בג'יפולוג יודעים הכל: כיצד והיכן ניתן "לשפץ" משקפי שמש של רייבאן
היי.
יש לי זוג משקפי שמש של רייבאן שמלווה אותי כמעט 8 שנים. הבעיה היא שעם השנים העדשות התכסו שריטות זעירות וגם לדעתי ציפוי הUV קצת הלך. לפני שאלך להוציא סכום נאה על לרכוש זוג חדש- האם יש דבר כזה "שיפוץ" לעדשות משקפי שמש?
תגובה: בג'יפולוג יודעים הכל: כיצד והיכן ניתן "לשפץ" משקפי שמש של רייבאן
נכון שהכל יחסי בחיים. לפני כשנה שחיפשתי בירושלים מסגרת למשקפיים ראיה , מכרו באופטיקה הלפרין מסגרות של RAYBAN במחירים סבירים לחלוטין. לא בדקתי משקפי שמש שלהם כי אני חייב אופטי/מספר.
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
הירשפלד יובל
אני חייב אופטי/מספר.
אם יש לך את המפרט המדוייק מאופטיקאי, ממליץ בחום לבדוק הזמנה מאתר זני (https://www.zennioptical.com/) - מקבלים משקפיים איכותיות מאד במחירים מצויינים. מגיעים אליך הביית לאחר כחודש (+), ייצור בסין, אתר ושירות אמריקאי...
לאחר מספר התנסויות, שלי ושל חברים - רק מילים טובות.
וסליחה על "חטיפת" השרשור.
תחפש עדשות באיביי או אמזון לפי מספר הדגם, עשיתי זאת עם אוקלי לפני כמה שנים..
[QUOTE=erezgur;836981] " ייצור בסין, אתר ושירות אמריקאי "
ארז , שריטה שלי אולי , אבל כנראה לא רק שלי , אלא גם של טראמפ והקבינט שלנו. על מה שנותר לי מהעיניים אני לא אשים , לא מסגרת ולא עדשות סיניות .הייתי לפני כחודשיים בבייג'ין , זוגתי בדקה והזמין 2 זוגות מולטיפוקאל עם אחריות כביכול ובמחיר סביר. 10 דקות לאחר שהגיעו למלון , הן חזרו לחנות והוחזר לה כספה. נכון שהעולם צריך להאכיל 1.5 מיליארד סינים , אבל בתרבות ועלות עבודה שלהם , אחרי ש-2 חברות כרייה סיניות חופרות היום את קו הרכבת הקלה בתל אביב במקום חברות ישראליות , שנאמר :"עניי עירך קודמים " , אני מוותר על כל תוצרת סינית שהיא. כשאנחנו קונים מוצרים סינים ,אנחנו הורסים תעשיות איכותיות ( גם אם יקרות יותר ) בכל העולם וממשיכים להזין את תרבות העבודה/עבדות בסין.
כנס לחנות שמוכרת רייבאן
ומשם אפשר לשלוח את המשקפיים להחלפת עדשות.
ב2 עונות שהחלפתי עדשות באיזו רשת מוכרת (לא זוכר איזו)
המחיר היה בסביבות 45% מעלות זוג זהה חדש.