תגובה: עזרה בנוגע לסוזוקי גימני
תגדיל את התקציב ותתקדם למודלים מעל 2006, בגרסא האוטומטית הם מוצלחים יותר ואפשר למצוא ב30 במצב ראוי, חבר מוכר אם מעניין אותך צור קשר.
בגדול, אחזקה די זולה (מנוע משותף לדגמים אחרים של סוזוקי)
לא הייתי שם מערכת גז ברכב סופשים, גם ככה אין מקום והאמינות לא מוחלטת. תברר עלות הסבה אל מול נסועה צפויה ותראה כמה שנים ייקח לך להחזיר את ההשקעה.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
asypeer
בגרסא האוטומטית הם מוצלחים יותר
הפוך גוטה. הפוך.
הידניים מוצלחים ואמינים יותר.
כוונתי הייתה שג׳ימני אוטומט מודל 2006 מצויד בגיר עמיד יותר מג׳ימני אוטומט 2004. ידני ללא ספק יהיה עם גיר עמיד משניהם, אבל על חשבון נוחות יומיומית ויחסי העברה ארוכים יותר בהילוך נמוך שיטחנו את הקלאץ׳.
גם אני חשבתי פעם שבגלל שלמנוע אין מומנט, גיר אוטומטי יתאים לו יותר.
לשמחתי יוצא לי לנהוג הרבה מאוד בג'ימני ידני חדש. סטנדרטי לגמרי. הרבה שטח. בעיקר שטח.
עזוב לרגע שזה אולי האוטו שהכי לא מתאים לי כי הוא צפוף לי וקטן ולא נוח. אבל רבאק - זו חתיכת עז הרים.
מסתבר שיחסי ההעברה הכוללים מספיק נמוכים לכל צורך שפוי. לרגע אין תחושה שחסר לו משהו. נכון שהוא לא מהיר, נכון שאין לו כוח מתפרץ, אבל ההילוך הראשון-נמוך שלו מצוין. מאפשר זחילה איטית ונשלטת בכל מקום שניסיתי וניסיתי המון. לא עבירות אקסטרים אבל במסלולי טיול רגילים שמוגדרים ''עבירות קשה'' הג'ימני הזה מרגיש כמו דג במים.
מצאתי שאני ממש נהנה מהאוטו הזה. זה בובה של רכב שטח. כמובן למי שהמימדים הפיצפונים מתאימים.