מהירות שיוט בויטארה קצרה ידנית 2004
כבר תקופה שאני מחפש ויטארה ידנית לקניה וזו משימה ממש לא פשוטה למצוא כזו במצב סביר.
ראיתי אחת שמצאה חן בעיני אבל... בשיוט בכביש מהיר מנוע יציב על 3000 סלד, האוטו נוסע 95 קמש, מהבנתי המכאנית אין שום קשר למצב הרכב אלא נטו ליחסי ההעברה.
נסעתי גם על ארוכה ידנית 2002 ושם המהירות הייתה קרובה ל 120.
שאלתי היא האם מהירות השיוט הזו סטנדרטית? יכול להיות ששונו יחסי העברה המקוריים לטובת ביצועי שטח? בעל הרכב הנוחכי לא יודע להגיד לי כלום על מה עבר הרכב מהבחינה הזו.
האוטו מיועד ליחסית הרבה נסיעות בינעירוניות ככה שבמצבו הנוכחי מהירות השיוט היא דילבריקר מבחינתי. האם לשנות יחסי העברה זה דבר שהייתם עושים? אם כן אז מה הפרוצדורה? מחליפים יחסים בתיבת העברה או בדיפרנציאלים רוחביים? מהם סידרי הגודל של העלויות?
תודה רבה!
יובל
תגובה: מהירות שיוט בויטארה קצרה ידנית 2004
איך אתה מודד את המהירות שעון או GPS ?
מוזר, ב2004 זה גרנד ויטרה, לא ויטרה.
ידניות הגיעו עד 2003, בגרסא המעודכנת עם הדשבורד החדש לא היה גיר ידני, אז לכאורה אתה מחפש שני דברים שלא קיימים.
Sent from my iPhone using Tapatalk
גרנד ויטרה ארוכה ידנית (סטנדרטית)מהירות שיוט של 110 קמ"ש הסלד 3000.
נמדד עשרות פעמים עם gps.
אסף כנראה שפותח השרשור מתכוון לגרנד ויטרה ולא לויטרה, יצא לי לראות גרנד קצרה 2004 ידנית
Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
2004 אין ידנית מקורית זה הדשבורד המפואר יותר עם הקונסולה שנשברת בצדדי הרדיו בצבע דמוי עץ.
אתם צודקים מדובר בגראנד ויטארה, טעות שלי. אכן הדגם עם פנים הרכב קצת יותר חדשני מהדגמים הקודמים.
בדקתי את המהירות עם השעון של הרכב, יודע שזה לא מאוד אמין אבל למיטב ידעתי לרוב השעון מראה יותר מאשר במציאות ככה שהמצב רק עלול להיות גרוע יותר.
יכול להיות ששינוי יחסי העברה בעבר?
תודה יובל
ייתכן והרכב פוצץ סרן קדמי והסרן המושתל היה עם יחסים אחרים? 41/8 זה המקורי.
זה היה מחייב גם שינוי בסרן האחורי ככה שזה לא טריוויאלי.
ייתכן וגם שינו מידות צמיג ולא דאגו לעדכון מתאים בשעון, ואז אתה חושב שהמהירות היא 100 להפועל היא 110 קמש, למשל. בדיקה עם GPS בנסיעה בקו ישר במהירות קבועה תעלה לך את המהירות המדויקת.
וכמובן יכול להיות שגם שינו יוסי העברה...
נשלח מהנייד
אם לשנות יחסי העברה אז בסרנים.
כי הקיט יחסי העברה של הטרנספר משפר רק את הlo .
אולי אפשר לעבור ליחסי העברה של דיזל שבו 4.3 לעומת היחס של הבנזין 5.12
השבוע בדקתי מהירות שיוט למול סל"ד אצלי.
גרנד ויטרה ארוכה ידנית
105 קמ"ש המד סל"ד ברכב מראה 3000.
תודה רבה על כל התגובות והרצון לעזור!
לצערי כנראה שהרכב לא יהיה פרקטי לכמות הקילומטראז שאני עושה בהאם למהירות השיוט שלו, הייתי שמח להיכנס לפרויקט של החלפת יחסי העברה אבל כנראה שזה לא שווה את זה.
יובל