הגיע הזמן לעשות משהו עם עמוד ענן!
אני מניח שהרוב המוחלט פה משתמש באפליקציה. שכמה שהיא טובה ככה היא גם גרועה.
מלא באגים ותקלות ושירות מתחת לכל ביקורת.
נתקלתי בהודעה הזאת:
<a href='http://<a href="https://www.facebook.com/AmudAnan/posts/1627454453931611" target="_blank">https://www.facebook.com/AmudAnan/posts/1627454453931611</a>' target="_blank" abp="744">https://www.facebook.com/AmudAnan/po...27454453931611
לדעתי צריך לתמוך בהודעה שלה. שיראו שנמאס אולי זה ישנה משהו.
גם אני שילמתי על מפות וזה באמת מעצבן שכל מסלול שאני בונה או מקליט לא עובד ברגע האמת..
תגובה: הגיע הזמן לעשות משהו עם עמוד ענן!
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
4by4
שיראו שנמאס אולי זה ישנה משהו.
קלעת בדיוק לבעיה.
איו שם "יראו" יש יראה. וזו בדיוק הבעיה.
מערכת שנמצאת בתפוצה כ"כ גדולה עם כ"כ הרבה משתמשים לא יכולה לתפקד כשרק בן אדם אחד עושה שם הכל.
בקיצור, חבל.
שילמת עבור המפות ולא עבור האפליקציה
תתרום כסף למפתח ותעזור לו
לא מדויק וזו גישה בעייתית.
שילמתי על האופציה לראות את האפליקציה ב- OFFLINE. וכן לפתוח מפות ספציפיות דרך האפליקציה.
אם הייתי רוצה רק את המפות לא הייתי רוכש אותן בעמוד ענן (ואכן, לאחרונה רכשתי מפות מאפליקציה אחרת, שעובדת ללא תקלות ומאפשרת הרבה יותר פיצ'רים).
מקווה שגישתך לא מייצגת את בעלי האפליקציה.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
דור אריאל
שילמת עבור המפות ולא עבור האפליקציה
תתרום כסף למפתח ותעזור לו
המפות מקודדות לעבוד רק עם האפליקציה. זה לא משנה על איזה חלק גובים את הכסף כי כל אחד מהם בנפרד הוא חסר ערך.
מעבר לכך, זה עסק לכל דבר.
אין פה עניין של תרומות
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
איל מ
יאללה, שיעשה אקזיט
יש אלפי עסקים שלא מתעשרים מהם אלא בקושי מתפרנסים.
הם עדיין לא מתקיימים מתרומות
אני פשוט הגעתי להחלטה עם עצמי ( אחרי שיצרתי קשר עם המפתח וקבלתי את אותה תשובה שהוא נותן כבר שנתיים שהנה תכף ... )
שזה כמו צמיג שהתפוצץ ....
הוצאה של הטיולים - אכלתי אותה ונגמר.
קניתי מפות של תכנה אחרת ויאללה next
מצידי שי#$% .. לא חושב על זה יותר.
קל לי לדבר כי אני עדיין משתמש במכשיר wince ולא באפליקציה, אז אין לי בעיות מהסוג הזה.
מצד שני, זה מחזיר אותי כל הזמן לעובדה שאין ברירה, צריך סט מפות לבנות 1:50,000 לצורך ניווט, לחזור שוב לניתוח שטח וסימון אגנים וללמוד כמו שצריך לפני שיוצאים לטייל.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
גיא
אני פשוט הגעתי להחלטה עם עצמי ( אחרי שיצרתי קשר עם המפתח וקבלתי את אותה תשובה שהוא נותן כבר שנתיים שהנה תכף ... )
שזה כמו צמיג שהתפוצץ ....
הוצאה של הטיולים - אכלתי אותה ונגמר.
קניתי מפות של תכנה אחרת ויאללה next
מצידי שי#$% .. לא חושב על זה יותר.
זה בול זה! אוטוטו... נתב"ג 2000 שנפתח ב2006 והרכבת הכלה שתפתח ב"2020".. אוטוטו..
