האם עדיין ניתן להקים אוהל בחוף הצפוני באילת + מדורה? מתכנן להגיע לשם היום והגיעה אלי שמועה שהעירייה כבר לא מאפשרת את המעט שהיה.
תודה לעונים.
Printable View
האם עדיין ניתן להקים אוהל בחוף הצפוני באילת + מדורה? מתכנן להגיע לשם היום והגיעה אלי שמועה שהעירייה כבר לא מאפשרת את המעט שהיה.
תודה לעונים.
בצפוני אין בעייה, היינו שם בכל חג הפסח....
האיסור הוא על הדרומי....
Sent from my Redmi 3 using Tapatalk
מה הדין של החוף הדרומי? איסור גורף על אוהלים?
Sent from my iPhone using Tapatalk
כן.
גיא רק עכשיו שמתי לב שלא שאלת אותי. אנא התעלם מתשובתי. אני גם מנסה להבין מה המצב שם.
איזה דיכאון
אחד המקומות שהכי אהבנו.
אני מבין את העירייה עם כמות הקראוואנים (עם גנרטורים!) שהתנחלו על החוף לצמיתות
אבל לאסור גם על אוהלים?
יכלו לחשוב על משהו הגיוני יותר..
הוציאו את כל הכיף!
ומעבר לזה אוהל מערבית לכביש זה סכנת נפשות.
Sent from my iPhone using Tapatalk
מותר בחוף הצפוני בקטע שממזרח לגשר הלגונה המזרחית (ממזרח למלון הרודס) ומעבר לחומת הבולדרים.
מותר גם בדרומי למעט הקטע שבין סנובה לטאבה, אסורה הבערת אש על החוף !!!
בחוף הצפוני בחניון כורכר מותר להבעיר אש?
הגיע הזמן שיעשו עם זה סדר. האיזור הזה היה מועד להתנחלויות של אנשים שמקימים מתחמים של צליות וסוכות על החוף מלפני פסח ונשארים עד ספטמבר, כולל כל הטינופת הנלווית, עם חוף פרטי תחום בחבלים וססלים וחסר לך שתדרוך שם... הם ואחרים הקימו צעקה וירטואלית שתפסה קצת תאוצה גם בתקשורת, אבל זה לא יותר מסתם בכיינות על מה שהם כבר לא יכולים לעשות.... עדיין יש די והותר מקום לקמפינג בחוף הצפוני, להערכתי יכולים ללון שם לפחות 5000 איש, אבל שם אי אפשר להשתלט על חוף ולהפוך אותו לשלך, ואי אפשר להקים את האוהלים עם הרגליים על המים...
קובי
בדרך לשם. אעדכן מה קורה.
ישנו בחוף הצפוני במגרש התחום בבולדרים. היו עוד כ 20 קראוונים רובם להשכרה. יותר מזרחה היה מפוצץ בקראוונים מתוחמים ביוטא וססלים. מלא גנרטורים ודי מגעיל. נראה שהמפונים מהחוף הדרומי עברו לשם.
בחוף הדרומי היה מפוצץ בקראוונים קבועים קצת צפונית למלון הנסיכה.
רוב המתחמים הענקים שם זה כאלה שבאים כל שנה רק משנה לשנה זה הנהייה יותר מגעיל ,
הם מתחילים להביא איתם עוד ועוד מוצרי חשמל כמו מקררים טלוויזיות מאווררים וכ"ו ובעקבות זה עוד ועוד גנרטורים , ראיתי כבר משפחות עם 2 גנרטורים למתחם כזה.
אם שמת לב רוב הזמן חונה שם גיפ של מג"ב שעסוק בהרגעת העצבים של כמה חמומי מוח.
גם לחברות של השכרת הקרוונים יש חלק בזה כי הם צריכות להתחרות אחת בשנייה ולהציע ערך מוסף כמו שטח מתוחם יותר גדול סביב הקרוון