סנדל דנוור - עדיין רלוונטי בעידן הדיסק הנטען ?
הי,
אני מחפש פתרון מיגון שיאפשר לי להשאיר את הג'יפ לכמה שעות בשטח (כדי לשלב גם טיול רגלי פה ושם) עם קצת פחות חשש מגניבה...
התשובות הקבועות כאן מדברות על ברזלים חזקים וגיבורים כמו סנדלי דנוור ושרשאות למיניהן. האם זה עדיין נכון בעידן בו דיסק נטען הוא מוצר נגיש וזמין ?
אם מישהו מהמסגרים/בונים כאן באתר יודע לבנות משהו עמיד יותר, אשמח לשמוע על כך כאן או בפרטי.
כמובן שכל פתרון ברזלי יהיה משולב עם ניתוקים חשמליים ומערכת איתור שלא אפרט עליהם בפומבי ...
הצעות ורעיונות, קדימה ...
תגובה: סנדל דנוור - עדיין רלוונטי בעידן הדיסק הנטען ?
מהום סנטר ? לא, מספיק פטיש ונחישות.
הסנדלים של ישרש יותר משכנעים, וגם הם רק עיכוב.
בעידן שפורצים לרכבים בחניונים.... גם ככה אתה צריך שומר.
Sent from my SM-N920C using Tapatalk
התכוונתי לאלו של הבחור מישרש (700 ש"ח לגלגל 33", אגב).
השאלה אם יש משהו יותר טוב מזה ...
השימוש כאמור, לטובת גיחות רגליות בטיולים.
בטיולים עם לינה אני ישן תמיד ליד הג'יפ ועוד לא נתקלתי במצב שמישהו התקרב בלי שהכלבלב העיר אותי, בבית יש חנייה פרטית סגורה שלא רואים את הג'יפ מהרחוב, ואני לא ממש חונה בשום מקום אחר ...
לישרש יש (או היה בזמנו) גם מנעול הגה מסיבי, יותר פשוט לישום מסנדל ביום יום (למרות ששאלת על טיול שטח)
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
הסנדל המקורי עדיף על פני כל מה שיש ברשתות, או מה שעשוי מפרופיל חלול מכופף, וגם יכול להוות בסיס טוב להקשחתו.
עקב אכילס שלהם זה המנעול - גם זה ש"ההוא מישרש" מספק. כשרציתי לקנות ללא מנעול הציעו לזכות אותי ב30 ש"ח כי זה מה שעולה המנעול.
בכל מקרה את המנעולים הללו פותחים בלי רעש בפחות מעשירית זמן ממה שלוקח לנסר את הסנדל.
אם כבר החלטת לרכוש כזה תשתמש באלמנט נעילה יותר רציני.
יש, עולה בסביבות ה- 900 ש"ח, ופחות פרקטי עבורי כי הוא תופס המון מקום יקר בטיול, וגם רואים אותו רק כשממש מתקרבים לרכב.
את הסנדל רואים מרחוק ואפשר "לאחסן" אותו על הספייר בזמן הנסיעה ...
קשה לי להאמין שבשטח, הגנב המזדמן מסתובב עם דיסק.
הסנדל של ישרש הוא נקודת פתיחה טובה, אבל נדרש לעיבוי וחיזוק ניצבים עבור רכבים עם מפתח בית גלגל גדול.
לא רלוונטי. לא רוצה לתת רעיונות למי שמחפש אותם....אשמח לשלוח לך תמונה איך מתגברים על כל סנדל בשניות.
גם לי. אולי נשפר את הסנדלים ....
Sent from my SM-N920C using Tapatalk
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
ד ו ר ו ן
קשה לי להאמין שבשטח, הגנב המזדמן מסתובב עם דיסק.
הסנדל של ישרש הוא נקודת פתיחה טובה, אבל נדרש לעיבוי וחיזוק ניצבים עבור רכבים עם מפתח בית גלגל גדול.
אם הפקח מסתובב עם דיסק 4.5 נטען... וגם הגיפאי לעיתים.. אז לזה שיש את הרווח הכי גדול.. לא יהיה?!
Sent from my SM-A530F using Tapatalk
רעיון (אולי הזוי קצת) מחוץ לקופסה...
