יש גנרטור מושתק שנמצא בתא מטען של קראוון. מתחמם נורא בקיץ למצב שלא עובד. יש לכם רעיונות לקירור? התא מטען חייב להיות סגור.
אם מאווררים, כמה ומושכים אוויר מהתא או דוחפים לתא?
גנרטור 3000w
תודה
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
Printable View
יש גנרטור מושתק שנמצא בתא מטען של קראוון. מתחמם נורא בקיץ למצב שלא עובד. יש לכם רעיונות לקירור? התא מטען חייב להיות סגור.
אם מאווררים, כמה ומושכים אוויר מהתא או דוחפים לתא?
גנרטור 3000w
תודה
לאן יוצא האגזוז?
בעיקרון אם תדאג להחלפת אוויר מצאימה זה יעבוד
אבל צריך מפוחים ואלו צורכים אנרגיה
דלת תא המטען, שטוחה? אם כן הייתי מתקין בה רפפה/ות בגודל המקסימלי האפשרי, יש מצב שזה יפתור את הבעיה ולא תצטרך יותר כלום.
בנוסף, אם האגזוז לא מפונה, תתחיל משם..
Sent from my SM-N960F using Tapatalk
קירור מים או קירור אוויר?
אסף.
Sent from my Redmi 4X using Tapatalk
הגנרטור קירור אוויר.
כנראה שהפתרון יהיה לחלק את תא המטען ל2, החלק של הגנרטור ישלף בדומה לכל הרכבי שירות שמפעילים גנרטורים. לא אידיאלי אבל זה מה יש. צריך לבנות מערכת נעילה חדשה לדלת תא מטען.
האגזוז פנימי וברור שצריך להוציא אחוצה אבל לא בטוח כמה יעזור. עם דלת פתוחה ושני מאווררים עליו הוא עדיין סובל מחום.
קצת קשה להסביר בלי לראות בדיוק איך זה נראה.
אבל.
העקרון פשוט. מנוע קירור אויר חייב להיות סגור בתוך תעלת אויר אטומה ככל האפשר, עם פתח כניסת אויר וםתח יציאת אויר, ממוקמים כך שהמניפה תזרים כמה שיותר אויר.
האגזוז - חייב להיות בתא המנוע רק באופן מינימלי ועליו בידוד. אם זה לא אפשרי - למקם אותו כך שהאויר שיוצא מתא המנוע יזרום עליו וייקח את החום ממנו החוצה.
אסף.
יש לי נסיון טוב מאד עם החומר הזה:
https://rover.ebay.com/rover/0/0/0?m...2F152842915098
מוריד משמעותית את החום המוקרן מצינור הפליטה.
אצלי זה עוטף את החלק שעובר מתחת לקבינה, כדי להוריד חום שמוקרן מתעלת הגיר.
שים 2 שכבות
אם זה ממש קיצוני.
Slowly..
אם אני מבין נכון בין השורות, אתה מפעיל את הגנרטור בתוך תא סגור, יכול להיות שהבעיה היא לא חום, אלא נגמר החמצן בתא?
חשבתי שזה ברור ואם זה בין השורות אז סליחה.
הגנרטור נמצא בתוך תא סגור. מאוד סגור עם בידוד נגד רעש (בעבר היה גנרטור לא מושתק אחר שעבד שם, ועבד טוב ולא התחמם, אבל מאז הוא הוחלף בגנרטור כלשהו (אצלם מחר) מושתק.
לגנרטור המקורי היה מאוורר רכב כלשהו שהזרים אוויר/הוציא אוויר בתא. כרגע הפתח הזה סגור. בכל מקרה, גם אם הפתח פתוח עדיין הגנרטור מתחמם ומפסיק לספק חשמל.
כל גנרטור שיושב בתוך קופסא סגורה חייב הארכה של האגזוז החוצה.
אחרת אתה פשוט מבשל אותו
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
אני יכול להאריך את האגזוז שהגזים לא יצאו בתא עצמו. אולי זאת צריכה להיות הפעולה הראשונה ולראות מה קורה.
בהארכת האגזוז הכוונה פשוט לחבר צינור בקוטר גבוה לציאת אגזוז ומחוץ לתא, כן? לא להתחיל לפרק את הגנרטור ולבנות סעפת אגזוז חדשה.
יש צינור גמיש מומלץ לזה? אם יעבוד טוב אני אקנה את הבידוד טיטאניום שהומלץ פה והאטוף את הצינור.
תודה
https://rover.ebay.com/rover/0/0/0?m...2F272070420725
אין לי נסיון עם המוצר הספציפי, אבל זה מה שמצאתי כשחיפשתי משהו במאפיינים שציינת.
Slowly..
לך למ.פ. מרכז הצנרת יש להם צינורות פליטה גמישים ומבודדים.
אסף.
לא מוציא זרם.
איזה גנרטור זה?
Sent from my SM-G950F using Tapatalk