לסופה דיזל - יחס העברה 4.10:1
יכול להיות רק הקייס.
Printable View
לסופה דיזל - יחס העברה 4.10:1
יכול להיות רק הקייס.
מה החלק שאתה צריך בפועל? מה נשבר? אתה כותב שאפשר רק קייס, אם כך אז כדאי לך אולי לקנות דטרויט לוקר?
אני בודק את האפשרויות.
המינימום זה קורונה, פיניון,סטליטים.
בנוסף יש לי בעיה כרונית (החלפתי פעמים) של שמן נוזל מאחד המחזירים.
מחפש את הפתרון הזול והיעיל.
תודה
עם הלכו הקורונה והפיניון, הכי משתלם זה כנראה לקנות סרן שלם. הייתי בסרט הזה לא מזמן עם הסרן הקדמי בסיקס שלי, אתה יכול לקרוא כאן את השתלשלות העניינים...
דיון האם לתקן את הנזק או להחליף סרן?
http://www.jeepolog.com/jp_forum/viewtopic.php?t=639
זה מה שהחלטתי לעשות בסוף...
http://www.jeepolog.com/jp_forum/viewtopic.php?t=766
הדיון זהה לחלוטין במקרה שלך, רק שהעלות של סרן מפירוק גבוהות יותר. סרנים של סיקס יש היום באמת כמו זבל בגלל מכירות של הצבא, של סופה פחות - תצטרך להתאמץ יותר בחיפושים, אבל אני מעריך ש2000-2500 שקל זה המחיר. חשוב להדגיש - שווה לך לקנות סרן במצב טוב. סרנים שעומדים בשורה, לפעמים בארגזים מעודפי צבא, הם סרנים טובים מבפנים כי הם כמעט לא נסעו אף פעם! סרן מפירוק מפגר של סופה פרטית או סופה בטחונית שנסעה, הוא קנייה פחות טובה.
אני חושב שהמחיר יהיה עוד יותר גבוה, כי מדובר על סופה דיזל ולכן יחס העברה 1:4.10.
יש מעט מאוד סרנים כאלו מפירוק, אם בכלל, וממה ששמעתי הם די נחטפים בגלל יחס ההעברה.
יחסי העברה (קורונה/פיניון) בארה"ב עולים בערך 170-200$, אבל יש את בעיית המשלוח/מכס.
תודה על התגובות.
אני מחפש סרן 44 או 60 שלם.
יכול להיות שאקח קורונה + פיניון בנפרד.
תודה.
רועי...להבנתי משיחת הטלפון בבוקר, קורונה פיניון וסטליטים הלכו...משמע סביר להניח שהקרוס-שאפט עצמו גמר כמו כן גם הקייס.
במצב כזה החלפת קייס + קורונה פיניון על הסרן הקיים, לפני ההשקעה במחזיר שמן מינימאלי של הפיניון תהיה כרוכה בהמון כיוונים במידה ואינך מומחה (גם מומחה אמור להשקיע בכוון זה זמן עבודה מוערך של לפחות 4-5 שעות הכולל:
פתיחה, הרכבה, סגירה, מילוי שמן, פתיחה מחדש, כיוון נוסף, סגירה ושוב מילוי שמן...לעיתים קרובות לא מספיקה פתיחה אחת.
יתרה מזו, המלצה שהיא יותר מהמלצה חמה הינה לקחת קורונה פיניון כזוג בלבד !!! ועל אחת כמה וכמה אם זה משומש. (שתפקדו יחד בעבר).
המלצה חמה, סט קורונה פיניון ללא קייס וסטליטים (4.10) יעלה לפחות 1500 ש"ח...זוכר מהימים שאני חיפשתי...תוסיף עוד קייס מתאים וסטליטים+פלנטריים...ותגיע למחיר שעליו אתה צריך להשקיע לפחות 500 ש"ח על הרכבה וכוון או כמה שעות טובות של עבודה עצמית. תוסיף עוד מחזיר שמן ולמה הגעת ?
סרן מפירוק (וקשה להשיג עם 4.10) יעלה כמה ?
כרגע מציעים לי דנה 60 קומפלט + יחס העברה 4.10 - 3,800 ש"ח
נשמע הרבה, אבל נראה לי שאין ברירה.
אם סרן GM 14 ברגים אחורי יתאים לך תוכל לקבל אותו ב1500 ש"ח כולל גאנטים
אני בטלפון 058502401
אלי
אלי,
אני לא סגור לגבי התאמה מלאה (99 אחוז שכן) אך הקורונה פיניון + הקייס אצלך בסרן הקדמי של הוונדורה מתאימים לדנה 44 אחורי (ובכלל) וביחס של 4.10 ... ככה שאם הבחור הולך על דנה 44 אחורי, זה גם אופציה.
כנראה שאתה צודק. תנסה לעשות עוד קצת שופינג, להתמקח... אבל אם זה המחיר, זה המחיר. זה הפתרון הכי פשוט ונוח.ציטוט:
נכתב במקור על ידי royrrr
3800 לסרן אחד? א ח ד ? ב 4200 קונים 14 צף ו 60 קדמי..........
לא מובן...............
מאד עצוב.......
אולי זה נכון לרכבי GM עודד,
אבל סרנים אחוריים לסופה עם 1:4.10 הם לא דבר נפוץ ולכן המחיר בהתאם.
ואלו לא בולט-און לסופה.ציטוט:
נכתב במקור על ידי polar bear
תראה........אפילו סרן קדמי של ונדורה - שהוא גם נדיר - לא עולה כל כך הרבה. זוג סרנים קומפלט במצב טוב זה גם דבר נדיר , אני חיפשתי בכל הפרוקיות באזור ולא מצאתי.
לא התכוונתי שהוא יכול ליקנות כאלה בימקום - רק הצבעתי על האבסורד - שסרן אחד, מקורי, שאיננו שיפור, איננו סרן מיתקדם מבחינה טכנית או חומרים { נגיד הייפיניון או סרן אלומיניום } לרכב X ,עולה כמעט כמו זוג סרנים שהם השיפור האולטימטיבי לרכב Y.
לפי ההגיון הזה זוג סרנים לסופה דיזל יעלה באיזור ה 7K.
כהסתובבתי עם עומר בחיפוש אחר סרנים היה איש אחד שהציע לו 44X2 , חלודים לגמרי, ב 6K, לצערי אני מאמין שהוא קיבל עליהם את הכסף הזה בסוף { לא מעומר}.
אני לא יכול להיתאפק ולומר {ניסיתי להתאפק מאחר ואני בעל אינטרס }, שזוג סרנים שהם השיפור האולטימטיבי { אני חושב שזה ה 10.5 של פורד + 60 } לרכב עם ביצה בצד שמאל עולים כמו הסרן היחיד הזה.
דנה 60 צף, 4.10 , במידה ו"מישהו" היה מעונין לימכור, היה עולה בסביבות ה 2000.אז נגיד עוד 500-600 שקל על התאמת ברגים, עדיין.........
ובגלל כל אלה, זה לא מובן, ועצוב שזה השוק שלנו.