משהו עם נוכחות. לא צופר של אוניית משא ואפילו לא של דאבל-טריילר, אבל גם לא סתמי.
(עדיף כמובן עם קישור למוצר...)
תודה ☺
Printable View
משהו עם נוכחות. לא צופר של אוניית משא ואפילו לא של דאבל-טריילר, אבל גם לא סתמי.
(עדיף כמובן עם קישור למוצר...)
תודה ☺
הפייבוריט שלי
FIAMM 66059 OOGA Horn https://www.amazon.com/dp/B0006Q933S..._ciQmBbQ12CG44
ובקמפר התקנתי קצת יותר צנוע, צופר altette שהיה במקור של פיאט עתיקה. הצליל הכי מגניב שיש...
אסף.
צופר של טרקטור יעשה לך את העבודה
בסופה היה צופר אוויר.
מגניב, אבל בשלב מסויים מת המדחס...
לך לפירוקיה וקח צופר של אלפא, או אמריקאי כזה או אחר.
חזק עם נוכחות.
והכי טוב זה כמה צופרים בתדרים שונים...
גם למיקום מתחת למכסה המנוע יש משמעות על הנוכחות.
וכשאתה מוצא, תביא אחד גם לחבר שלך.
בכל פעם שאני נוסע בפרייבט הקוראיני הקטן ונזקק להשתמש בצופר אני חושב האם אני מספיק מוכשר להחליפו בצופר קצת יותר משמעותי, תמיד נדמה לי שרק אני, שיודע שלחצתי על כפתור הצופר, שומע את הקול החלש והמתנצל שהוא משמיע...
בינתיים הבנתי שאני כנראה לא מספיק מוכשר להחליפו (או לתגברו, לחבר במקביל) בצופר אחר / נוסף. אבל אני עוקב אחרי שרשור זה... אולי אשנה את דעתי.
אסף, תודה על הקישור.
אני מעדיף משהו במבנה קומפקטי יותר כדי שאוכל להתקין במיקומים המקוריים (מחפש גם לויטארה וגם לצ׳רוקי)
יש אצל חבר גופה של קוואליר, אולי אנסה לשנורר משם... אבל אין לי בעייה להוציא אי אילו זוזים על מוצר חדש.
אתה צריך כזה
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...401406d8c3.jpg
Jeep Grand Cherokee ZJ 98 V8
Honda TRX300EX
4Z7BOZ
כבר כמעט קניתי כזה לפני כמה שבועות (היה בפשפשוק בכפ"ס), ולו בשביל הקוריוז. אפילו היה די חזק ועם צליל ברווזי חביב ☺
בגלל הגודל אני הלכתי על altette. יופי של צליל של פעם ועם נוכחות.
אסף.
תנסה לארגן צופר של מאזדה 3.
בוודאות סוף הדרך של צופר.
סובארו ישנה משנות ה-90, מפתיע מחדש כמה נוכחות יש לו.
עדיף לנתק. אביזר מיותר ומעצבן. אני די מופתע מבני התרבות כאן שעוד מגדילים ומשקיעים בזה כסף.
בהיילקס שלי הוא מקולקל כבר בערך 13 שנים. האידיוט שהתקין בו צופר "משופר" שם אותו במקום הכי חשוף לבוץ.
אני חייב לציין שבטסט האימים לפז'ו, אחרי שהבוחן כבר כמעט התייאש מלמצוא משהו לא תקין, הוא בדק גם את הצופר.
אסף.
זה אביזר בטיחות לכל דבר חנן.
Sent from my SM-A530F using Tapatalk
כשקניתי את הפאגרו הצופר לא עבד בו שזה מחלה ידועה של המגעים בגלגל ההגה. הבעלים אמר "אני לא משתמש בצופר - לא צריך" משכתי בכתפיים.
באותו היום כשנסעתי לעבודה עמדתי רמזור ירוק שלם של צומת ראשית כששני הטמבלים מלפני (אחד בכל נתיב) לא שמו לב שיש ירוק כי שיחקו בטלפון ולי כמובן אין צופר ואורות גבוהים לא בדיוק עוזרים ב2 בצהריים, מאז - יש צופר.
השימוש הקלאסי של "אני אצפור לך מלמטה" כבר עבר מן העולם, אז מה עוד נשאר?
אסף.