עזבנו את הכפר לטובת העיר, את החצר הקדמית לטובת משלוחי אוכל.
מחפש מוסך מומלץ בפתח תקווה / הוד השרון לביצוע פעולות ותחזוקה שוטפת שבוצעו עד כה בחניה (מטפ"ש ועד השתלת טרנספר) ...
מכירים ? תמליצו
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
Printable View
עזבנו את הכפר לטובת העיר, את החצר הקדמית לטובת משלוחי אוכל.
מחפש מוסך מומלץ בפתח תקווה / הוד השרון לביצוע פעולות ותחזוקה שוטפת שבוצעו עד כה בחניה (מטפ"ש ועד השתלת טרנספר) ...
מכירים ? תמליצו
לא יודע אם יש לך איזה רכב מיוחס שדורש מכונאי על חלל אבל אני מטפל במוסך סער בכפר סבא.
לקוח נאמן ומרוצה כבר כמה שנים אבל כשיש דברים מאוד ספציפיים או יחודיים לפעמים אני נאלץ להשתמש בשירותים של מוסכים יותר "מומחים" ככה שזה לא באמת one stop shop.
בראש העין יש את אסף הלוי שיש לי הרבה הערכה אליו בתור בעל מקצוע אבל הבנתי שאליו צריך לקבוע תור כמו לרופא מומחה ברפואה ציבורית.
Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
אפנה לסער.
לא מחפש גורואים...
אסף כבר מזמן לא בראש העין, חזר למוסך הבית (אקספרס) בפתח תקווה, ולא צריך לקבוע תור שבועיים מראש. הוא גם מטפח שם מכונאי צעיר ומוכשר. המוסך עצמו גדול יחסית (5-6 ליפטים + עמדת חשמלאי), ועוסק גם במכונאות סטנדרטית (וגם הרבה ברכבי אספנות, תמיד כיף לבוא לשם)
מצטרף להמלצה הכפולה. אני מטפל בשגרה אצל סער כי יותר נוח לי (אני גר בכפ"ס), דברים יותר ספציפיים לצ׳רוקי אצל אסף, שמכיר אותו היטב.
שניהם ישרים והגונים, ומשניהם כבר יצא לי לקבל הפניות לבעלי מקצוע אחרים כשהם לא הרגישו מיומנים/מנוסים מספיק במשימה הספציפית. לא תטעה עם אף אחד מהם.
אה, סער הפסיק לעבוד בימי שישי, אם זה שיקול.
ותמסור ד"ש [emoji846]
אקספרס ליד מסעדת אחלה?
האם מוסך עדן בראש העין מומלץ גם ללא אסף הלוי?
לדעתי קובי ממוסך עדן מכיר את הרכב לא רע. הוא ג׳ינג׳י טיפוסי, יש כאלו שמתחברים איתו ויש כאלו שלא..