תגובה: ייעוץ לפני חיפוש וקנייה
אין מה לעשות, התשובה הטובה ביותר לדרישות שלך היא סוג של "עוד סמוראי" - ג'ימני.
זו הייתה האופציה הראשונה שלי כמובן החובב סמוראי, הבעיה שהשוק של הרכב מאוד מבוקש, ורוצים מחיר מאוד גבוה לדגמים ישנים ,ככה שגם התקציב שיש לי לא מספיק כדי להביא רכב שישרת אותי לטווח הרחוק.
לצורך העניין, דגמי 2005-2006 עם מנוע vvt הביקוש עליו סביבות ה45-50 אלף שקל, ועוד לקילומטרז שעובר את ה220+-.
בעיניי זה טירוף.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
Lior Rachmani
לצורך העניין, דגמי 2005-2006 ....ועוד לקילומטרז שעובר את ה220... בעיניי זה טירוף.
רכב בן 12 שנה שנוסע סביר - 220,000 ק"מ זה לא הרבה מדי (18-19 אלף קמ' בשנה, כלומר כ-1500 קמ בחודש - בעיני זה יותר מסביר).
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
erezgur
רכב בן 12 שנה שנוסע סביר - 220,000 ק"מ זה לא הרבה מדי (18-19 אלף קמ' בשנה, כלומר כ-1500 קמ בחודש - בעיני זה יותר מסביר).
כנראה הושמט לך ההערה על המחיר... 45-50 אלף ש"ח? ממש מעבר לתקציב..
למשהו יותר רלוונטי - מה אני כן אוכל להביא בסביבות ה30? ולא סמוראי שנת 90...
טרופר, טראנו, פג׳רו, ספורטאז' וכו' ...
בתקציב הזה אתה יכול ללכת על גרנד ויטרה דור ישן עד 2000. יכולות שטח לא רעות גם במצבו הבסיסי. מומלץ הגבהה לכל הפחות למסלולים בינוני פלוס.
עם לא מעט סבלנות תוכל למצוא אקזמפלר עם 200 אלף ק"מ בערך. ל-18 שנה זה לא רע (נתקלתי באחד בפייסבוק לא מזמן, סביב 200 אלף ק"מ ומבקש 23,000 שח).
מנוע בנזין 2000 סמ"ק, נחשב אמין והתחזוקה זולה יחסית לג'מוסים הגדולים. עם זאת, כמו בכל רכב ישן - חשיבות קריטית לשאלה איך תוחזק.
תצטרך להתפשר על הדרישה לידני (יש דיזל ידני אבל נדיר מאד)