ניתן לצפות בעמוד זה ב-http://www.jeepolog.com/forums/conte...9C%D7%99%D7%9D
Printable View
ניתן לצפות בעמוד זה ב-http://www.jeepolog.com/forums/conte...9C%D7%99%D7%9D
דמיינו לכם, פארק קמפינג באתר כלשהו מעבר לים.
אתם מגיעים עם הרכב המזווד שלכם ושולפים ממנו אוהל אותו תקימו פעם אחת ותישארו ללון בו בין 3 ל-20 לילות.
האוהל שלכם גדול עם 3 חדרים, מלא כיווני אוויר ועמיד בגשם שעוד רגע יתחיל (למרות שעכשיו אמצע הקיץ).
אז אומנם הוא שוקל 24ק"ג ותפס המון מקום בתא המטען, אבל לפחות עכשיו יש לכם דירה קטנה בלב הפארק. במבט לצדדים האוהל הענק שלכם נראה כמו דרדס קטן ביחס לכל הקרוואנים אבל היי לפחות יש לכם מרפסת.
איכשהו, שם מעבר לים האוהלים הענקיים מרגישים הגיוניים.
אצלנו, בשביל 10 שעות של מחנה במרחק 3 שעות נסיעה מהבית.... תחליטו אתם
אני לגמרי מסכים איתך ערן.
במיוחד שהאיכותיים עולים בארץ כמו דירת חדר בברלין.
וה 3/4 איכותיים ( הקולמן ) לא בדיוק עומדים טוב ברוחות חזקות של הסתיו בארץ.
הדרישה של מחסה לילה שונה בתכלית ממחסה לקמפינג.
אני לא השתכנעתי מאף אוהל בנתיים
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
יש סדרות נוספות של גו נייטצ'ר שהן הרבה יותר מוצלחות מהאמיגו (גרנד קניון למשל). אמנם לא קולמן, אבל מספיק טובות למי שישן בשטח פעמיים שלוש בשנה. עם יתרון של כיסוי גשם נפרד, שמונע חלק מההתעבות בתוך האוהל.
(אני אגב עם קולמן הקמה מהירה ל6 וכיסוי גשם נפרד. הוזמנו מדוד סאם ועלו ביחד כולל משלוח ומסים שני שליש מהמחיר הכי זול של אוהל בלבד בארץ.....)
אני עם קולמן מהיר לשישה אנשים. נרכש באישטח. ebay היה זול ב 300 ש"ח לערך ולי זה לא שווה את כאב הראש שביבוא.
אבל בישראל, איזה אוהל אינה השאלה האמתית. השאלה היא: למה אוהל.
ואצלי באוהל ישנות ליאת והבנות. אני, כהרגלי, עם המזרון החביב עלי ועם שק שינה משובח מתאים לעונה תחת כיפת מיליון כוכבים
אחלה כתבה ואחלה כתיבה.
תודה על ההשקעה, בטוח שנהנתם.
כמה בירות נלגמו במהלך ההקמה של 10 אוהלים?
יש אחר. יותר נחרץ... 😉
אני מפונק ואוהב להתפנק אחרי נסיעת שטח. עד היום גרתי בעליית הגג שבניתי בעצמי על גגון הדיפנדר.
היום אני מטייל עם הילדים ולא בא לי להתעסק עם הקמת אוהל בהשחלה או לדמיין הליכה בנקבת השילוח עם כף מכופף.
קניתי טורבו טנט, הולך בעמידה בתוך האוהל ומאזין בכייף לרוחות בחוץ, גם אם זה ללילה אחד.
מפרגן לכותב ולכתבה. תחזיר את הטבלה לראשית הכתבה. זה נראה יותר טוב בטלפון הנייד.
גם אצלי, סדק בסעפת הפליטה מהטאפאטוק
Sent from my LG-H960 using Tapatalk
אצלי תקין
מהאין גג של המתחכם עם החוטיני, ואני מוכן לרכוש אחד, חוטיני ולא אוהל, אם זה יניח את דעתך. מקוצר ניסיוני למדתי שהחוויה היא ביחס ישר לציוד מתאים. אוהל זאת הפיסה האחרונה בציוד מתאים. הרבה לפני מגיעים מזרון ושק שינה מתאים לעונה. גם ב turbotent אפשר להתהפך ולקפוא כל הלילה בחניון של הר עריף באמצע פברואר.
אבל אם זה קריטי לנוחות המחנה, אני מוכן להתנדב למבחן הגדול של חוטינישטח.
איללכא....
אנחנו עם הטורבו 300 ולאחר מספר טיולים ללא ספק השקעה משתלמת !!
רק פרט אחד קטן שכחת לציין לגבי הטורבו טנט...
חייבים לתקוע יתדות בשבילו, אחרת אי אפשר להקים אותו.
באופן אישי, אותי זה בהחלט עוצר מלקנות אחד כזה. ואני עדיין מתלבט בין הקולמן 8 לטורבו טנט 300.
קודם כל תודה על הסקירה
אני נמצא בתהליך הפוך שהאוהלים הפכו לגדולים מדי , האישה כבר לא באה הילדים גדלו ופתאם האוהל גדול ומגושם, תופס מלא מקום וכו ' . אז את האוהלים הגדולים אני לא מעיף , אני מחכה לנכדים ,אבל מחפש המלצה לאוהל קומפקטי איכותי מתאים לבודד , לא זה שזורקים באוויר ונפתח אלא משהו טוב ואיפה ניתן לרכוש
תודה
שאולי אני ממליץ על זה:
https://www.rei.com/product/893927/r...mp-dome-2-tent
(יש לי גרסא ישנה שלו) או דומה לו.
אלו הפרטים החשובים במפרט:
1. מוטות אלומיניום
2. חיבור מוטות עם קליפסים (במקום השחלה)
מהיר הקמה לא פחות מכל מנגנון פתיחה מהירה שנתקלתי בו, אבל הרבה פחות מעצבן, ועם זאת עמיד באופן מוחלט בכל מה שמזג האוויר בישראל יכול לזרוק עליך. למעט החלפת גומי מוטות פעם בכמה שנים, יעבור בירושה לנכדים לא משנה מה תעשה לו.