חוזר: הצמיגים נוגעים בבודי
החלטתי לבסוף לערגל את הקפיצים מאחור , זה נתן עוד כמה סנטימטרים אבל לצערי הצמיגים עדיין
נגעו בבודי.
קיט קפיצים מלא יקר לי מידי ואת האמת טוב לי ככה חוץ מהנגיעות בבודי אז כנראה אני אלך על הפתרון
האחרון מבחינתי אוקולונים.
ניסיתי להימנע מלשים אוקולונים כי אני יודע מה זה גורם אבל אם זה מה שיפסיק את הנגיעות אז זה טוב
בשבילי.
מה אתם אומרים רבותיי?
תומר.
מה שאני אומר, זה שאוקולונים זה רע.
לא מספיק שאתה על צמיג 33 (חוקי ברשיון או לא, מה זה משנה) שמושך את העיניים הרעות של שוטרים ובוחני ניידות משרד התחבורע, אז עכשיו אתה מוסיף חטא על פשע? אחרי תתקין אוקולונים, תיתן להם עוד סיבה (והפעם מוצדקת) להעניק לך הורדה מהכביש.
אוקולונים (בודיליפט) זה הפיתרון הכי גרוע והוא במקום האחרי-אחרון, אחרי שבאמת ניסית הכל וכלום לא עזר. הצמיג עדיין נוגע? קח דיסק ותוריד חתיכה קטנה מהפינה של הבודי כמו שרצית בהתחלה.
בהצלחה!
אוקולונים לא בהכרח עושה נזק , אם תשים מפזרי לחץ לא יהיו שום נזקים , שנית בודי ליפט לא חייב להיות מאוקולונים הוא יכול להיות גם ממתכת ,ויש אפשרות גם להסתיר את זה ,ראה סופתו של מאיר רוטברג או רוטנברג ( יסלח לי כבודו שאני לא ממש זוכר את שם משפחתו ) שעשה את זה , לדעתי , קפיצים לא קפיצים...... 33 חייב בודי ליפט
רק בריאות
שאולי
נ.ב.
עם מחירי הדלק נכון להיום, תוותר על טיול פסח ויהיה לך כסף לקפיצים חדשים
איזה מפזרי לחץ?
בודי ליפט (מעבר לעינו הצרה של החוק) מרים את מרכז הכובד לחינם, הורס לחלוטין תושבות בודי, ואם תעשה אותו מחומר גמיש אז כל הבודי גם ינתנדנד לך קדימה ואחורה כל גז\ברקס או עד שהרדיאטור יגיע למאורר המכני.
וכל הרשימה הזאת היא מניסיון (לא רק שלי)
יש שתי כתבות של חנן על חיתוך כנפיים, זה אולי לא נותן פוזה כמו בודי ליפט אבל זה זול, זמין ועושה את העבודה כמו שצריך.
עומר