צפו עד הסוף:
https://youtu.be/Q4RHJEsEAv8
Printable View
צפו עד הסוף:
https://youtu.be/Q4RHJEsEAv8
קודם כל - הרכבים יפים, מאד.
אין ספק שתוספת האורך, לעומת ה-JL הרגיל, מציפה מספר נקודות חולשה במיוחד לאדום הסטנדרטי... זווית נטישה, שפשופים הגחון...
נשלח מהנייד שמתעקש "לתקן" את האיות...
מה המיוחד בסוף ?
ה׳אתגר׳?
Sent from my iPhone using Tapatalk
ארז וגיא....
שימו לב שגם המוגבה עם צמיג 37" משפשף את גחונו בגלל בסיס גלגלים ארוך.... סתם נקודה למחשבה/ות...
אין לו עלים מאחור אלא קפיצי סליל.
לעבירות סטנדרטית מאד הוא יספק ובעיקר יהיה פלטפורמה נהדרת כרכב לטיולים ממושכים - מה שמכונה אוברלנד.
כבר רצים ברשת דיגומי אוברלנד לרכב זה וכן ראו דגם הקונספט של איסטר ג'יפ ספארי שנת 2019 שכבר עלה כאן באתר
בתור "לא פריק של ג'יפ" .. מה שאני רואה בכמעט כל הסרטים ממואב או מהסביבה ... זה נהגים שאו שהם בוחרים בכוונה קו בעייתי או שהם לא יודעים לנהוג.
את את הגירוד הזה נראה שאפשר למנוע עם כמה ס"מ לפה או לשם.
עוד הם מדברים על מסלול בעייתי ומסובך עם קטעים טכניים .. קטעים טכניים כאלו יש בשביל הפרדס שאני מקצר לעבודה בבוקר.
לא יודע, זה נראה לי ( אישית -לי- ) סרטונים פרווה לגמרי שלא מופנים לפיראטים או לנו.
חצי שעה הוא מסביר על הערכות הישרדות ורפואה שלו .. - מי ישמע .. שביל קק"ל .. אבל זה כנראה עניין של נקודת מבט.
ולגבי המכונית עצמה ... משאית בגודל מלא. לא פחות. מחייב גלגל ממש גדול בשביל לנסוע בשטח. תעלה בין פרדסים בשרון כנראה אי אפשר לעבור עם זה כפי שהוא .. ייתקע בגדות של התעלה.
לא קורץ לי האוטו הזה בכלל :\
גיא אנחנו באותה דעה.
ואם כבר טנדר ופול סייז בפרט אז דודג׳ או פורד ודיגום מכאן עד אוסטרליה...:cool:
גיא
כמי שהיה במואב, יש מן האמת בתגובתך, לאמריקאים יש נטייה להגזים בדירוג הקושי של מעברים כאלו ואחרים אבל אל תשכח שתמונות וסירטונים מטיבם הם דו מימדיים ולרוב משטיחים ומגמדים היכשולים בעוד שבמציאות הם יותר קשים/ בעיתיים
אני אגיד לכם מה משך את תשומת הלב שלי, החבר שלו ג'וש.
הברנש הגיע עם הגלאדיטור שלו, גלגל 37, משופצר וכו'....
שואלים אותו על חווית הנהיגה, הוא עונה שזה מזכיר לו את ה JL שלו.
ופה , חבורת ילידים מקומיים, רובם עם רכבים בני 10-15...... אוכלת את הלב :-)
ולאותו בראד שמצלם את הסרטון יש jl קצר של אישתו ו-jk ארוך לטיולי עבירות... עזוב נו זה לא כוחות.
הייתי חותם על כליה ברגע זה בשביל גלדיאטור.
רוביקון עם גלגל 35 ושום מעלה בנגב לא יעצור אותך, מקום למשפחה בת 5 נפשות ו2 כלבים על כל ציודם, כל זה על פלטפורמה נעימה עם איבזור מלא, מזגן חזק ושאר אביזרי נוחות, מנוע מודרני חזק ושקט, ואם אתה רוצה רכב פתוח? גם זה יש.. מה עוד אפשר לבקש?
רכב הטיולים האולטימטיבי, גם בישראל.
אולי אני מטומטם ....אבל מה ההבדל במידות בין הגלדיאטור לבין הטנדרים היפנים שמשמשים כל פלאח מצוי?
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
זה מה שיש לי להגיד על הגלדיאטור:
קובץ מצורף 124936
כל מי שמוטרד משפשופים בגחון או בזנב או מה שלא יהיה - חלק מהעניין עם טנדר. מתרגלים. מי שמפחד לשרוט את הרכב שלו, שלא יתקרב למטבח.
בקיצור אי אפשר לחנות בעיר. חבל. דווקא נראה נחמד.
אסף.
אין בעיה להחנות בעיר
מקסימון חונים על איזה פריבט
ניסיון של לא מעט שנים עם סילוורדו דבל קבינה וארגז ארוך
Sent from my LG-H990 using Tapatalk