נכתב במקור על ידי
lizard
לא הבנתי את המשפט הראשון, כלומר, כן הבנתי אבל לא את ההקשר. זה בקשר למה שכתבתי על עניין של הפעלה גז מול חשמל? אם כן, אני לא בטוח שאנחנו מדברים על אותו פרמטר/נושא.
אני יודע שיש קופסאות. יש לי 3. 2 פשוטות ללא STEP RAMP ו SOAK שעלו 30 דולר+- ועוד אחת שהזמנתי שעלתה 100 דולר+בטח מיסים שאצטרך לשלם. יש לקנות כמובן קופסאות אחרות יותר משוכללות ופחות משוכללות. אבל המטרה היא בין היתר לפתח כזה מוצר כי אני חושב שהרקע שיש לי במחשבים (שאמנם מתחיל להתיישן אבל עדיין קיים) יכול לתת לי איזה EDGE נחמד.
כנסו לערוץ יוטיוב של ALEC STELLE, הוא קיבל (קיבל, לא קנה...מדהים) תנור מטורף לחיסום/יציקה וכדומה של חברה בשם פארגון בארה"ב. המוצרים שלהם מדהימים, כולל מסך טאצ' עם קישוריות וויפיי לאפליקציה. הייתי רוצה לבנות משהו כזה.
מוטי, כרגע הרעיון הוא לפתח קונספט, לראות עלויות ואם בעתיד יהיה לזה עתיד, למצוא דרך לבנות את המוצר בצורה הכי טובה וזולה שאפשר. רק לידע כללי, אני בכלל חושב על מוצר מוגמר ברמה של MILITARY GRADE. ההתעללות שמוצר כזה יספוג היא אדירה. מעבר לעניין של סביבת עבודה לא פשוטה, המוצר מחובר לתנורים שמגיעים לאלפי מעלות. נכון שלא ישירות אבל עדיין הטמפרטורות עבודה שהוא ידרש להן די גדולות.
תודה על העזרה. אני ממש מקווה להצליח בזה. לצערי יש לי איזה מליון פרוייקטים להשלים. קשה לעשות הכול לבד :-(
נ.ב אגב ALEC STELLE, הוא קיבל, כן כן שוב קיבל, שולחן ג'יג מטורף מחברה אמריקאית. שווה להיות יוטיובר אבל זו עבודה מפרכת.