אהלן
הגיע מארה"ב מכסה לדיפרנציאל האחורי. עשוי ברזל. אך הוא הגיע מסדנה שכנראה מייצרת מכסי דיפרנציאל לקהילה הגאה, כלומר בצבע צהבהב מחריד עם כל מיני לוגואים וחארטה. אני רוצה אותו שחור.
עם מה עלי לצבוע?
Printable View
אהלן
הגיע מארה"ב מכסה לדיפרנציאל האחורי. עשוי ברזל. אך הוא הגיע מסדנה שכנראה מייצרת מכסי דיפרנציאל לקהילה הגאה, כלומר בצבע צהבהב מחריד עם כל מיני לוגואים וחארטה. אני רוצה אותו שחור.
עם מה עלי לצבוע?
מסיר צבע כדי להוריד את הצבעים הזרחניים גיי-סטייל.
אחרי מריחת החומר המסיר ואחרי שנתת לו לעבוד ולפרק את הצבע, כדאי להבריש עם מברשת עגולה על מקדחה/דיסק עד שהמכסה נקי ומבריק.
עכשיו תצבע בצבע יסוד/מקשר כלשהו. אפשר בהתזה/תרסיס או במברשת.
אחרי שהתיבש, צבע בצבע שחור עליון, מבריק או מט, מה שאתה אוהב יותר. אפשר גם בתרסיס פשוט ולחדש מדי כמה חודשים. סתם בשביל היופי, כי ברוב המקרים זה יקבל ציפוי של ליכלוך שמנוני וממילא לא יהיה לך אכפת/תמכור את האוטו לפני שתצטרך לצבוע מחדש.
את הכל לבצע כמובן לפני ההרכבה.
פצצה. תודה.
יש איזה שהוא צבע חדש שמגיע בתרסיס שהוא גם צבע עליון וגם פריימר, כלומר יש בו כבר את החומר המקשר.
לא זוכר את השם המפורש, אבל שמעתי תגובות נלהבות בכל מה שקשור לעמידות שלו.
קיים בגוונים הבסיסיים הנפוצים כמו שחור, לבן, אדום וכו'.
חוסך המון עבודה. מרססים פעם אחת על הפח הנקי וזהו.
תברר בחנויות לאספקה טכנית ו/או צבעים
ראסטולאום 2X, מתחיל להיות נפוץ בטמבוריות.
קובץ מצורף 121377
אם אתה מחסידי המרקם המחוספס, הבדליינר של אותה חברה יעשה לך את העבודה. קיים כספריי, צביעה כמו כל צבע אחר...
מה רע בספריי שחור על גבי הצבע הקיים?
למה צריך לקלף את הצבע הישן?
זה מכסה דיפרנציאל.
ספריי שחור פשוט. דוך על הזרחני.
משם סיבוב בוץ
ואתה מסודר.
גם ככה אחרי כמה חודשים, אם אתה מטייל, יהיה לו צבע חלודה.
"יש איזה שהוא צבע חדש שמגיע בתרסיס שהוא גם צבע עליון וגם פריימר, כלומר יש בו כבר את החומר המקשר. "https://lh3.googleusercontent.com/fr...0=w456-h938-nohttps://lh3.googleusercontent.com/hc...=w1920-h934-no
הזמן יאמר את שלו , אבל הספריי צבע שנמרוד ציין , קניתי 2 בקבוקי ספריי שחור מט ( 25ש"ח לבקבוק ), הספיקו לצבוע 10 חישוקים ב-2 שכבות .אצלי החשוקים היו משומשים , אז שטפתי אותם בג'רני/קלייטון , עם ברזלית טבולה בסולר מירקתי את משטח הצביעה . לדעתי יצא יפייפה , הזמן יאמר את שלו לגבי עמידות.
חבל שעשית עם סולר ולא עם מסיר שומנים. כלשהו.
"חבל שעשית עם סולר ולא עם מסיר שומנים. כלשהו. "
תקן אותי אם אני טועה . הסולר שימש לניקוי . המשטח נשטף עם ג'רני לפני ואחרי הסולר . לאחר הסולר נתתי לו להתייבש באור השמש וגם ניגבתי אותו . לא היו עליו שומנים רציתי לנקות את החלקים הגלויים והיכן שהיו נקודות חלודה.
עם מה ואיך מומלץ לצבוע ג'אנט אלומיניום / מגנזיום מכסוף - לשחור מט?
תודה
אלו תמונות של חישוקים שהיו כסופים והפכו לשחור מט עם הספריי המדובר.קובץ מצורף 121401
זה תמיד נראה מעולה אחרי יישום. השאלה מה קורה אחרי חצי שנה/שנה... מנסיון של ספריי זול זה עדיין נראה סביר. איזון/החלפת צמיגים מדריש תיקון ואז זה מתחיל להיראות קצת פחות טוב -צבע ישן/צבע חדש
תרחיק את הג׳אנטים האלו מבוץ לפחות לשבוע-שבועיים... בוץ שמתייבש ומתקלף אוהב לקחת איתו את הצבע, תן לו צ׳אנס להתייבש ולתפוס טוב ...