תגובה: שאלה לגבי קויל סופה
כן.
נכון.
להבנתי, הגיוני שיש חשיבות לקוטביות, כי זה לא כויל חשמלי טיפש, הגיוני שיש גם אלקטרוניקה בפנים.
את הסוויצ כבר בדקת? לא הגיוני לעדכן?
לגבי הסוויץ - עוד לא בדקתי, זה בתוכנית לסופ"ש. מה שכן למדתי איך לתת סוויץ בלי המפתח :-)
לגבי הקונקטור - אני לא מוצא כזה... מצאתי ב-rockauto, אבל רוצים עליו 50+$ משום מה!!!!
אם למישהו יש או יודע מאיפה להשיג אני יותר מאשמח לדעת!!
לגבי הקויל מישהו יודע מי המינוס ומי הפלוס על הקויל עצמו??
הספר יודע מי הפלוס ומי המינוס, אני פשוט רוצה לוודא עם מישהו שיש לו את הקונקטור פיזית מי מתחבר באיזה צד...
מסתבר שבספר באמת רשום בצורה ברורה מי הפלוס ומי המינוס... :rolleyes:
מישהו יודע אולי כמה אמורה להיות ההתנגדות בין שני הפינים של הקויל?
קראתי איפשהוא שזה אמור להיות בין 0.95-1.2 אוהם. אתלי זה בערך 2.5 אוהם. מישהו יודע אם זה תקין?
הי
ראיתי סרטון ב YOUTUBE לגבי הניצוץ (לא יודע כמה הבדיקה אמינה...) משהו אומר שכאשר חישן גל ארוכובה הולך אין ניצוץ כי הכוייל מקבל את הפיקוד מהמחשב
ואם המחשב לא מקבל פולסים של תזוזת גל ארכובה למה שישחרר מינוס בהתאמה לכוייל
https://www.youtube.com/watch?v=5QWJlb2Uf08
שים לב
יש שני סוגי קונקטורים לחישן גל ארוכובה לסופה 92-93 עגול, לסופה 94 והלאה אליפטי הפינים אינם זהים אם אתה רוצה לבדוק תקינות החישן חפש ברשת PINOUT של הקונקטורים.
בהצלחה
האמת שגם דלק אין....
העניין הוא שמדדתי את ההתנגדות בפינים של הקויל וקיבלתי ערכים מעל 2 אוהם. בספר של הסופה לא רשום מה הטווח התקין, אבל בפורומים בחו"ל של רנגלרים קראתי שההתנגדות אמורה להיות עד 1.2 אוהם בערך...
לפי הבנתי פין אחד מקבל + קבוע והשני מקבל - מהמחשב.
הבעייה שיש אימובלייזר מחורבן..... מספיק שאני פותח סוויץ ואמורים לראות 12V או שצריך לנסות להתניע??
תאמין לי אני מבין.... עם מהדק נייר אפשר לעקוף את הדרק הזה..... פעם, חברת הביטוח דרשה את הזהל הזה כדי לבטח את הסופה.
ברגע שאני אתגבר על כל הבעיות זה יהיה הדבר הראשון שיעוף לפח תאמין לי...
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
Neilman
ברגע שאני אתגבר על כל הבעיות זה יהיה הדבר הראשון שיעוף לפח תאמין לי...
אני הייתי פועל בסדר הפוך: זה דבר הראשון שיעוף לפח ואז אתגבר על כל הבעיות.
אם הרכב היה מתניע זה מה שהייתי עושה... הבעייה שכרגע הרכב לא מתניע, אז אין לי דרך להיות בטוח שאכן עקפתי אותו בוודאות...