תגובה: שיפוץ גיר אוטומטי 42RLE
לא מכיר את הגיר הספציפי הזה אבל בדומה לשאר התיבות האוטומטיות גם התיבה שלך נשלטת מחשב, מוח ועוד חיישנים, ממליץ קודם כל לגשת למכון אמין שיבצע דיאגנוסטיקה כדי לקבוע מה התקלה(לא מכיר במרכז) ולא לקפוץ ישר לשיפוץ.
מעבר לזה-האם השמן גיר תקין? בהחלפה או על המדיד אם יש כזה ראית את צבע השמן?
שיפוץ גיר מלא ואיכותי יכול לנוע בין 6000 ל 8000 שח בגדול מאוד וזה תלוי מה בדיוק מחליפים ובאיזה חלפים משתמשים בשיפוץ, חדשים, משופצים, משומשים וכו'.
למה לקרוא לזה שיפוץ ?
אני קורא כאן הזדמנות לרוביקרולר [emoji846]
אצלי זה נגמר ב relearning - למידה מחדש של הגיר באמצעות OBD מקורי של קרייזלר.
תופעות דומות עד זהות במיוחד החלפות והורדות עם דפיקות.
תתעודד, יש תקוה.
תומר מתי החלפת נוזל ממסרת לאחרונה?
אסף.
מהכרותי את תומר, אני נוטה להאמין שהוא לא מתקמצן בתחזוקה.
גם אם נצא מנקודת ההנחה הנכונה שגירים אוטומטיים באופן כללי זה חרא בלבן, הרי 42RLE אכן ידוע כעיפרון לא מאוד מחודד גם בקלמר הגירים האוטומטיים.
יש לי גיר 42RLE זרוק במחסן, ירד מ-LJ 2005. אם אתה רוצה לנסות אותו אתה מוזמן, למרות שאני בספק רב אם יתאים, כי הוא ירד ממנוע 6 טורי ואצלך זה V6 וההאוזינג כנראה שונה.
. הייתי משתעשע ברעיון להסב לידני.... זו הזדמנות להיפטר מהצרעת האוטומטית ולהזריק לאוטו קצת חיים. תצטרך גיר ידני שירד ממנוע V6 אבל בכל מקרה זו הרפתקאה והעלות צפויה לעבור את עלות השיפוץ של הגיר שלך.
ולשאלתך המקורית - אני ממליץ לפנות לאביר הגיר. לא במרכז אבל טוב.
אסף.
בגירים האלה כל עוד שהשמן נקי ולא שרוף מסריח ושחור, ואם אין שבבים אז הגיר לא גמור, בדרך כלל בית סלונואידים או עניין של חיישן תקול, בגיר יותר חדש זה נשמע נראה כמו חיישן לחץ שמן לא תקין, אצלך לא יודע אם הוא חיצוני או חלק מסלנואיד פק.
Sent from my SNE-LX1 using Tapatalk
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
asafk
ולשאלתך המקורית - אני ממליץ לפנות לאביר הגיר. לא במרכז אבל טוב.
אסף.
+1 לאבי.
תתחיל מהקל את הכבד. גיר זה דבר יקר.
אצלי 42RLE עם יותר מ 200,000 ק"מ והג'יפ עובד.
קח את זה כנקודה להשוואה.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
ofiredri
תתחיל מהקל את הכבד. גיר זה דבר יקר.
אצלי 42RLE עם יותר מ 200,000 ק"מ והג'יפ עובד.
קח את זה כנקודה להשוואה.
אבל אתה נוסע רק בכביש
Jeep ZJ V8 98
Honda EX300 94
דרור צודק- הרכב מטופל כמו שעון והחלפים היחידים שמותקנים בו הם מופאר. שמן גיר כמובן מוחלף לפי הוראות יצרן-אבל בדרך כלל לפני הזמן/ק"מ הנדרש.
ריפלאש לגיר בוצע.
ממה שאני מבין-מדובר ככל הנראה במארז הסולנואידים- אבל זו לא דעה מוסמכת כי דיאגנוזה מסודרת טרם בוצעה.
אני אמתין לנסיעה לארה"ב כדי להביא אחד משופץ -ואז אני אוכל לפתוח גיר-ומן הסתם גם אז אטפל בממיר מומנט.
התחברת למחשב דיאגנוסטיקה שקורא את הגיר?
אם לא אז מומלץ לפני שאתה משכיב כסף על חלפים על בסיס השערות
Jeep ZJ V8 98
Honda EX300 94
ברור. שחיה לא לומדים בהתכתבות ודיאגנוזה לא עושים לפי דימיון. אני בכל מקרה עובד בארהב רק עוד כחודשיים- ועד אז ימצא הזמן לדיאגנוזה ראויה
אני לא מכיר את הגיר הספציפי, אבל מצטרף למה שגרנד כתב. תוריד קרטר. אם אתה מוצא שם חתיכות גיר, אל תבזבז כסף על שום דבר חוץ משיפוץ.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
hadtomer
דרור צודק- הרכב מטופל כמו שעון והחלפים היחידים שמותקנים בו הם מופאר. שמן גיר כמובן מוחלף לפי הוראות יצרן-אבל בדרך כלל לפני הזמן/ק"מ הנדרש.
ריפלאש לגיר בוצע.
ממה שאני מבין-מדובר ככל הנראה במארז הסולנואידים- אבל זו לא דעה מוסמכת כי דיאגנוזה מסודרת טרם בוצעה.
אני אמתין לנסיעה לארה"ב כדי להביא אחד משופץ -ואז אני אוכל לפתוח גיר-ומן הסתם גם אז אטפל בממיר מומנט.
מה עשו בריפלאש ? תפרט בבקשה.