שלום,
אני מתלבט בין רכישה של BK דיזל לבנזין שנת 2008.
במידה ואני ירכוש בנזין אני יבזה הסבה לגז.
ממוצע ק"מ בשנה 20 אלף.
אשמח לקבל דעות על הדגמים האלו
Printable View
שלום,
אני מתלבט בין רכישה של BK דיזל לבנזין שנת 2008.
במידה ואני ירכוש בנזין אני יבזה הסבה לגז.
ממוצע ק"מ בשנה 20 אלף.
אשמח לקבל דעות על הדגמים האלו
נוסע על פאג'רו בנזין קצר 2008.
מבחינת צריכת דלק הוא דיי שתיין למרות שרב הנסיעות בתוך העיר מה שמגדיל עוד יותר את צריכת הדלק.
מנוע יחסית חזק ומספיק בהחלט גם בשטח וגם בכביש (בשימוש סביר).
סך הכל מרוצה אם כי שתיין לא קטן.
בהצלחה
יש יתרונות לבנזין במודלים האלו
1. שמתי לב שמשומשים בדרך כלל עם קילומטרז נמוך ביחס לדיזל , כנראה יחס ישיר לצריכת דלק :) , ביד 2 יש למכירה רכבים שעשו פחות מ15,000 ק"מ ממוצע לשנה(קצר וארוך).
2. הבדל של 80 כ"ס , ב2008 לדיזל 170 כ"ס ולבנזין 249 כ"ס הבדל משמעותי.
לי יש דיזל 200 כ"ס קצר, רכב מהנה מאד הצריכה מחוץ לעיר עוברת את ה10 ק"מ לליטר משולבת בסביבות 9 ק"מ לליטר.
מבלי להכנס בכלל להשוואת בנזין מול דיזל בתנאי שימוש כאלה ואחרים,
הדגם הספציפי בעייתי ביותר בארץ הקודש מבחינת מצאי חלפים, ברמה שגם אצל היבואן לא תמצא חלקים רבים, וזה בלי קשר למחירים המופקעים כידוע. כלומר גם כשהתרנגולת רצה לבד אל השוחט, הוא לא יכול לשחוט.
אם הרכב ישמש אותך ביומיום - אל תתקרב, שוב, רק מהסיבה הזו ובלי להתייחס למאה פרמטרים אחרים (ביצועים\חסכוניות\תחזוקה\שטח\הנאה וכו') שייתכן ורבים מהם דווקא לטובת הבנזין.
נתקלתי בשני מקרים ברכב של חבר שהתייעץ איתי, דאקאר בנזין V6 מודל 2008.
הראשון גל הינע אחורי (פיבר!) שנגזר, לא נמצא חלק בארץ. אחרי מסע חיפוש מייגע נמצא חלק כזה בפירוק, אאל"ט 3500 שקל לצינור פיבר טיפש ומשומש.
בשני מוט קישור בין הבורר לתמסורת האוטומטית, המתנה לחלק שנקנה בחו"ל השביתה את האוטו למספר שבועות.
אולי ביתר הגזרות הכל טוב, אבל ההתרשמות בגדול היא שלא מעניין את כלמוביל לתמוך בדגם הזה. התרשמות כאמור.
בכללי לאור גזירות הדיזל החדשות אני לא חושב שהייתי קונה היום רכב שטח דיזל.
Sent from my iPhone using Tapatalk
עד לא מזמן 2009 דיזל קצר שרכשתי לפני כ5 שנים, לפני חודשיים החלפתי ל2015 דיזל קצר.
רכב מעולה לטעמי , צריכת דיזל סבירה , ממוצע כ1 ליטר ל9 קילומטר , יש מספר מחלות יודועות מומלץ לבדוק לפני הקניה.
בדוק תפקוד EGR וסתימות בסרעפת עלות של כ2500 שקל.
יש כאלו שהתלוננו על סלילי הגה , לי לא קרה.
בדוק תפקוד של חיישני העברה מצבי נסיעה 4X4 ונעילות , אם לא משלבים נעילות מספר שנים החיישנים מתקלקלים, עלות של כ2000 שקל
שים לב לסאן רוף ובדוק חלודה .
בהצלחה
ה8 מקומות הוא פיקציה.
אני 5 מקומות ובאתר לפי מס שלדה אני מזהם
אתה מוגדר רכב מזהם, אבל לא מחויב במסנן חלקיקים, אלא כדי להכנס לאזורים מופחתי זיהום. למיטב הבנתי.
בנתיים
נמרוד גם אני מבין שכרגע רכבי דיזל פרטים ישנים פשוט לא יוכלו להכנס לחיפה וירושלים, נכון שזה תקף רק לרכבים עד 2005 אבל כל עוד רוע הגזרות, האכיפה שלהן ובאיזה אזורים תוגבל הנסיעה לא ברורים הייתי מנסה להמנע מדיזל
Sent from my iPhone using Tapatalk
איפה מוצאים את התיחום אליו המצורעים החדשים לא יכולים להכנס?
בחיפה, ציר העיר התחתית מצפון לדרום מותר לעבור?
לא.
אסף.
המנהרות?
כן. גם בכניסה למנהרות.