שתפו המלצות למטענים - כבלי USB לטלפונים, סיניים זולים ועם פרי-שיפינג - אבל איכותיים. שאני אזמין משהו שישרוד יותר מכמה שבועות בסביבה הקורוזיבית של בנות נוער. תודה!
Printable View
שתפו המלצות למטענים - כבלי USB לטלפונים, סיניים זולים ועם פרי-שיפינג - אבל איכותיים. שאני אזמין משהו שישרוד יותר מכמה שבועות בסביבה הקורוזיבית של בנות נוער. תודה!
האחרון ששורד הכי טוב בנתיים אצלי .. 50₪ בתחנת דלק פז ..... למרות שהרגשתי לא נעים לשלם כל כך הרבה ... הייתי צריך דחוף.
Sent from my Nexus 5X using Tapatalk
כיוון שמיועד לבנות הנוער אני מניח שאתה מתכוון למטען ביתי (לא לשקע המצית ברכב).
ישנן מספר חברות עם מוצרים טובים בתחום ובמחירים טובים, אבל לפני כן הערה חשובה - ישנן מספר טכנולוגיות לטעינה מהירה שהולכות ונהיות נפוצות במכשירים החדשים:
- למכשירים עם מעבדים חדשים של קאוולקום יש את QC 2.0 או QC 3.0 (עם תאימות לאחור ל- QC 2.0) ולכן אם יש בביית מכשירים כאלו, ממליץ בחום לרכוש מטענים התומכים ב- QC (טעינה מהירה = Quick Charging), אלו מטענים עם בקר ה"מתקשר" עם המעבד ומספק זרם בעוצמה משתנה בהתאם למצב הסוללה במכשיר כדי לטעון בזמן קצר אבל מבלי לפגוע יותר מדי בסוללה. שקע USB התומך ב- QC בד"כ יהיה בצבע שונה (כחול או כתום, אבל איני בטוח בכך).
- ל-Oneplus, במכשירים החדשים, יש מטעני DASH לטעינה מהירה (טכנולוגיה שונה ממטעני ה- QC, אבל מדהים לראות מכשיר הנטען מאפס לטעינה מלאה בכשעה, או יותר שימושי - חצי שעה של טעינה המספקת למעלה מ-60% סוללה). בינתיים לא ידוע לי על מטעני DASH גנריים, כלומר רק מבית OnePlus.
המטענים הנ"ל יודעים לעבוד עם כל סוגי הטלפונים ולכן אולי שווה להשקיע מעט יותר מתוך מחשבה על המכשיר הבא שתרכוש, אבל גם מטען רגיל יוכל לטעון את הטלפונים החדשים הנ"ל אק הרבה יותר לאט מהמטען הייעודי.
אם לא רוכשים מטען מהיר, ממליץ בכל מקרה לרכוש מטען המסוגל להוציא זרם של 2 אמפר (וכמובן כדאי שיהיה גם כבל איכותי המאפשר העברת הזרת למכשיר) , חבל על התסכול של המתנה ממושכת עם מטען שלא מסוגל "לדחוף" יותר מחצי אמפר (כמו המטענים הישנים וגם המטענים הנמכרים כמציאה בחנויות הזולות).
חברות מומלצות - Anker, Aukey, Tronsmart, ישנם מטענים עם מספר יציאות USB, כלומר ניתן להטעין בו זמנית 2-5 מכשירים (בד"כ עם יציאה אחת שהיא QC) וזה מאד שימושי לטיול משפחתי (מצוקת שקעים בחדר) ... צריך לבדוק מה נמכר כעת במחירים טובים בחנויות כמו GearBest, GeekBuying או באיביי / אליאקספרס, אבל זה בהחלט מוצר שניתן להוסיף לעגלה גם לרוכשים מוצרים אחרים באמזון ואז עלות המשלוח זניחה (מתחלקת בין מספר מוצרים שאתה רוכש).
עוד 2 הערות לסיכום:
1. בהרבה מקרים הבעיה הינה כבל ה- USB עימו משתמשים - כדאי לוודא שהכבל איכותי ומסוגל לתמוך בזרם שמספק המטען (לאותן חברות יש גם ערכות של כבלים איכותיים).
2. לגבי מטען לרכב - התשובה כמעט זהה לגמרי רק המוצר יהיה עם תקע לשקע המצית.
