http://uploads.tapatalk-cdn.com/2016...ab6c123d63.jpg
רץ בפייסבוק (קרדיט לשלמה הפטר)
מה שהופך את המסלול הבא ללא חוקי
http://www.jeepolog.com/forums/conte...95%D7%A8%D7%A7
נמאס לי...
Printable View
http://uploads.tapatalk-cdn.com/2016...ab6c123d63.jpg
רץ בפייסבוק (קרדיט לשלמה הפטר)
מה שהופך את המסלול הבא ללא חוקי
http://www.jeepolog.com/forums/conte...95%D7%A8%D7%A7
נמאס לי...
מעניין הולכי רגל ואופנים, לא מפריעים לשיקום השמורה, מה נהרס שצריך לשקם? איך נסיעה על דרך הורסת את השמורה, סתם תרוץ מפגר.
נמרוד
זה השביל האדום שלאורך מסילת הברזל? כולו? קטע מסוים? יצאה הודעה רשמית?
השביל עצמו כמו מסילת הברזל הוא לא שטח שמורה, על פי כל מקור ומפה. הוא מפריד בין השמורה הצפונית והדרומית לו. אלא אם משהו השתנה לאחרונה.
קובץ מצורף 111987
התירוץ לא רלוונטי כמו כל התירוצים שלהם, זו בדיקה של התגובות והתחלת תהליך שמטרתו לצמצם את התנועה בשטח ככל האפשר.
הפתעת אותי קצת בנוגע לכך שהוא לא בתחומי שמורה, בוודאות זכור לי שילוט בשני הצדדים ואכן גם בכל המפות שלי הוא מופיע כאיזור חייץ.
באתר מצאתי רק את הביטול הקבוע של השביל הכחול שעולה למערת שמשון מסיבות של בטיחות.
השביל כבר סגור הלכה למעשה.
אם תחפשו תראו בפוסט שלי מלפני כמה חודשים.
הכניסה מלמטה (מכיוון כביש 38 ) סגורה עם שער ושילוט של אין כניסה מחשש לשטפונות (מדבר על אמצע הקיץ, לא היום שעוד איכשהו אפשר להבין...)
:-/
בהקשר הזה,
יש למישהו איזה מייל לתלונות לרשט"ג?
באמת עצוב ומעצבן.
התופעה של סגירת דרכי עפר לכלי רכב היא באמת מקוממת ולא מבשרת טובות.
זכרו את נחל דישון בצפון, את מה שקורה / יקרה בנחל שילה ליד ראש העין וחלק מהשביל בין פארק מקורות הירקון לגבעת השלושה שנסגרו לכלי רכב וקטעו מסלולים שאהבתי לנסוע בהם...
אפשר להתלונן במשטרה. לאף אחד, כולל לרשות, אסור לחסום דרכים ללא אישור של שר התחבורה אם החסימה קבועה או קצין משטרה אם היא זמנית.
אם לא היה שער, כיוו שלא מדובר בשמורה - אין מה להתרגש.
אבל ברגע ששמו שער, הם עוברים על תקנה 151 ומי ששם את השער צריך לתת על כך את הדין.
אסף.
שימו לב שנוספו שכבות חדשות למפה וכשהוספתי שכבת "שמורות וגנים בתכנית מתאר מחוזית"
(אין לי מושג מה זה אומר)התכסה גם שטח המסילה והשביל בצבע ירוק
מאוד מוזר. זה שביל שאי אפשר לסטות ממנו גם אם מאוד רוצים. מה זה שביל, אוטוסטרדה.
והרכבת שם עושה רעש לא פחות משיירה של רייזרים קצוצי קנה.
אז מה בדיוק הסגירה תשנה?
ומי הבא בתור, נחל כיסלון?
איזה מזל שאני רוכב על אופנוע - אנחנו האחרונים שיומתו (למרות שגם זה יגיע, ברור שיגיע).
נתקלתי בהרבה מאוד מקרים בהם שבילים נסגרים ונחסמים טרם הכרזה המלאה של השמורה ובניגוד לסמכות.
מעניין אם זה המצב גם כאן.
כל הכבוד לרט''ג, ממשיכים לא לראות אף אחד ממטר ולהשתין לכולנו על הראש. כמה נמוך הגוף הזה עוד יכול לרדת? פשוט לא מפספסים שום הזדמנות לטעות בכל מה שקשור ביחסי ציבור ואמון הציבור.
חבל!
למה הם צריכים את אמון הציבור אם הם עושים מה שבא להם באין מפריע? איזה אינטרס יש להם בכלל להסביר למישהו משהו כל עוד אף אחד לא יכול לגעת בהם?
קודם כל כי הציבור מממן את הגוף הזה. שנית, חלק גדול מהעבודה שלהם הוא מול הציבור ואם היה להם שכל הם היו יכולים להשיג יותר תוצאות בפחות משאבים=התייעלות.
בינתיים הם מבזבזים את הכסף שלנו במה שנראה שממש לא עונה על מטרות העל של הארגון...
זה שהציבור מממן אותם זה ידוע. זה שאין לו שום בחירה או מילה לגביי כמה יהיה המימון שלהם, לגביי בחירת אנשי "המקצוע" שלהם, ובפעולות שהם בוחרים לעשות, שלהם זה גם ידוע. לכן שוב - כל עוד אף אחד לא יכול ולא נוגע בהם, למה שיהיה להם אינטרס באמון או בכלל בקשר כלשהו עם הציבור?
עוד שנה ברנרד חוזר ..
הוא בטח יוביל בג"צ נגדם :)
בעצם ... אפשר לעשות דבר כזה ? .. אולי נוכל לעשות את זה כבר עכשיו ? ...
( הנה אני פותח מלחמה חדשה בין טל / ברנרד / בועז / .... )
על פניו אין שום סיבה טובה לסגירה של דרך כורכר רחבה. מצד שני אם תשאלו את מי שבינתיים יכול להמשיך ולהנות מהדר על שניים (גלגלים) או שתיים (רגליים) הם יאמרו שהם שמחים.
תכף גם לרכבת ישימו שלט.
אסף.
גיא שים לב שאני לא מתערב עד שברנרד לא מתערב פה...
אגב, אם הרכבת מוסעת שם בלילה הפקח יתן לה קנס על נסיעה בשמורה בלילה?
ואם מישהו ברכבת ישן כשהיא תיסע בלילה אז זה נחשב לינה בשמורה?
לדעתי טוב שהם מגזימים מאוד. זה מגדיל את הסיכוי שמישהו יחזיר אותם בקרוב לפרופורציות
זה אומר מה שאמרו פה הרבה פעמים.
הרשות מתחילה לפעול בשטח, מתי שעלה לה הרעיון.
הרשות לא מחכה לאישור של התוכנית והכרזה רשמית.
זה בערך כמו ענבל אור, ברגע שהיא חשבה שהיא תקבל הקלה ואישורים נוספים היא התחילה למכור את הדירות.
זה שהתהליך אפילו לא התחיל או לא אושר, לא הפריע לה (ולא מפריע לרשות).
ההבדל הוא, שלענבל אור פירקו את העסק והיא בדרך לכלא, אבל אף קצין משטרה לא יפתח תיק לרשות (למרות שזה החוק).
אבל מי אמר שאנחנו מדינת חוק???