יש לך המלצה לאפליקציה עם כמו מדוייקת של תוואי השטח כמו 1:50,000 שניתן לרכוש בעמוד ענן?
אם צריך ארכוש אותה מחדש אבל באפליקציה אמינה יותר.. לא בא לי להוציא עוד 400 שקל על אכזבה..
תחפש פה בשרשור ליד .. רובנו עברנו ל two nav שיש עכשיו במחיר ממש ממש טוב. 100₪
Sent from my iPhone using Tapatalk
מה מטרת השרשור?
להוציא קיטור על השירות של עמוד ענן? - היה צריך לפתוח אותו אולי בפורום אוף-טופיק.
להתלבט לגבי חלופות שונות לתוכנת ניווט שטח? - כדאי היה לפתוח אותו בפורום של GPS ומכשירי קשר.
בכל מקרה, אין תחליף לנקודות העניין של עמוד ענן בתוכנות אחרות.
יש שפע (לא מוסבר ולא ברור לי) של חלופות לניווט שטח בישראל, רובן אפילו חינמי. אפשר להוריד, להתרשם ולהחליט לאחר שבדקת אותן.
אצל רבים מאיתנו יש יותר מתוכנה אחת ובכל מקרה לא תוכל למצוא כאן דעה אחידה לגבי איזו תוכנה הינה התוכנה האולטימטיבית.
תלמדו לנווט עם מפה... אם יש יתרון עצום לניווט במסלולים בארץ זה סימון השבילים ברוב המסלולים והקלות היחסית בניווט.
תשתמשו בג'י פי אס כגיבוי.
לדעתי הפתרון הכי נוח הוא לא להשתמש באפליקציה אלא במכשיר GPS יעודי ומפות עמוד ענן.
אני במקרה עם QUE ועמוד ענן באופליין. מעולם לא חוויתי בעיה.
אם יש נקודת עניין חשובה שלא קיימת בגרסה שלי והועלתה לאחרונה לרשת, אני מוסיף אותה ידנית. קצת מסורבל אבל זה חלק מההכנות לטיול.
עמוד ענן היא תכנת הניווט העיקרית שאני משתמש בה בטיולים. יש לי על נווטן QUE וינדוז ישן (עדכון קובץ נקודות כחולות ידני פעם ב) ועל הטלפון עם מפת אופליין פשוטה של 150 שקל. אין לי שום בעיות לא עם זה ולא עם זה. אבל אני משתמש בה רק כמפה עם מיקום עצמי ונקודות עניין. לא מתכנן ולא טוען מסלולים.
לגבי השירות, והפיתוח האיטי להחריד... מי שעוקב אחרי עמוד ענן כבר שנים, יודע שזה המצב. כך זה היה כשהיה בסיס משתמשים קטן, וזה נשאר כך. זה לא חברת תוכנה, זו אכן אופרציה של איש אחד, איש מיוחד, לא ממש איש עסקים, יואב רופא.
וצודקים כל אלו שאומרים - אבל שילמתי. לקוח משלם, זכאי לדרוש תמורה, גם אם התשלום בפועל הוא באמת כמעט אך ורק על העלויות. לא ממש איש עסקים, כבר אמרנו.
אגב - כל מי שתוהה למה כל רעיון של דמי שימוש או תרומת גולשים לאתר ג'יפולוג, בכל צורה שהיא, נדחים על הסף - זו בדיוק הסיבה. זו גם הסיבה שהאתר נשאר מה שהוא, בלי פיתוחים טכנולוגיים, ולמה רוב השאלות בסגנון "למה לא משנים את הממשק, ולמה אין אפליקציה, ולמה לא מוסיפים את הפיצ'ר כמו בפייסבוק..." נשארות ללא מענה.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
נמרוד
עמוד ענן היא תכנת הניווט העיקרית שאני משתמש בה בטיולים. יש לי על נווטן QUE וינדוז ישן (עדכון קובץ נקודות כחולות ידני פעם ב) ועל הטלפון עם מפת אופליין פשוטה של 150 שקל. אין לי שום בעיות לא עם זה ולא עם זה. אבל אני משתמש בה רק כמפה עם מיקום עצמי ונקודות עניין. לא מתכנן ולא טוען מסלולים.
