משלוח חינם מ- sport direct עד סוף היום
ברשת Sport Direct מוכרים בעיקר מוצרי ספורט, אבל גם מוצרי קמפינג מסויימים.
לפני כמה ימים הם יצאו במבצע מדהים של שילוח בינלאומי חינם (ועוד אקספרס) למי שרוכש באתר שלהם דרך האפליקציה.
לאחר הסאגה עם המבצע של טארגט קצת היססתי אבל בכל זאת מילאתי את העגלה במוצרים עד רף המכס (קצת מתחת ל-75$), הורדתי את האפליקציה שלהם ושילמתי דרכה. שילוח אקספרס של DHL ואני צפוי לקבל את כל החבילות מחר...
כעת הם חידשו את המבצע שיהיה בתוקף עד חצות בערך... אפשר להיכנס לאתר שלהם - https://www.sportsdirect.com/ יש באנר המונה את הזמן שנשאר עד לסוף המבצע.
למעוניינים - אני מציע להירשם, למלא את העגלה ואח"כ להתחבר מהאפליקציה ולשלם. יש לציין קוד קופון NYDEL (כנראה New Year Delivery), לא בדקתי האם גם הפעם מדובר במשלוח אקספרס.
יש להם מספר מותגי הביית (בדומה לדקתאלון) אבל גם מוצרים של חברות אחרות. יש מספר פריטים של ריהוט לשטח (כיסאות ושולחנות), ביגוד ספורט, הנעלה, כולל ציוד להליכה וכו'... אני מניח שאם סך הפריטים יעלה על 75$ יכולו על המשלוח מיסים מקומיים ואולי גם תשלום עמלות ל-DHL. בפעם הקודמת לא הייתה מגבלה של משלוח אחד לאדם והיו כאלו שפיצלו והזמינו מספר משלוחים שונים כדי להיות מתחת לרף המכס...
כמובן שאני רושם זאת כאן לטובת הגולשים ואיןלי כל רווח אישי, כל קשר לאתר המדובר וכד'...
אם מישהו מוצא משהו מעניין - אשמח אם תוסיפו קישורים כאן בתגובות, אולי אקבל רעיונות מעניינים ...
(טיפ: באתר, למעלה משמאל, אפשר לשנות את המטבע לדולר אמריקאי כדי שיהיה יותר קל להעריך עד כמה אתם מתחת לרף המכס - 75$)
תגובה: משלוח חינם מ- sport direct עד סוף היום
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
erezgur
ברשת Sport Direct מוכרים בעיקר מוצרי ספורט, אבל גם מוצרי קמפינג מסויימים.
לפני כמה ימים הם יצאו במבצע מדהים של שילוח בינלאומי חינם (ועוד אקספרס) למי שרוכש באתר שלהם דרך האפליקציה.
לאחר הסאגה עם המבצע של טארגט קצת היססתי אבל בכל זאת מילאתי את העגלה במוצרים עד רף המכס (קצת מתחת ל-75$), הורדתי את האפליקציה שלהם ושילמתי דרכה. שילוח אקספרס של DHL ואני צפוי לקבל את כל החבילות מחר...
כעת הם חידשו את המבצע שיהיה בתוקף עד חצות בערך... אפשר להיכנס לאתר שלהם -
https://www.sportsdirect.com/ יש באנר המונה את הזמן שנשאר עד לסוף המבצע.
למעוניינים - אני מציע להירשם, למלא את העגלה ואח"כ להתחבר מהאפליקציה ולשלם. יש לציין קוד קופון NYDEL (כנראה New Year Delivery), לא בדקתי האם גם הפעם מדובר במשלוח אקספרס.
יש להם מספר מותגי הביית (בדומה לדקתאלון) אבל גם מוצרים של חברות אחרות. יש מספר פריטים של ריהוט לשטח (כיסאות ושולחנות), ביגוד ספורט, הנעלה, כולל ציוד להליכה וכו'... אני מניח שאם סך הפריטים יעלה על 75$ יכולו על המשלוח מיסים מקומיים ואולי גם תשלום עמלות ל-DHL. בפעם הקודמת לא הייתה מגבלה של משלוח אחד לאדם והיו כאלו שפיצלו והזמינו מספר משלוחים שונים כדי להיות מתחת לרף המכס...
כמובן שאני רושם זאת כאן לטובת הגולשים ואיןלי כל רווח אישי, כל קשר לאתר המדובר וכד'...
אם מישהו מוצא משהו מעניין - אשמח אם תוסיפו קישורים כאן בתגובות, אולי אקבל רעיונות מעניינים ...
(טיפ: באתר, למעלה משמאל, אפשר לשנות את המטבע לדולר אמריקאי כדי שיהיה יותר קל להעריך עד כמה אתם מתחת לרף המכס - 75$)
תודה !
