מידע חשוב למי שמתכנן להזמין בקרוב חבילות קטנות ביבוא אישי (במיוחד מכשירי קשר וכו')
לא יודע אם מודעים לעניין ,
ניפתח מרכז מיון חדש לחבילות מחול , "מרכז סחר מקוון" במודיעין.
החבילות אמורות להיות ממוינות באופן אוטומטי , כולל תוכנת OCR שסורקת את הטקסט על החבילה - כתובת, תכולה וכו'
מסתבר שמערכת הOCR עדיין לא עובדת שם כמו שצריך ולכן הכל מוקלד ידנית למחשב.
בנוסף כל החבילות עוברות שיקוף , ולכן מכשירי קשר וכו' ניתפסים.
מצטבר שם תור גדול מאוד של חבילות , ולמרות שהמרכז נפתח כדי לזרז את זמן ההגעה לקוח - כרגע זה לא מה שקורה בפועל.
מי שרואה בסטטוס של החבילה שלו "מרכז סחר מקוון" - שיתאזר בהרבה סבלנות ...
חבילה שהזמנתי במרץ - הגיעה ביולי ! :)
למי שמתעניין מה קורה במרכז המיון החדש - תמונות מהשטח (ע"י רחפן )
http://www.themarker.com/technation/1.4105361
אמיר.
תגובה: מידע חשוב למי שמתכנן להזמין בקרוב חבילות קטנות ביבוא אישי (במיוחד מכשירי קשר וכו')
מה זה אומר ? נגמרה החגיגה ?
Sent from my iPhone using Tapatalk
תגובה: מידע חשוב למי שמתכנן להזמין בקרוב חבילות קטנות ביבוא אישי (במיוחד מכשירי קשר וכו')
זה אומר שחלק מהחבילות מגיעות ממש אחר, וחלק נתקעות ויגיעו באיחור רב.
- - - Updated - - -
זה גם אומר שסוחר אוהד שכותב על החבילה TOY או ELECTRONICS עם ערך של פחות מ-70 דולר, החבילה תעבור חלק.
זוג מכשירי קשר שהוזמנו במרץ הגיעו שבוע שעבר.
מה שמוכיח שכלום לא השתנה. חלק נבדק וחלק לא. זמני האספקה התארכו.
נורות לד שהזמנתי בפברואר לא הגיעו. כנ"ל מגן מסך לטלפון. בטח קבורים שם מתחת לערמות.
מצטער לאכזב - אבל מניסיון שלי - זה ממש לא פקטור...
הגיעו לי ב10 ימים האחרונים 7 חבילות (במחירים מתחת ומעל חובת המע"מ, סוללות מורכבות ומקלט GPS, מכשיר קשר לא).
בכולם אכן הופיע באיתור החבילה מרכז ההפצה במודיעין - ו24 שעות לאחר מכן הפריט היה בסניף הדואר המקומי שלי (אבן יהודה), כלומר לא היה שום עיכוב.
אולי הצליחו לתקן בימים האחרונים את תוכנת הOCR סוף סוף :)
המצחיק/עצוב הוא שהם מדביקים מדבקת ברקוד על שם הנמען....
קרה במס׳ חבילות אצלנו
מזל שאנחנו מושב...
Sent from my SAMSUNG-SM-G870A using Tapatalk
ומאז גם במקום שהחבילות תגענה ליעדן הנקוב כפי שהיה עד עכשיו (חנות שפתוחה בשעות העבודה ומוכרת לדוורים), מתקבל מסרון שמזמין לאסוף את החבילה מהדואר, או להזמין (בתוספת תשלום כמובן) שליח עד הבית...
ולסניף הדואר/לדוור המקומי אין שום יכולת לשלוט בזה, כי המסרון נשלח אוטומטית מהמרכז ...
פספסתי את הדיון הזה משום מה...
ומורגש מאוד מאזור אפריל שדברים מגיעים באיחור היסטרי...
אפריל עד יוני+ היו עיכובים נוראיים.
חבילות שאני מזמין בזמן האחרון מהמזרח מגיעות אחרי כשבועיים.
השיא הוא 3 ימים מאמזון אנגליה.
Sent from my Android using Tapatalk ישוחרר ברנרד
לאמזון יש שירות משלהם ומטוסים משלהם (עד כמה שאני יודע) לכן אמזון זה לא מידה לכלום. אם אני צריך משהו יחסית דחוף אני מזמין דרכם ומשלם על משלוח. משאבת דלק לאוטו הגיעה אחרי שבוע.
1 קבצים מצורפים
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
אמיר ב.א
זה מדהים !
לפני שנה הזמנתי שלט לקודי
השלט מעולם לא הגיע
סניף הדואר שלי הוא רחובות כמו בכתבה
ובמבט בתמונה שצורפה לכתבה אפשר לראות שלט בדיוק כמו זה שהזמנתי.
צירוף מקרים ???
קובץ מצורף 116332
חבל שלא חיפשת אותו גם ביד2....
Sent from my Android using Tapatalk ישוחרר ברנרד
"השוטרים החזירו את המוצרים לדואר ישראל לצורך פיזור ללקוחות.." :rolleyes::confused:
או שהבחור ממש טמבל ואפילו לא פתח את החבילות או שהשוטרים לא חכמים במיוחד..איך יחזירו אם זה נראה כמו בתמונה שצורפה?
ובנוגע לשירות של הדואר, השבוע ביום שני הזמנתי חלקים לרכב מאנגליה, ביום חמישי בערב כבר הרכבתי באוטו.. לא יודע איך אבל זה היה זריז מאוד למרות שבאתר שלהם לא עודכן מצב החבילה כמעט עד הרגע האחרון
מידע חשוב למי שמתכנן להזמין בקרוב חבילות קטנות ביבוא אישי (במיוחד מכשירי קשר וכו')
מרגישים שינוי מהותי לטובה בקשר למהירות הגעת המשלוחים מחו״ל הביתה
אני מייחס את זה למרכז מיון החדש
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
גם מרכז מיון חדש שסוף סוף התחיל לעבוד כמו שצריך וגם המון נקודות חלוקה חדשות (בקיוסקים, פיצוציות וכו') ששחררו קצת לחץ מהסניפים.
חבילה שהזמנתי מסין ב-6 לאוגוסט נאספה על ידי ב-15 לאוגוסט כשתכלס ה-SMS כבר הגיע ב-14. דואר רגיל, לא אמזון ולא כלום. סתם חבילה עם מגני מסך לאייפון ב-4 דולר.
...ואני ממתין בסבלנות ל5 חבילות שונות שהוזמנו בין מרץ ליוני.
אסף.
קישור לאתר? כי אני מתקשה עם המשלוחים מארץ הכרכרות. אולי זה רק באתרים של לנדרובר (חבילה עלולה להפסל מעלייה למטוס בגלל טפטופי שמן. ..)
אייל - יש גידול של 40% בהזמנות מאנגליה מהארץ בגלל צניחת הפאונד ... אולי בגלל זה יש עומס משלוחים מאנגליה...