ניתן לצפות בעמוד זה ב-http://www.jeepolog.com/forums/conte...%95%D7%A8-2020
Printable View
ניתן לצפות בעמוד זה ב-http://www.jeepolog.com/forums/conte...%95%D7%A8-2020
חלום אמיתי
Jeep ZJ V8 98
Honda EX300 94
באמת נראה טוב.
PLAYMOBILE
רכב שעוצב בהשראת נערות קולג' משועממות
בושה למתג את הדבר הזה בשם גלדיאטור, גלדיס יותר מתאים...
האמת לא מתחבר לי. הגלדיאטור היה פי אלף יותר יפה.
חלום.
הג'יפ האחרון שיהיה לי.
ג'פ , טנדר, אפשרות פתיחה, נוסחה משולמת.
חבל שאני זוכר שדרור כתב על הJL שהחלון לא נשכב מספיק, אבל בטח נמצא לזה פתרון.
אני מניח לגלדיאטור יהיה בסיס גלגלים ארוך יותר מאשר ל-JL הארוך. אם ככה אז באסה לחובבי העבירות שגם ככה נאלצים להתמודד עם זוית בטן נוראית בדגם הארוך הנוכחי- זה יהי חמור יותר בתצורת הטנדר.
תכלס, לי אישית לא קוסמת תצורת הטנדר ולא מצליח להבין מה כל כך מושך את חובבי השטח דווקא לתצורה הזו.
זה בהחלט תצורה מועדפת למי שבאמת זקוק לארגז ולאפשרויות ההטענה שלו אבל לאחרים...נו שוין..
שום דבר שהגבהה של 4" וצמיגי 37" לא יפתור.
זה רכב הטיולים האידאלי, הטוב בכל העולמות. הרנגלר כרכב משפחתי מוגבל, גם כי הבגאז' קטן וגם כי יכולת נשיאת המשקל שלו מסתכמת ב5 אנשים בריאים.. תחשוב שפה אתה תוכל לשים 4 נפשות בנוחות, 2 כלבים, כל הציוד הדרוש לכמה ימים במדבר, וגם ישאר לך מקום אם תרצה לפרק את הדלתות ולנסוע פתוח. עם מנוע בנזין ידני... פשוט חלום.
סוף סוף יש על מה לפנטז...
כלבים בארגז טנדר פתוח זה ביג נו נו - מסוכן להם ומאד לא בריא להם- הרוח בכביש תגרום לדלקות וזיהומים בעניים ובאוזניים. סיכון של נפילה יציאה מהארגז. שלא נדבר על ענני הפודרה שהם יספגו בשבילי הנגב שלנו.
גם הובלת ציוד טיולים כשהוא חשוף לפודרה/ פגעי מזג האוויר לא אידאלית לטעמי.
אם סוגרים את הארגז אז מה הקטע - כבר עדיף מרכב סגור ואחוד וארוך יותר כמו הטנדר רק בלי ההפרדה מהארגז.
כמו שכבר כתבתי, תצורת טנדר לטעמי מתאימה רק לאינסטלטורים או לחוואי האמריקאי- הקאובוי המודרני שצריך להוביל חבילות חציר.
כרכב טיולים- רק מרכב אחוד וסגור.
שלמה, תוכל לישום בארגז בלי לפרק חצי אוטו.
ולו בשביל זה יהיה לך כדאי
Jeep ZJ V8 98
Honda EX300 94
קוקי, בתור אחד שנוסע ברכב פתוח גם ככה, 90 אחוז ממה שאמרת לא רלוונטי.. וגם את ה10 אחוז הנותרים אפשר לפתור עם ברזנט.
שום מרכב אחוד לא יכול להתחרות במשקל העמסה ובמשטח העמסה מול טנדר.. אולי דיפנדר.
אז זהו שלא- למרות שאיני יודע מיפרט ומידות הארגז אני בטוח שאין שם אורך 1.9 מ' גם לא באלכסון.
לגבי יכולת העמסה - בצדק ציינו את הדיפנדר כמרכב אחוד שיכול לתת פייט לטנדר וזו בדיוק הסיבה שהדיפנדר נחשב כרכב המסעות האולטימטיבי. כך גם הטויוטה סידרה 73 באותה הקטגוריה.
כנסו לפורומים של אוברלנדינג בחו"ל ותראו שהרוב המוחץ והמוחלט של רכבי מסע הם בתצורה של מרכב אחוד.
כך שיכולת העמסה היא לא מה שהופכת לקהל המטיילים ו/או הרוכשים הפוטנציאלי את הטנדר לרכב נחשק עבורם.
לדעתי סוד הקסם וההילה של הטנדר כרכב נחשק מקורו בארצות הברית ששם עבור החוואי / הקאובוי/ הרד נק הטנדר הוא התחליף המודרני לסוס או יותר נכון לסוס ולעגלה הרומנטיים של ימי המערב הפרוע- בשאר העולם הקסם והמשיכה הזו פחות עובדים ושאר העולם רוכש טנדרים כרכבי עבודה ולא כרכבי טיולים בשטח
בנוסף לטעמי תצורת המרכב האחוד יותר יפה מתצורת הטנדר המקביל - כך למשל בהשוואה היילקס- פוראנר האירון יפה יותר, כך בהשוואה מגנום-פאג'רו ספורט ואולי עוד דוגמאות.
אז אני בשקט אמשיך לפנטז על ה- JL רוביקון ולא על ה- JT....
אין לי ספק שה-JT יהיה עבורי מה שלמבורגיני ושות' היו כשהיינו ילדים ותלינו פוסטרים על הקירות.
גם טנדר, גם Jeep. גם 4 דלתות ומושב אחורי אמיתי לילדים. גם מפרט טכני מושלם, גם אפשרות לשיפורים ללא הגבלה, גם ארגז להעמיס כל מה שרוצים, גם אפשרות לגג פתוח, גם חלון קדמי מתקפל... סקסי בטירוף, הדבר האמיתי, ג'יפ אמיתי. הלוואי עלי, הלוואי על כולכם.
רק אומר שעבורי כילד זה היה פרארי ושות'..
יאללה דרור תסתכל בחתימה שלך...עכשיו זה הזמן להגשים פנטזיות...כי מחר....
לשיטתי בגיל מסויים חייבים לממש פנטזיות גם אם זה כרוך בלקחת משכנתא ולמשכן את הבלוקים עבור כך...