שלום-
מתכוונים ליסוע לאירופה ל5 ימים ולהתנייד עם רכב.
לאור ניסיון רע עם GPS ברכב שכור בפעם האחרונה ו"הצלה" ע"י הוויז החלטנו הפעם מראש להשתמש בוויז.
האם חבילה של 10 GB אמורה להספיק ?
תודה
מירי
Printable View
שלום-
מתכוונים ליסוע לאירופה ל5 ימים ולהתנייד עם רכב.
לאור ניסיון רע עם GPS ברכב שכור בפעם האחרונה ו"הצלה" ע"י הוויז החלטנו הפעם מראש להשתמש בוויז.
האם חבילה של 10 GB אמורה להספיק ?
תודה
מירי
אם זה משמש רק לזה וגלישה ברשת, זה די והותר
אם מורידים/צופים בסרטים, צריך לחשב
מספיק בהחלט, מניסיון שלי נסעתי כמה פעמים לאירופה למשך שבוע ה WAZE צרך בסביבות 1.3 גיגה
מעולה !
תודה
גם אני חושב ש 1 גיגה פלוס מינוס לניווט בלבד זה מספיק .. ( 3 שבועות בארה"ב עם חבילה של 1 גיגה והיה לי עוד כשזרתי לארץ. )
אבל !
אני ממליץ על גוגל מאפס ולא וייז .. למרות שהם לכאורה ניזונים מאותו מאגר נתונים .. גוגל פועל יותר טוב. לפחות מהנסיון שלי בארה"ב / קנדה ומערב אירופה.
וב google maps אפשר גם להוריד חלקים מהמפה מראש, ב wifi.
חגי
קרואטיה, סלובקיה, גרמניה, איטליה, יוון - עובד מצויין ++
חבילה של 1 גיגה למשך שבועיים בכל פעם, כולל מיילים, ווטסאפ, מליון תמונות ושיחות וידאו לא נגמרה.
אם בגרמניה, ברכבים רבים יש GPS מובנה שמעודכן בעומסים, עבודות בכביש (גם אם רק לכמה שעות!) מהירויות ועוד
יש את here שהיא אפליקציה לניווט אופליין מעולה.
https://play.google.com/store/apps/d....here.app.maps
המפות מעודכנות מאד ורק צריך להוריד את היעדים שנוסעים אליהם קרוב לזמן הנסיעה.
בכל מקרה עדיף לקחת את האפליקציה הזו (כולל הורדת המפות) כגיבוי כי יש מקרים שאין תקשורת .
וד.א. זה waze
Sent from my LG-H870DS using Tapatalk
here זה waze ?
לא.
https://en.m.wikipedia.org/wiki/Here_(company)
Sent from my LG-H870DS using Tapatalk
חחחחחח לא... wase זה waze...
בארה״ב here מצויין (איזורים רבים ללא קליטה).
באירופה ה waze עובד ללא דופי
Sent from my iPhone using Tapatalk
הזדמנות טובה להזכיר / להזהיר שבהםעלה ראשונה של gps באזור חדש, כמו למשל לאחר הנחיתה בארץ אחרת, זמן בהצלחה, כלומר מציאת מיקום מדויק, יכול להיות ארוך מאד.
כדאי כבר בדרך מהטרמינל לחברת ההשכרה להפעיל gps, למשל gps status או good info או כל יישום דומה.
...נכתב מהנייד, סליחה על השגיאות
במערב ארה״ב (אריזונה, נואדה) אין קליטה.
בצרפת, גרמניה שוויץ וכו׳ לא נתקלטי בבעיות
Sent from my iPhone using Tapatalk