בג'יפולוג יודעים הכל - גם על כאבי שיניים?
היי.
אני זוכר מאוד לטובה את הפעם ששברתי רגל וכולם כאן נתנו עצות מדהימות שעבדו ברובן. אז הנה מה שקורה כעת:
לפני כשלושה שבועות החלטנו להחליף כתר בשן. שן טוחנת תחתונה לפני האחרונה. הטיפול החל והכל היה בסדר- שום דבר לא חריג ואנחנו עדיין במהלך מדידה ודו.
אבל-לפני כשלושה ימים השן הטוחנת שמאחוריה החלה לכאוב. מה זה לכאוב- שערי הגיהנום נפתחו לי בפה. עכשיו אני יודע מה זה ללדת.
הלכתי מהר לקופת חולים-לכללית סמיל - והרופא התותח שלי ישר קיבל אותי. בניגוד ל"סתם" רופאים- רופא שיניים אשכרה יכול לראות מה הולך שם באמצעות צילום, הוא צילם צילום רנטגן ואמר לי "אוי, פיתחת דלקת בשן".
הוא נתן לי לקחת אוגמנטין במשך שבעה ימים - 875 מ"ג. מדובר בכדור חביב בגודל של פלאג של NGK. ואמר לי "בוא בעוד 9 ימים".
מכאן-זה נהיה אפעס לא ברור לי. ואני שואל את השאלות מתוך יאוש אמיתי וידיעה ברורה שמשהו מאוד לא טוב קורה לי בפה. אתם לא קולטים כמה העסק כואב. לשמחתי לא התנפח.
אני מתנצל אגב אם יש שגיאות כתיב חלילה וכו - לא שופטים אדם בשעת כאבו המטורף.
כמובן - לא שואלים סנדלר על עבודה של רופא - אבל מצב חירום, קופ"ח לא עובדת. חוכמת ההמונים, וכואב לי. ואם יש כאן רופא שיניים - על אחת כמה וכמה-עצתך שווה זהב.
אז הנה -
1. הכי חשוב: אני לוקח את הכדור הזה (אוגמנטין 875) מאז אתמול בצהרים. פעמיים ביום. עברו עד עכשיו כ36 שעות וארבעה כדורים. אני לא אמור לראות איזה שיפור?
2. אופטלגין, אדוויל, הכאב צוחק עליהם. רעיונות? אל תגידו לי לשים קצת עראק. אני צריך רעיון למשהו שגם יעבוד, לא רק יעשה לי שמח בפה.
3. מה מפה? הרופא כבר אמר לי שאם זה לא עובד אז פשוט עוקרים. גם ככה כבר עקרו לי כמה שיניים אבל זה עדיין לא כיף.
4. שואל שוב, כמה זמן לוקח לאוגמנטין הזה להשפיע? אני מת פה, תנו לאשתי מחיר טוב על הג'יפ, שיהיה לבת שלי לאוניברסיטה.
תגובה: בג'יפולוג יודעים הכל - גם על כאבי שיניים?
על הקרטון נרוסין שיש לי כתוב "לכאבי שיניים"
תנסה.....
Sent from my LG-H930 using Tapatalk
בין 24 ל48 שעות. זה כדור גיבור שעובד.תהיה חזק.
אתה יכול לנסות את תרופת הסבתא האהובה: למזוג קצת עראק/וויסקי לכוסית, לתבול את האצבע ולמרוח על השן והחניכיים.
Sent from my ONEPLUS A5000 using Tapatalk
הייתה לי סיטואציה דומה וגם הטיפול היה דומה.
אין מה לעשות, שיניים כואבות זה באסה
Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
אתה אמיץ מאוד.
אני לא מתקרב לנגרים של כללית סמייל.
בפעם הראשונה והאחרונה שהייתי בגולאג הזה, נמלטתי לפני שהם עושים לי נזקים.
ברור שלא ניתן להשליך על כולם, אבל איכשהו, איבדתי את האמון בהם.
הייתי במצב שלך לפני פחות משבוע. הלכתי למכבידנט, לא עשו כלום חוץ מלצלם ולתת לי תור לינואר.
סבלתי מכאבים איומים שלא יכולתי לתפקד אז הלכתי לרופא פרטי שהוא עשה טיפול עזרה ראשונה שהרגיע. עכשיו אני צריך להמשיך אצלו טיפולי שורש בשתי שיניים.
בינתיים כמו שכתבו, נרוסין זה כדור נגד כאבי שיניים שאפשר לקנות בלי מרשם רופא.
