיקני ובטוח בהרבה עם מספר אפור ?
למה לצהוב יש את החובה לעשות ביטוח, ולאפור אין אפילו את האפשרות ?
בגלל המדבקות
מה שקורה לשוק רכבי השטח זה בדיוק מה שקרה לאופנועים.
לא עוד מכונית שהיא גם רכב שטח, אלא רכבי שטח יעודיים, חדים וקיצוניים, שאין מה לנסות אפילו לאנוס אותם להיות רכב יומיומי, ולצידם טנדרים, רכבי עבודה, שבמקרה הם גם 4x4 ואפשר להשתמש בהם כרכבי טיולים.
אישית זה מבאס אותי במקום מסויים - מתוך זה שהתחביב בהכרח הופך להיות יקר בהרבה ומתרחק מהרבה אנשים.
אבל זה מה יש....
אסף.
ופה בדיוק היה טוב ויפה אם היתה נכנסת נישת התחום האפור,סליחה,המספר האפור.
הsbs זה העתיד. גם בארהב. מה שאסף כתב נכון ובארהב זה מאוד נפוץ. אם הייתה לי אפשרות כלכלית לרכוש אחד כזה 4 מושבים כולל עגלה ורכב גורר, ככה הייתי יוצא לטיולים. אבל העלויות עבורי גבוהות מידי והבעיות הלוגיסטיות מורכבות מידי.