הזמנתי מהם מספר פעמים בעבר ( מותג הבית שלהם קרימור - בגדי ספורט שורדים אצלי כבר מעל שנה בשימוש כמעט יום יומי )
לא בדקתי אם המבצע הפעם כולל שילוח בינלאומי..
Sent from my LG-H960 using Tapatalk
דרך האפליקציה אכן נותן שילוח חינם לארץ
לפי מה שעכשיו הזמנתי, זה כן. אתה צריך לשים את הקוד קופון במסך בחירת צורת תשלום יש אפשרות להכניס קופון. בלי זה אתה לא מקבל את הנחת המשלוח. מ57 פאונד ירד לי ל33 פאונד. 24 פאונד זה המשלוח.
כן, בינתיים גם אני הצלחתי לאסוף כמה חולצות , מכנסיים ועוד ועוד ולהזמין שוב.
בפעם הקודמת הזמנתי כסא לשטח וגם שולחן מתקפל קטן (למרות שיש לי כבר שולחן וכסר לשטח...) במקום משלוח של כמה עשרות פאונד, נשלח אקספרס עם DHL בחינם. לא רע...
לא ראיתי אצלם משהו במחיר מפתיע לטובה ולכן האפליקציה נמחקה כמעט באותה המהירות שהותקנה...
Jeep Grand Cherokee ZJ 98 V8
Honda TRX300EX
בהמרה מפאונד לשקל בפייפאל יוצא הרבה יותר זול מאשר בהמרה מדולר.
הזמנתי כמה זוגות נעליים בסייל, נראה אם ישלח, בינתיים הם לא מאשרים את העסקאות סופית.
[emoji106]שיחקת אותה
מעיל 3 ב 1 של קרימור ב 250 שח... לא רע
ועוד משלוח עם פיצ׳פקיס: ערסל, קומקום מגניב, ומחבת לקמפינג עם ידית מתקפלת סה״כ ה 20$
נראה איך יגיע
Sent from my iPhone using Tapatalk
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
de fox
[emoji106]שיחקת אותה
מעיל 3 ב 1 של קרימור ב 250 שח... לא רע
ועוד משלוח עם פיצ׳פקיס: ערסל, קומקום מגניב, ומחבת לקמפינג עם ידית מתקפלת סה״כ ה 20$
נראה איך יגיע
תביא לינק שנתרשם מהמעיל
https://www.sportsdirect.com/karrimo...et-mens-443532
אני שם לב עכשיו שהמחיר בפאונד באמת יותר זול
ניסיתי לבצע עוד הזמנה אבל הקופון כבר לא בתוקף. אולי זה חד פעמי ללקוח.
אני מניח שאוכל לפתוח משתמש הוסף אבל לא בא לי.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
de fox
נראה מעניין. אתה מכיר את החברה הזו?
לפי מה בחרת מידה?
מיכה,
אין מגבלה של הזמנה אחת ללקוח,.
הזמנתי כעת פעם שניה היום
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
six 4 life
זה מותג הבית שלהם... ראה התייחסות של גיא למעלה...
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
six 4 life
לפי מה בחרת מידה?
כשהייתי טייל מדופלם לפני 20 שנה, קרימור הייתה "ה"מותג לצד לואו אלפיין בכל מה שקשור לציוד טיולים. אין לי מושג איך היא נחשבת היום. המחיר בכל אופן אטרקטיבי (המדד האוביקטיבי שלי זה מה שעידן מוכר באתר שלו).
לגבי מידה, הזמנתי מה שאני - מדיום...מקווה שלא אפול
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
erezgur
מיכה,
אין מגבלה של הזמנה אחת ללקוח,.
הזמנתי כעת פעם שניה היום
השתמשתי בלינק, טעיתי וזה היה כאילו בדפדפן ולא אפליקציה. עכשיו זה עבד. נקווה שהמעיל שווה את זה.
שלחתי את אשתי לעשות שופינג...חחח
שלא יקרסו כמו טארגט ... בכל אופן תודה על הליד, נעלי סקייטבורד של נייק במחיר החל מ 60 ₪ לא הולך ברגל :) בארץ זה מינימום פי ארבע והבן שלי משחיז זוג כזה כל חודש. נעלי סלומון לא מזוייפות ב 230 ₪ ומירל ב 160, אם זה לא רץ אתמול חזק ברשתות החברתיות אז יש סיכוי גם לקבל את זה.
הגיעה החבילה שהזמנתי לפני כמה ימים במבצע הקודם...
שולחן מתקפל, כסא שטח, חולצות גרביים ועוד שטויות מתחת לרף המכס...
מקווה שכן המשלוחים מאתמול יגיעו ללא בעיות ... בכל אופן, מבצע השנה בהחלט.