-
מחפש רנגלר jk במחיר עד 100,000₪.
אז למי שמכיר בעת האחרונה חלו אצלי תהפוכות ברכב השטח. היה לי רוביקון 2007 נמכר לטובת הפרדת רשויות אבל בסוף נרכש פטרול. אחלה רכב אבל לא התאים כרכב יום יומי. אז גם הפטרול נמכר לטובת הפרדת רשויות ונרכשו במקומו פרייבט ליום יום + דיסקו 1 רק לטיולים.
הדיסקו אחלה רכב. מאד אוהב אותו והוא משופר ושופר עוד יותר לצרכיי. אבל את הרנגלר רוביקון אהבתי יותר.
כעת בגלל שינוי בהרכב הנהגים במשפחה יש מצב לקנות מחדש רנגלר שישמש אותי לטיולים ואת הבת ליום יום.
אבל יש מגבלת תקציב קשה. עד 100,000₪ בלבד. נכון להיום אין חיה כזו בשוק. אז אם מי שהוא שמע רואה יודע על חיה כזו למכירה במחיר הזה אשמח למידע.
-
תגובה: מחפש רנגלר jk במחיר עד 100,000₪.
רנגלר בן 10 שנים... עולה יותר מ-100 אלף שקל?
נראה לי שומר על הערך יותר טוב מהפראדו אפילו...
-
לצערי מסתבר שכן. נכון להיום המוכרים שבלוחות דורשים מחירים של למעלה מ- 120,000 ש"ח ואולי הם גם מקבלים.
לכן פונה גם כאן.
-
קצב החלפת הרכבים אצלך מעורר השתאות....
-
זה פשוט מחריד נושא הרנגלרים בארץ. הדרישה היא לבין 60-80 k מעל למחירון גם אם אין הצדקה של תוספות שיפורים. אולי נימצא מאכר שיכול להבריח מאמריקה רנגלרים יד 2 וכך נוכל לקנות במחיר סביר. זה גם יוריד את המחיר בשוק המקומי. גם אני מחפש כזה כבר תקופה אבל הפער בין מה שאני שאני מוכר לבין הקניה הוא הלתי נתפש.
Sent from my LG-H815 using Tapatalk
-
המחירים בארץ לא מחוברים למציאות.
מכיר את הנושא מעולם סירות דייג מקצועיות. עדיף לרכוש בחו"ל עם ליווי מקצועי ,ולייבא באופן אישי. ייצא שמור יותר וזול יותר.
-
תתפלאו - הרנגלרים, בוודאי הרוביקון, ועכשיו גם הצ'ירוקי טריילהוק, שומרים על מחיר באופן מעורר השתאות גם בארה"ב.
-
שלום רב
לא יודע מהיכן אתם לוקחים את המחירים אבל לי יש רנגלר קצר 2014 יד2 60000 קמ שמור בקנאות יותר מחדש מוגבה 2.5 אינץ רוביקון אקספרס מיגון מלא אספיר וו גרירה כננת ופגוש אספיר צבע לבן עדיין באחריות יבואן רוצה רק 15000 מעל המחירון שכל התוספות שווה 30.000 אז מעניין מישהו 0547350066
-
2007 (השנתון הראשון של ה- JK) בלי שיפורים, ניתן למצוא ב- 100. סבלנות..
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
sgill
2007 (השנתון הראשון של ה- JK) בלי שיפורים, ניתן למצוא ב- 100. סבלנות..
שתמצא אחד לא שחוט ( קילומטרז של מונית / יד 10 ...) תגיד לי , לא קיימת חייה כזאת ,במיוחד במותג jeep מספיק לראות בכמה נמכרת wj /סופות / tj כדי להבין למה השוק של ה jk גבוהה ומבחינתי גם המחיר מוצדק - אין ל jk (במיוחד הארוך ) פלטפורמה שיכולה להיתחרות בו.
Sent from my LG-K520 using Tapatalk
-
שב על הלוח כמה פעמים כל יום.