אם כך .. סליחה.
אני התייחסתי למטען לאוטו.
בעיית הכבל הלא מתאים היא קשה.
איך יודעים שהכבל הוא 'מהיר' ?
Sent from my Nexus 5X using Tapatalk
אני התקנתי אפליקציה המראה את זרם הטעינה, ואיתה אני בודק את איכות הכבלים
Sent from my SM-G900F using Tapatalk
Ampere
עובדת בסמסונג s2, s3, s4, s5 לא חושב שהצלחתי להפעיל אותה ב hewwii או איך שלא כותבים את זה.
http://uploads.tapatalk-cdn.com/2017...f8873d35be.jpg
סחטיין
s6 מטען מהיר וכבל מקורי מעט מעל 1000
כבל מקורי עם מטען אייפד כ 800
נמרוד, המלחמה אבודה
Anker בסדר
המקוריים של סמסונג (מעולים אם מצליחים למצוא במחיר סביר)
לאייפונים של הבנות אני כבר מזמין בחמישיות....
אתמול הזמנתי דרך אמזון בתיקווה שאם הכבל לא יהרס, אולי אפל לא תודיע אחרי זמן מה שאינה תומכת מכיוון שאינם מקוריים.
יש לי מד זרם ל usb שאיתו אני בודק כבלים. אם מגיע משהו טוב אני מזמין עוד ערימה ממנו....
נ. ב.
הבת שלי גילתה את "המחבוא" של הכבלים. זה חוסך לה את ההתנצלות לגבי הקודם אבל מחייב אותי לבדיקת מלאי....
חחח גם פה אני כבר מחביא כבלים בפריזר מתחת לסטייקים. אחרת הם נשחטים.
תודה על האפךיקציה !
Sent from my iPhone using Tapatalk
רוב מה שנמכר באינטרנט תחת מקורי הוא זיוף. גם אם הוא יקר...
אנסה את המותגים שהמלצתם עליהם
לאחרונה קיבלתי הזמנה מאליאקספרס כבל עם צג של טעינה, מסתבר שאיתו התעוררו לחיים שני מטענים והצליחו להטעין גם מכשירים שדורשים טעינה מהירה (עם כבל אחר לא הטעינו)
Sent from my Power using Tapatalk
זה הכבל "כלום" כסף אחלה עבודה....
Sent from my Power using Tapatalk
Belkin
Sent from my iPhone using Tapatalk
זהירות מבלקין שרץ באי ביי/ עלי אקספרס.
אני נפלתי לדעתי על זיופים. כל אחד הגיע בקרטון שנראה מקורי אבל הכבלים התפוררו מהר אעפ שהרגישו בהתחלה עבים ומסיביים
נכון, שכחתי לציין את בלקין כאחת היצרניות המומלצות.
לגבי בדיקת המטענים והכבלים (וגם power bank ומטענים לרכב) - רכשתי צרכן זרם(נגד עם תקע USB) ומד-מתח/זרם/הספק לחיבורי USB - כל אחד בדולרים בודדים ואיתם אפשר לבדוק את יעילות כל הספקים והכבלים.
קישורים:
צרכן זרם - http://www.ebay.com/itm/USB-Charge-C...3D371296302332
מד מתח / זרם / הספק USB - http://www.ebay.com/itm/USB-Charger-...JB55pEjGcwR0MA ממליץ על הדגם היקר יותר, המכיל בין השאר גם אפשרות של מדידת הזרם לאורך זמן וכך אפשר לקבל קירוב סביר לקיבולת של סוללה / power bank למשל.
אשמח להמלצה על מפצל שקעים איכותי 12 וולט לרכב, שמכיל 3 שקעים ושני usb לפחות.
שלומות
ממליץ עח המוכר הזה, לאחר מספר רכישות.
יש לשים לב יש לו מטענים שנראים אותו הדבר עם טכנולוגית טעינה שונה.
לא כל סלולרי מתאים לטעינה מהירה, אבל לא מזיק לסלולרים שלא.
לא הכי זול, אבל איכותי.
Check out this recommended store on AliExpress. Find great products at low prices!
http://s.aliexpress.com/fARzM3A7
(from AliExpress Android)
Sent from my LG-H815 using Tapatalk