ניתן לצפות בעמוד זה ב-http://www.jeepolog.com/forums/conte...A0%D7%93%D7%A8
Printable View
ניתן לצפות בעמוד זה ב-http://www.jeepolog.com/forums/conte...A0%D7%93%D7%A8
מרשים מאד.
תכנון נכון, לימוד הנושא היטב וכמובן עבודה יפה.
תהנה !
עבודה יפה ומקורית, ותיעוד מפורט ומעשי. חייב להגיד שאתה אחד הגולשים שתורמים המון לאתר, בשקט, ברוח ג'יפולוג המקורית. תודה!
Sent from my LG-H815 using Tapatalk
סחטיין אחלה ביצוע, יפה מאוד! ביג לייק על התושייה עם הבוכנה!
פרוייקט יפה מאוד!
ההשקעה בהחלט ניכרת, ואהבתי גם את היחס לעבודה, יפה לראות גם שאפשר לבצע פרוייקטים כאלה בלי לבנות קודם מודלים מקרטון.. מדידות לייזר.. קבצים לחיתוך..וכו'...:p
יפה מאד!
זה משהו ברשימה שלי הרבה זמן.
הכוונה שלי לפנות מקום למיכל מים גדול מתחת לרכב.
יפה מאוד.
לא מפתה להוסיף שם גם מיתקון להייליפט? ...
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
כל הכבוד, מרשים.
חשיבה יצירתית, ועבודה מרשימה.
מרשים ביותר.
אשמח שלהבא הרכב יהיה אחרי שטיפה לפני הצילומים :)
אחלה מתקן.....
אהבתי! סחטיין.
נראה נפלא!!!
עבודה סופר מקצועית ותיעוד מאיר עיניים.
תודה!
שאלה שהתעוררה אצלי:
לא היה עדיף "להזיז" את הגלגל ימינה קרוב ככל הניתן לציר?
נראה שהמיקום הנוכחי על הזרוע יוצר מומנט גדול ומעמיס על הציר.
תודה אסף,
לא מפתה להוסיף מתקן להייליפט. כיוון שיש לי מתקון להייליפט בתוך הארגז של הטנדר. מתקון שעשיתי פעם. מצורפת תמונה שלו לפני הצבע הסופי.
קובץ מצורף 117252
תודה צפריר,
מיקום הגלגל תואר בהרחבה בתוך הכתבה, כעקרון אם אתה מקרב את מיקום הגלגל לצד ימין, כלומר לנוסע, אז בפתיחה מלאה של 180 מעלות הגלגל יפגע בפנס הימני של הטנדר (תוכל להבין זאת במבט בתמונה שבה רואים את המתקן פתוח 180 מעלות). כרגע הוא במיקום הכי קרוב שיכלתי לשים אותו לימין ועדיין לאפשר פתיחה נקייה וחפשית בלי שהגלגל ייגע בטנדר. כמו כן בפתיחה של 90 מעלות הדלת לא תוכל להפתח כי הגלגל ייגע בדלת ולא יאפשר לה להתפתח.
עוד דבר שחשבתי עליו הוא שבישראל נוהגים בצד שמאל, ושהנהג רוצה לנסוע אחורה והוא מסב את מבטו לאחור אז באופן טבעי הצד הימני של הטנדר חשוף לו יותר, ולכן אם הייתי מציב שם את הצמיג אז הייתי חוסם את שדה הראייה של הנהג שגם ככה מוגבל בגלל עוד הרבה גורמים ולכן העדפתי למקם את הגלגל עם נטייה שמאלה.
לגבי המומנט שלדעתך מעמיס על הציר, שים לב שבמצב סגור הזרוע נשענת על נקודת משען נוספת בצד שמאל ושטח המגע בין נקודת המשען לזרוע הוא בעזרת פלטת אוקולון עבה כך שב90 אחוז מהזמן אין בכלל עומס על הציר כי המתקן נשען גם על הציר וגם על נקודת המשען שבניתי כדי לחלק את העומסים. הבט בתמונה של פלטת האוקולון.
אני מקווה שההסברים האלו מובנים ומספקים.
אייל
בכל מקרה הייליפט זה משקולת וקשה לשים אותו בכל מקום ומתקון באוטו. אני יצרתי לעצמי כבר שיטה להוריד אותו ושים אותו חזרה.
התמונה הזאת היא מתהליך הבניה של המתקן. היום הוספתי רצועת סייפטי וגם גומי שתופס את ההייליפט ועוזר לי להוריד ולהחזיר את ההיליפט בלי עזרה של עוד אדם.
חוץ מזה להוריד אפשר בקלות לבד, אז במקרה הצורך אני מוריד ולא מחזיר את הליפט מיד למתקון אלא רק בחניון הלילה או בחזרה בבית עם עוד אדם או לבדי.