הרי לגנוב יש שקט וזמן לעבוד על הרכב בשטח, אין שם אף אחד.
מה יקרה אם הוא ידע שמישהו צופה בו ומצלם אותו? אני מניח שהוא כנראה יוותר.
לדוגמא רחפן שיושב בקופסה על הגגון, וברגע שיש ניסיון פריצה/מישהו מתקרב/וכו', הקופסא נפתחת והוא ממריא לגובה כמה מטרים ומתחיל לצלם.
אם יש קליטה אפשר גם לשלוח הודעה ושידור חי לנהג שיגיע לרכב, הרחפן אפילו יכול לעקוב אחר הרכב אם הוא נגנב.
אני די בטוח שהגנב יעשה אחורה פנה וחושב שמישהו בדרך אליו
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
ofer_b
רעיון (אולי הזוי קצת) מחוץ לקופסה...
הרי לגנוב יש שקט וזמן לעבוד על הרכב בשטח, אין שם אף אחד.
מה יקרה אם הוא ידע שמישהו צופה בו ומצלם אותו? אני מניח שהוא כנראה יוותר.
לדוגמא רחפן שיושב בקופסה על הגגון, וברגע שיש ניסיון פריצה/מישהו מתקרב/וכו', הקופסא נפתחת והוא ממריא לגובה כמה מטרים ומתחיל לצלם.
אם יש קליטה אפשר גם לשלוח הודעה ושידור חי לנהג שיגיע לרכב, הרחפן אפילו יכול לעקוב אחר הרכב אם הוא נגנב.
אני די בטוח שהגנב יעשה אחורה פנה וחושב שמישהו בדרך אליו
וברגע שהם יבינו את הטריק, הדבר הראשון שיפגע תהיה הקופסא וכל מה שבתוכה, (אבן מספיק גדולה תעשה את העבודה...)
Sent from my Mi MIX 2 using Tapatalk
ל כל מי שמעוניין לראות למה סנדל לא רלוונטי, שייצור עמי קשר בוואטסאפ. קשה לי לצרף תמונה בהודעה פרטית בממשק של הפורום דרך הנייד.
אני עונה רק לחברים מוכרים.
למרות הכתוב לעייל, ממליץ להעמיס את הרכב בכמה שיותר ברזל כדי לא להקל את מלאכת הגנב.
עזוב שטויות. צור קשר עם חברת דיוק הישראלית בקש הצעת לרחפן tikad אולי שיתקינו לך איזה 9mm על פאנטום וזהו... נשאר רק לבנות קופסא. קלי קלות...
אגב. יש לי סנדל דנוור למכירה (אין לי יותר מה לנעול). של ישרש... עם מנעול אחר. אבל זה ל10.5 ולדעתי אתה רחב יותר.https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...950a6f81ae.jpg
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
אחת הבעיות שבחלק מהמקרים גנבים שמנסים לגנוב רכב ולא מליחים פשוט מכלים את זעמם ברכב והורסים אותו ,
כבר ראיתי מקרים שלמשל הרסו גם את הריפודים רק כדי "להעניש" את בעל הרכב על זה שלא הצליחו לגנוב את הרכב
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
דור אריאל
אחת הבעיות שבחלק מהמקרים גנבים שמנסים לגנוב רכב ולא מליחים פשוט מכלים את זעמם ברכב והורסים אותו ,
כבר ראיתי מקרים שלמשל הרסו גם את הריפודים רק כדי "להעניש" את בעל הרכב על זה שלא הצליחו לגנוב את הרכב
אז עדיף שיגנבו??
Sent from my Mi MIX 2 using Tapatalk
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
opl
אגב. יש לי סנדל דנוור למכירה (אין לי יותר מה לנעול).
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
מה קרה לרכב?
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
opl
אגב. יש לי סנדל דנוור למכירה (אין לי יותר מה לנעול). של ישרש... עם מנעול אחר. אבל זה ל10.5 ולדעתי אתה רחב יותר.
אני על 33x10.5R15, אבל צריך סנדל שיתלבש על הספייר עם כיסוי הגלגל, אז צריך לבדוק פרטנית... אם בכלל יש טעם לסנדל ...