טרנספר, לשפץ או שחבל על הזמן?
הטרנספר שמורכב לי היום בג'יפ (אחד החלקים הבודדים שעדיין לא החלפתי) חזר לסורו ובכדי להעביר בין המצבים השונים צריכים לצאת מהג'יפ לבצע שלוש הקפות עם כיוון השעון עוד שתיים נגד, להעלות קורבן (בעדיפות בצורת פרה) ולקוות לטוב.
רצוי לציין שאת השמן החלפתי בו לפני בערך 2,500 ק"מ ומאז היה טיול אחד שעבר בתוך שלוליות (הייתי לבד ובלי מי שיחלץ אותי אז תבינו שלא יצאתי לשייט, אלא היו שלוליות בדרך) ואין לי צינור על הנשם שלו.
יש לי בבית טרנספר נוסף שקיבלתי במתנה, שהמצב של הגג"שים שלו נראה מצויין. הוא עובר בין המצבים השונים (צריך לשחק קצת עם הציר כניסה אבל זה יחסית משתלב בקלות).
עומדות בפני שתי אופציות:
1. אני יכול להמשיך לסחוב עם הטרנספר הנוכחי ובנתיים לפרק את הטרנספר הנוסף, לשפץ אותו לפי הספר ועוד שלושה ארבעה חודשים (כשאני אסיים...) להחליף ביניהם.
2. לשטוף את הטרנספר הנוסף, לצבוע אותו (שלפחות ייראה יפה) להחליף בין הטרנספרים וליסוע (ללא עבודה בכלל על הטרנספר הנוסף).
אשמח לשמוע את דעתכם מה עדיף, או הצעה לפתרון ביניים (כגון רשימה של דברים שכן הייתם מבצעים לרנספר הנוסף לפני הרכבתו).
תודה
עירא
חוזר: טרנספר, לשפץ או שחבל על הזמן?
בהמשך לשרשור. הגיע זמנו של טרנספרי. אי אפשר להוציא אותו מLOW בלי מאבק עקוב מדם.
האם קיים קיט שיפוץ למנגנון השילוב?
1 קבצים מצורפים
טוב, הרכבתי אותו ובאמת איזה כיף להשתמש באופצייה של העברה מHI ל-LOW סתם בשביל הכיף...
אבל,
אומרים שבלי רע אין טוב (וההיפך) ויש לי מספר נזילות מרגיזות.
הנזילה שכרגע הכי מטרידה אותי היא נזילה מבית המיסב האחורי של הגל הקידמי (חלק מס' 14 בתרשים), אז אתמול פירקתי את החלק הנ"ל ואת הפחיות מרווח (13) ניקיתי את הכל טוב טוב, ייבשתי הייטב, גם את הברגים, שמתי לוקטייט על הברגים וסגרתי למומנט הנדרש והחזרתי את השמן (לא רשום להוסיף חומר אטימה כלשהו אז לא הוספתי) היום ראיתי שהמצב לא השתפר, ואף הורע. רעיונות לגביי העיניין וביטול הנזילה?
http://www.jeepolog.com/forums/attac...tid=1411&stc=1
עירא
קצת RTV אדום הזיק פעם למישהו? ;-)
כנראה שאעשה אותו דבר, באותו המקום בדיוק, בקרוב.
לא, אפילו אני מכיר מישהו שטוען שסילירון זה טובבבבבבבבבבבבב
אבל (אחד כמו של שלי יחימוביץ')
הבעייה היא שחלק מספר 14, הוא בקוטר זהה בדיוק לפחיות המרווח, ולכן כמו שאני רואה את זה כרגע, יש צורך למרוך קצת RTV על כל אחת מהדיסקיות מרווח דבר שהעדפתי להימנע ממנו אבל כנראה שלא יהיה מנוס.
עירא
זו בדיוק היתה כוונתי.
שכבה דקה מאד על כל דסקית, ועל המכסה.
Quote:
אני לא אוהב לעבוד קשה.
מה אתה אומר......
ציטוט:
נכתב במקור על ידי עירא
הנזילה שכרגע הכי מטרידה אותי היא נזילה מבית המיסב האחורי של הגל הקידמי (חלק מס' 14 בתרשים), אז אתמול פירקתי את החלק הנ"ל ואת הפחיות מרווח (13) ניקיתי את הכל טוב טוב, ייבשתי הייטב, גם את הברגים, שמתי לוקטייט על הברגים וסגרתי למומנט הנדרש והחזרתי את השמן (לא רשום להוסיף חומר אטימה כלשהו אז לא הוספתי) היום ראיתי שהמצב לא השתפר, ואף הורע. רעיונות לגביי העיניין וביטול הנזילה?
מה מצב הנזילה אצלך, עירא?
אצלי פורק היום. היתה רק פחית מרווח אחת, ונשארה רק אחת. עליה, על גבי המכסה וע"ג הטרנספר במקום ו היתה אמורה לאטום היו הרבה שאריות של בוסטיק, שנוקו, כמובן.
לא ברור לי מדוע אמורות להיות 3.
נסגרה עם RTV אדום משני הצדדים ונראה שהנזילה פסקה.
בהמשך לשירשור...
אם למשהו יש דנה 300 שהוא החליף עקב חוסר מעבר (או כל סיבה אחרת) והוא מוכן לתרום אותו למדע (לי (-: ) בחינם או תמורת תשלום סימלי אשמח לאמץ אחד (או כמה)
יש לי רעיון לאיזה פרויקט מאוד מאוד מענין עם הטרנספר הזה.
מוני
למה אמורות ליהיות 3? אין לי מושג. כך זה מופיע בספר, אני מניח שמתאימים אותם לצמצום חופשים בציר.
עכשיו הלכתי להסתכל אם יש נזילה, נראה לי שמשם כבר אין, עדיין יש נזילה קלה מהמכסה (או מהפקק ריקון, אני לא יודע).
מוני, אני אבדוק אם הוא לא נשלך לגריסה ואעדכן אותך.
עירא