-
סמוראי לא מניע.
הרכב התקשה בעליות. נמצא חור קטן במצנן שכנראה גרם עקב חוסר לחץ במערכת לאי העברת מים בצינורות המשנק ולאי פתיחה לאויר כאשר מגיע לטמפ' עבודה . פורק,תוקן והורכב חזרה המצנן. מאז לא רצה להניע . הוחלפו : מכסה מפלג , כבלי הצתה , סליל הצתה - קוייל , רצועת תזמון שלמה , .מגיע ניצוץ למפלג כמו גם למצתים . רעיונות ?
https://lh3.googleusercontent.com/xC...=w1251-h938-no
-
תגובה: סמוראי לא מניע.
קרה לי משהו דומה לפני כמה שנים,
כמה מעברי שיטפונות ומאז הרכב לא הסכים להניע.
גם אצלי הכל הוחלף.
היה ניצוץ, היה דלק, מפלג הוחלף, כבלי הצתה הוחלפו, כל מה שקשור לאזור הוחלף. לא הניע.
גררתי לגורו. אמר שצריך להחליף מנוע. גררתי בחזרה לבית.
המשכתי בניסיונות נואשים לגרום לו להניע - לא הצלחתי.
לבסוף אחרי שהחלפתי סטרטר (נגמר מניסיונות הנעה כושלים) החלטתי לבדוק קומפרסיה.
כנראה משהו בבדיקה והנעה על "ריק" גרמה לרכב להניע אחרי שהחזרתי הכל למקום.
לא יודע מה היה הקשר או הטריגר שגרם למנוע להניע אחרי הבדיקה אבל שווה לנסות..
-
מקרה שקרה לחבר עם סמוראי בעלייה מהאמבטיה הר חמרן, לא הצליח להניע שעה ויותר היה ניצוץ היה דלק ולא הניע
פתחתי את מכסה מיכל הדלק והבעייה נפתרה, תנסה
-
רצועת תזמון הוחלפה לפני שהוא לא התניע, או בעקבות זה?
-
רצועת תזמון. לא הוחלפה לא לפני ולא אחרי. פשוט פתחנו מכסה רצועה כדי לראות שהיא עדיין שלמה .
-
שווה גם לבדוק אם לא קפצה איזו שן או שתיים...
-
מציע שתתחיל בדיאגנוסטיקה לכיתה א. כיוון הצתה סטטי ובסטרטר, וואקום.
בין שני אלה אפשר להבין את כל הסיפור.
אסף.
-
רשמת שבדקת דלק - איך?
Sent from my SM-G900F using Tapatalk
-
פורקה הצינורית שאחרי מסנן דלק עליון בנקודת ההזנה למאייד. בזמן הפעלת סטרטר , רואים שיוצא מהצינורית בנזין , כלומר , בנזין כנראה מגיע למאייד.
-
אלא אם המאייד השתבש.יש ברכב אקדח הצתה שבעבר עבדתי איתו. יעיל למנוע עובד. המפלג הוא אופטי ללא פלטינה .מה הנוהל לכיוון הצתה סטטי או שישים רק למפלג עם פלטינה ?
-
צבע הניצוץ ממוצא סליל ההצתה בכניסה למפלג כמו גם ביציאה מהמפלג הוא צהוב/כתום. היה מי שאמר לי שכשהניצוץ תקין , הצבע אמור להיות כחול. יש משמעות לצבע ? עם 2 סלילי הצתה נתן את אותו צבע .
-
כשפירקת כבלי הצתה, סימנת את המיקום של כל אחד?
Sent from my SM-G900F using Tapatalk
-
אמיר. אחרי שטעיתי פעם פעמיים , עם 2 זוגות עיניים נוספות תיקנו את הטעון תיקון . לפי הרישום על המכסה ובסדר 1-3-4-2. כנראה אחזור אליו במוצאי החג. הוא רכב שני. שנה טובה ותודה לאלו שענו. אני מנסה להניע אותו עם המצבר הכפול של DMAX . אבדוק את מכסה מיכל הדלק כמו שאמר מאיר ו/או אניע אותו בלא חיבור למצבר שלו שאולי מעמיס או מוריד את המתח. יש משמעות לצבע הניצוץ ?
https://lh3.googleusercontent.com/EI...=w1251-h938-no
-
הראיה , הגוף והראש לא כמו שהיו פעם. בסוף היה רעיון שנתנו 2 מכרים , כולל בעל הרכב לשעבר , להעביר את רביעיית הכבלים על מכסה המפלג כל פעם בקפיצה אחת , ארבעתם בכיוון השעון . כבר לא היה לי חשק וכוח , והחיים לימדו אותי ששווה לפעמים לתת לאיש מקצוע לעשות ב-5 דקות ( כשמאחוריו שנות/עשרות שנות נסיון , כלים וכ"א ) ולשלם , מה שלי ייקח שעות אם אפתור. השתמשתי בביטוח הגרירה שיש לו , והורדתי את הרכב ערב כיפור למוסך שהחליף לו מנוע והתקין 2 נעילות. אחרי 3 שעות , צלצלו : הניע , תבוא תיקח. סדר הצתה. פלג מס' 1 (הקרוב לגריל/פגוש ?) , יושב כעת כשהוא מניע במפלג על יציאה מס' 4 .
https://photos.google.com/share/AF1Q...dUVGlsNGxNWHN3