נעילה אחורית מלאה לדאצ'יה דאסטר?
שלום לכולם,
מצאתי באיביי את הנעילה האחורית הזאת http://www.ebay.com/itm/112291907533...%3AMEBIDX%3AIT
מדובר בנעילה מלאה שלמיטב הבנתי נכנסת לפעולה באופן אוטומטי כאשר הפרשי המומנט בין הגלגלים גבוה מ-10 קג"מ. אני לא מכיר את התחום יותר מידי אבל עד עכשיו הכרתי הפעלה ידנית של הנעילה. מישהו התנסה בזה? האם זה טוב? מקובל?
רונן
תגובה: נעילה אחורית מלאה לדאצ'יה דאסטר?
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
bitfield
שלום לכולם,
מצאתי באיביי את הנעילה האחורית הזאת
http://www.ebay.com/itm/112291907533...%3AMEBIDX%3AIT
מדובר בנעילה מלאה שלמיטב הבנתי נכנסת לפעולה באופן אוטומטי כאשר הפרשי המומנט בין הגלגלים גבוה מ-10 קג"מ. אני לא מכיר את התחום יותר מידי אבל עד עכשיו הכרתי הפעלה ידנית של הנעילה. מישהו התנסה בזה? האם זה טוב? מקובל?
זה נראה כמו חיקוי רוסי לנעילת לוקרייט. אם זה מה שזה נראה, זה מצויין! מה זה לוקרייט? מדריך ג'יפולוג לנעילות דיפרנציאל.
לא רואה סיבה שזה לא יהיה איכותי, המכוניות האלו פופולריות ברוסיה אז טבעי שמשם יבוא הפתרון, עיבוד שבבי זה תחום שהרוסים אלופים בו מאז ומתמיד.
נעילה אוטומטית - שדרוג משמעותי ביותר ליכולת השטח, בכל רכב, בפרט כשיש מגבלות של מהלך מתלה וגובה.
לך על זה.
לא חסרים קפיצים קטנים שם ?
Sent from my Pixel using Tapatalk
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
נמרוד
זה נראה כמו חיקוי רוסי לנעילת לוקרייט. אם זה מה שזה נראה, זה מצויין! מה זה לוקרייט?
מדריך ג'יפולוג לנעילות דיפרנציאל.
לא רואה סיבה שזה לא יהיה איכותי, המכוניות האלו פופולריות ברוסיה אז טבעי שמשם יבוא הפתרון, עיבוד שבבי זה תחום שהרוסים אלופים בו מאז ומתמיד.
נעילה אוטומטית - שדרוג משמעותי ביותר ליכולת השטח, בכל רכב, בפרט כשיש מגבלות של מהלך מתלה וגובה.
לך על זה.
תודה
1 קבצים מצורפים
זו כבר לא חדשה, ובכל זאת לסגור מעגל - הגיעה הנעילה עם חבר שחזר מהמונדיאל, נקנה בחנות אינטרנטית במוסקבה עם משלוח חינם עד למלון.
עכשיו צריך להתקין.
קובץ מצורף 120222
תתחדש
בסוף אני אהיה אחרון ;(
Sent from my iPhone using Tapatalk
זה בדיוק אותה נעילה.
Sent from my iPhone using Tapatalk
תתחדש צור איתי קשר לגבי ההתקנה. בכל מקרה כמה מסקנות בנתיים.. עבר שבוע. הנעילה עובדת פיקס. אם לא באים בתנופה למכשול צריך לעבוד עם חצי קלאצ' שמחמם את המערכת ומנתק את ה 4 על 4. אין כבר פירפור במקום ולחכות לבקרת אחיזה. נראה לי שברגע שמתקינים את הנעילה אי אפשר ליסוע בכביש עם 4על 4. אני לא מנסה ולא לוקח את הסיכון. כך שאם מישהו סוחב עגלות ביום יום וזקוק ל4 על 4 אז זה יהווה לו בעיה. סהכ תמורה גבוהה ביחס למחיר..
Sent from my SM-A520F using Tapatalk
החשש שלך הוא מלחץ למערכת או מתפקוד לא נכון בכביש כתוצאה מהנעילה?
Sent from my SM-G900F using Tapatalk
החשש שלי הוא שהדיפרנציאל יינעל תוך כדי נסיעה. ובנוסף חשש משבירת צריה
Sent from my SM-A520F using Tapatalk