אם הכוכבים יסתדרו בשורה, עוד כמה חודשים לי-סינג הולכת ולא כדי לחזור, לאחר שהבנתי שהיא גם עולה לי כסף וגם מגבילה אותי מלהחזיק רכב א' אמיתי.
המצב הרפואי של חוליות הגב שלי הוא כזה שאני לא יכול יותר להרים חלקים כבדים לפחות כמה חודשים קדימה (הבעיה היא לא בנסיעה אלא בנשיאה) - אז כל נושא גרוטאות שטח אספנות גם צריך להיפסק.
מה שמביא אותי לרכב שטח מודרני. עכשיו תעזבו אותי מהתפלפלויות ומסלול ההחלטה עד כאן - לא, אני לא קונה דיסקברי 3 וגם לא גראנד. אני רוצה היילקס ויגו. אבל הם יקרים. אז אולי המתחרה היחיד שלו - האנטר.
בכל מקרה ידני, עם נעילה אחורית מקורית.
האנטר עד 2010 הוא באורך 5000 מ''מ. גם ויגו וגם האנטר אחרי 2010 באורך 5200 מ''מ רק השלוחה האחורית של ויגו מסודרת יותר טוב. כולם עם בסיס גלגלים של 3 מטר.
אני זוכר תנוחת נהיגה מזעזעת בהאנטר. נניח שמתרגלים או מחליפים מושב...
מבחינת מחיר, בסכום של ויגו אפשר לקנות האנטר חדש ב3-4 שנים, ועם קילומטרז' סביר. אני לא רוצה כלי עם יותר מ200 אלף ק"מ כי זה הגיל שבו מתחילות להתפתח כל הצרות של המסילה המשותפת, ומצד שני אם זה רכב שפונק בדלק איכותי, זה הגיל שעוד אפשר להציל אותו עם טיפול מונע של ניקוי ומסננים בדלק ובשמן.
אז..
אני יודע שכמה חברים כאן הצטיידו ומטיילים עם האנטר מהשנתונים הרלוונטיים. טוב? לא טוב? ממה להיזהר?
שתפו שתפו.... אני אמשיך בשאלות עם התקדמות הדיון.
אסף.