אתה עשוי למצוא אישה משיכוני הצמרת שמפרסמת במחיר מחירון.
אם תזדרז אולי תקדים את הסוחרים
-
הסוחרים יושבים חזק על השוק של הJK ביד 2, מחכים עם טימקסים ומזומן לפעול. כלי שיוצא במחיר אטרקטיבי (כלומר קרוב למחירון) נעלם תוך שעה במקרה הארוך ביותר, היה אחד כזה שבוע שעבר, והכתוב מנסיון של חבר שחיפש 3 וחצי חודשים (וגם יצא לו לדבר עם סוחרים בנושא) ובסוף ויתר וקנה ג'יפ אחר.
מצב השוק היום הוא שאכן צריך להיות מוכן עם כסף ואצבע על ההדק כי לעיתים נדירות צץ כלי במחיר מחירון או קרוב לשם והוא נחטף. הכל תלוי בכמה מהיר אתה.
-
יש אפשרות ביד 2 להגדיר התראה בSMS כשרכב מפורסם מדגם מסוים. עולה כמה אגורות להודעה אבל חוסך את הישיבה על הלוח.
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
אנשים חיים בסרט.. המחירים לא מחוברים למציאות. רנגלר 2008 עם הגבהה וכמה לדים מיד שביעית לא שווה 150 אלף שקל. אפילו לא קרוב. ואני אומר את זה בתור מישהו שיש לו רנגלר בבית.
-
מחפש רנגלר jk במחיר עד 100,000₪.
הוא שווה בדיוק מה שמוכנים לשלם עבורו.
גם הבתים לא שווים את המיליונים .
שלמה-
תוכנית ב
צא לצוד את הרכב הבא בשטח המחיה שלו ( צפ תא עד רשפון) בצורה פרואקטיבית.. [emoji4]
אתר מטרות ושים עליהן פתק עם הצעה לרכישה.
-
גם לנדקרוזר שמור וגם ג'ימיני נמכרים הרבה מעל המחירון שלהם.
ואתם יודעים מה, סופה נמכרת בכפול ואפילו בשילוש המחירון שלה. מה לדעתכם המחירון של סופה 1992/3/4?
בקיצור, קודם כל, כל רכב נבחן לגופו. שנית הרכב שווה כמה שמוכנים לשלם עליו.
המחירון אמור לשקף את ממוצע העסקאות שהתרחשו בפועל בחודש הקודם ברכב מסויים. אבל כשנמכרים 2-3 אקזמפלרים בחודש שכל אחד שונה מהשני, פשוט לא ניתן לעשות מחירון שמתקרב למציאות.
בארה"ב, שם יש אלפי עסקאות רנגלרים בחודש, יש שוק ומחירון מסודר.
-
ובועז, בתור תושב האזור המדובר, אני יכול להגיד לך ש:
1. הגברת שיש לה רנגלר כדי להגיע לקניון ברמת אביב לא קוראת את הפתקים ששמים לה
2. 95% מהרנגלרים באזור הם לא 2007/8 ולכן לא נמכרים ב 100K
3. ניסתי את השיטה הזאת בעצמי והיא לא נשאה פרי.
הפעם האחרונה שראיתי באזור משהו מעניין היה לפני כארבע שנים כשסוחר רכב שגר באזור פרסם רוביקון ארוך 2007 עם נתונים לא רעים ומחיר הגיוני. 10 דקות לפני שבאתי לראות את הרוביקון, הגיע איזה עו"ד בשם שלמה מהרצליה וחטף לי אותו... :-)
-
ואותו עו"ד מכובד מהרצליה בטח מכר את המציאה במחיר מחירון לאחר כמה שנים ;):rolleyes:
-
... וקנה פטרול..... ומכר..... וקנה דיסקברי.... ומכר......
והכל ברווח עצום !! :-)
אולי הוא בעצם סוחר רכב במסווה.....
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
sgill
אולי הוא בעצם סוחר רכב במסווה.....
חטפת לי את המילים מהמקלדת.
שלמה ויואב הם סוחרי רכב במסווה [emoji41]