נכתב במקור על ידי נמרוד
מיכה, אני לא יודע למה אתה מכניס את מקסיס וסופר-סוואמפר לאותה קטגוריה...
אני יעשה לך קצת סדר, ותקנו אותי אם אני טועה - ג'ו, לדעתי המצב דומה באמריקה -
יש צמיגים רדיאליים מודרניים מהשורה הראשונה שנותנים לך גם אחיזה טובה בשטח, גם עמידות לתקרים, וגם אורך חיים - והם מה לעשות, הצמיגים של BFGoodrich , ושל Goodyear, ואני מדבר אך ורק על צמיגי השטח המלא - BFG-M/TKM וגודייר MT/R . זה ליגה עליונה.
יש צמיגי שטח אגריסיביים יותר, עם יותר אחיזה, עמידות דופן לפעמים אפילו יותר טובה, אבל פחות אורך חיים ובוודאי רעש ואחיזת כביש גרוע יותר - דוגמאת דגמים שונים של אינטרקו - TSL, בוגר וכולי. יש גם SuperSwamper רדיאליים מודרניים, נדמה לי שנקראים SSR וכשאתה רואה בארץ סוואמפרים קטנים 31, זה בדרך כלל אלו - הם לא עדיפים על בי-אף או גודייר בשום מקרה. כשאתה מדבר על מידות של 35 ומעלה, ועל רכבי עבירות טהורים, הם משתמשים בסוואמפרים למיניהם. לא רלוונטי עבור הסיקס שלך. אגב היום צמיג העבירות הטוב ביותר בארה"ב הוא של BFG, הקרולר, יקר מאד, סדרות מוגבלות, יש רק שתי מידות - 35/13.5R15 ו37/12.5R17 .
במידה שאתה מחפש, 31/10.5R15, גודייר וBF הכי יקרים והכי טובים. לא בטוח ששווים את ההפרש בכסף, יש הרבה אלטרנטיבות, ומקסיס היא אחת מהן. זולה הרבה יותר, והאיכות לא ברורה לגמרי, כי אין מספיק נסיון איתם.