צמיגים 33 = שבירת מכלולים
קראתי את השרשור של תומר על נסיעת מבחן בסופה עם צמיגים 33 , אז הנה הסיפור שלי
אני עם סופה כבר מספר שנים , ובמשך השנים הללו שברתי ציריות שלוש פעמים, ומאז שהחלפתי לציריות מחוזקות לא נשבר יותר כלום עד ש........
לפני מספר חודשים עליתי לצמיגים 33 , בטיול רגוע במדבר יהודה בעליה מנחל ערוגות הסתבר שהנעילה האחורית לא עובדת , מה שבדיעבד הסתבר שהיא שבורה , בהמשך הטיול במעלה עוזי שוב האוטו לא עולה ( כולה מעלה עוזי ) קצת יותר גז ו.......נשבר הטרנספר , חולצתי החוצה וחזרתי על גרר.הוחלף טרנספר וחזרנו לחיים
שישי שבת האחרונים , שוב טיול רגוע שברגועים , נחל אמציהו , ציר המעיינות , מואה , בשמים , נקרות . ביציאה מנחל נקרות מדרגונת קלה כולם מכירים עולה ללא גז ו...שובר צלב.
קורה, מחליפים ,ממשיכים ,לא הרבה ,מעלה דקלים ( כולה מעלה דקלים ) מתיישר מול המדרגה מעלה בעדינות שני גלגלים קדמיים , מעט גז ו ..........נשבר עוד טרנספר :oops:
מה ???
צירוף מקרים, נהג על הפנים,אוטו על הפנים???
מאחר ואני מכיר גם אותי וגם את האוטו שלי ,ואני לא מאמין בצירופי מקרים, המסקנה שלי היא , חייבים יחסי העברה נמוכים יותר וטרנספר מחוזק.
נמרוד בטח יחלוק עלי ויספר שבארה"ב כולם נוסעים על צמיגים 35 עם יחסי העברה רגילים , אולי..............אצלי זה לא עובד!!!!
אני נשברתי , כבר השגתי טרנספר 242 מחוזק , כבר השגתי 4,10 קדמיים קומפלט ,כולל קייס מתאים ,וכולל מיסבים ,מחזירי שמן ,וכו'
אני מחפש 4,10 לסרן אחורי וזהו
רק בריאות
שאולי