לגבי השירות, והפיתוח האיטי להחריד... מי שעוקב אחרי עמוד ענן כבר שנים, יודע שזה המצב. כך זה היה כשהיה בסיס משתמשים קטן, וזה נשאר כך. זה לא חברת תוכנה, זו אכן אופרציה של איש אחד, איש מיוחד, לא ממש איש עסקים, יואב רופא.
וצודקים כל אלו שאומרים - אבל שילמתי. לקוח משלם, זכאי לדרוש תמורה, גם אם התשלום בפועל הוא באמת כמעט אך ורק על העלויות. לא ממש איש עסקים, כבר אמרנו.
אגב - כל מי שתוהה למה כל רעיון של דמי שימוש או תרומת גולשים לאתר ג'יפולוג, בכל צורה שהיא, נדחים על הסף - זו בדיוק הסיבה. זו גם הסיבה שהאתר נשאר מה שהוא, בלי פיתוחים טכנולוגיים, ולמה רוב השאלות בסגנון "למה לא משנים את הממשק, ולמה אין אפליקציה, ולמה לא מוסיפים את הפיצ'ר כמו בפייסבוק..." נשארות ללא מענה.
+1
מנווט בעזרתו כמעט מאז שיצא לאור.
אני לא חושב שחייבים מפות.
אפשר להדפיס את האזור של הטיול אם ממש יש חרדה .. אבל כשיש שני מכשירים כמו טלפון וטאבלט עם ארבע תכנות בהצלבה ... בחייאת. ישראל !! זה לא שבועיים בבוש באוסטרליה ;)
יש לי כמה מפות מפעם. נכון. אבל אני לא מחדש אותן ולא מתרגש אם שוכח אותן בבית.
Sent from my iPhone using Tapatalk
כן, אבל שאתה בונה מסלול שמתאים לצרכים מיוחדים (עבירות, נקודות עניין וכדומה) של מספר משתתפים בטיול, במיוחד אם זה טיול של יומיים-שלושה וישבת על הבניה של המסלול הזה מספר ימים כדי לייעל אותו ולהפוך אותו לאיכותי. זה מאוד מבאס, שברגע האמת, הסנכרון לא עובד ואז גם אם לא שילמת על המפה וגם אם שילמת עליה 1000 שקל, זה לא משנה כי אתה לא יכול להיעזר בזה. אז אתה מאלתר פחות או יותר מהזיכרון אבל זה ממש לא אותו דבר.
ולא, לצערי אני לא יכול להרשות לעצמי עוד גאג'טים כאלה ואחרים לגיבוי או להוריד עוד אפליקציות ולשלם גם עליהם..
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
4by4
. זה מאוד מבאס, שברגע האמת, הסנכרון לא עובד ..
את הסנכרון אתה מבצע בבית אחרי שהעלת את המסלול לאתר, לא בשטח.
מרגע שהוא סונכרן בבית, זה זמין בלי קשר לאתר.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
ד ו ר ו ן
את הסנכרון אתה מבצע בבית אחרי שהעלת את המסלול לאתר, לא בשטח.
מרגע שהוא סונכרן בבית, זה זמין בלי קשר לאתר.
זה מה שעשיתי. סיימתי לבנות את המסלול כמעט 4 ימים לפני שיצאתי.. עד ליום שבו יצאנו לטיול הסנכרון לא עבד. הTWL עלה לאתר אבל לא הופיע במכשיר. גם שניסיתי לעלות את הקובץ ישר לפלאפון זה לא סנכרן.. זה היה אחד הדברים המבאסים. טיול של 3 ימים.
שלחתי לו הודעה באותו רגע, ציפיתי שאולי נספיק לסדר את זה. בכל זאת היו עוד מספר ימים לטיול. הוא הגיב לי בערך חודש אחרי אני לא מגזים...