מה שמוזר לי זה שאני על האוגמנטין הזה מאתמול בצהרים.
כל מגע בשן-עם הלשון, זה כמו המוות.
כמה זמן כוס אומו?
אוגמנטין זה אנטיביוטיקה, לא?
חפש משכך כאבים חזק.
Sent from my LG-H930 using Tapatalk
אוגמנטין זה סוג של אנטיביוטיקה, זה לא משכך כאבים. אם באמת זו דלקת אז זה אמור להרוג את החיידקים אחרי כמה ימים. השאלה אם הרופא שלך מדייק כי אם אתה צריך טיפול שורש אז אין מה לחכות.
בג'יפולוג יודעים הכל - גם על כאבי שיניים?
תנחומי.. היינו שם..
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
hadtomer
1. הכי חשוב: אני לוקח את הכדור הזה (אוגמנטין 875) מאז אתמול בצהרים. פעמיים ביום. עברו עד עכשיו כ36 שעות וארבעה כדורים. אני לא אמור לראות איזה שיפור?
.
סביר בהחלט שעדיין אין שיפור.
כלל אצבע לתחילת השפעת אנטיביוטיקה זה כ-48 שעות.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
hadtomer
2. אופטלגין, אדוויל, הכאב צוחק עליהם. רעיונות? אל תגידו לי לשים קצת עראק. אני צריך רעיון למשהו שגם יעבוד, לא רק יעשה לי שמח בפה.
.
בסיטואציה דומה רשמו לי נרוסין, שעשה עבודה טובה בהרבה להורדת הכאב.
אבל זה תרופת מרשם.
כמי שנכתב מעליי, אפשר לבקש טיפול חירום להחדרת האנטיביוטיקה פנימה.
לפני כמה חודשים סבלתי מכאבי שיניים משוגעים, עד שהגעתי לרופא (לטיפול שורש) השתמשתי ב S.O.S TOOTHACHE KIT שקניתי בסופר פארם זה תמיסה של ציפורן או משהו בסגנון, מרדים תוך שניה את כל האיזור.
נרוסין לא חייב מרשם רופא אך זה מסופק רק על ידי רוקח ולא נמצא על המדפים בחוץ.
קניתי רק לפני מספר ימים.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...2f475f4955.jpg
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
assafy
בכלל טוב.
אוגמנטין זה אנטיביוטיקה לפילים.
נסה להשיג שמן אתרי ציפורן (אצל כל שכנה היפית או בסופר פארק/עדן קבע/ניצת הדוגדגן. טיפה או שתיים על מקלון אוזנייםואז לעבור עם המקלון מסביב ועל השן הכואבת.
יש לחרא הזה טעם וארומה נוראיים אבל זה נותן עבודה מיידית
בשיכוך כאבי שיניים.
בהצלחה. ובריאות!
איתי
תודה למסייעים ולנותני העצות הטובות.
נרוסים הושג תוך חצי שעה מבית המרקחת הסמוך. שמח לשמוע על ה 48 שעות שנדרשות לאוגמנטין, כי באמת שבא לי להתפוצץ כאן.
אני חייב לכם ושוב תודה
מקווה שיעבור בקלות ושהכדור ישפיע.
וכיון שלא עלה עד עכשיו...
https://youtu.be/bOtMizMQ6oM
Sent from my ONEPLUS A5000 using Tapatalk
הרופא צודק, לא ניתן לטפל בגלל הזיהום והדלקת, רק אחרי שהאנטיביוטיקה תתחיל לעבוד יהיה ניתן לטפל, ובאותה הזדמנות לא להזניח ולטפל בשאר השיניים אם צריך.
וכמו שרשמו מעלי-הנירוסין יעזור.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
amitaikl
אתה יכול לנסות את תרופת הסבתא האהובה: למזוג קצת עראק/וויסקי לכוסית, לתבול את האצבע ולמרוח על השן והחניכיים.
תזהר לא להגזים עם זה, כוויה כימית מערק זה לא ממש כיף.
היום מעט יותר טוב-
2 נרוסין בשמונה בערב
המשך אוגמנטין
2 אופטלגין ב 11 בלילה- המצב יותר טוב, ישנתי כמעט לילה שלם.
שוב תודה
ליבי ליבי איתך.
האוגמנטין הזה כדור מאתגר כמעט בגודל פינג פונג....
פעם קיבלתי אותו לטיפול בדלקת גרון כשבקושי הצלחתי לבלוע רוק. זה הרגיש כמו לבלוע גלעין אבוקדו.
Jeep ZJ V8 98
Honda EX300 94