-
ייעוץ ביישור קו, אחזקה ושיפור עקומת למידה - CJ86
נתחיל מזה שלא - זה לא הרכב שלי. אני תומך בבחור צעיר שהכניס את עצמו במודע בור לא קטן של כסף וכאב ראש בעבור כמה שיותר רגעי חיוך על השפתיים.
ההתחלה לא הייתה קלה והרבה כסף נשפך על העברת הרכב טסט - בעיות בתיבת הגה והתושבת שלה לשלדה, נדנדות ועוד ועוד. כרגע יש כמה נושאים שנשארו פתוחים. את הטסט עצמו הוא עבר בהצלחה.
1. מידת צמיגים ברשיון - יש לו את הטעות סופר (?) הזו של "10/15" שלזכרוני דובר עליה בעבר אבל אני לא מוצא את השרשור. בפועל ברכב מותקנים 31X10.5X15 המכון עשה לו בעיות אבל בסוף הוא עבר בעזרת חבר, לדעתי זה הזמן לתקן רישומית את הנושא ולא להסתמך על אותו חבר כל פעם מחדש. אין מחשבות על מידה אחרת, לי אישית אין נסיון כל כך בנושא - האם מדובר רק על הגעה למכון טסטים ובקשה לשינוי מידה בעלות כספית או שיש עוד איזה קאט'ש? האם מישהו יודע על מכון באיזור רחובות/נס ציונה שמומלץ לנושא?
נב נראה לי שגם טעו במשקל הרכב והוא ממש ממש תואם לנפח המנוע...
2. מיכל עודפים חסר, הבנתי ממנו שפשוט אין מיכל כרגע - יש יציאת צינורית מהרדיאטור וזהו. האם המיכל הבא מתאים? אולי יש משהו מומלץ יותר מאיביי או אצל יאנוביץ?
https://www.amazon.com/Wrangler-Cool...6407141&sr=8-2
כרגע אין תמונות - אולי בהמשך - סליחה.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...896b13222b.jpg
-
תגובה: ייעוץ ביישור קו, אחזקה ושיפור עקומת למידה - CJ86
זו אינה טעות סופר אלה מידה ישנה שבפועל שווה ל31.10.5 15.
יש איזה מסמך שמצהיר על זה מסתובב פה באתר..
מיכל העודפים הזה מתאים. צריך רק לארגן צנרת ולמקם אותו על הכנף..
החלפת נדנדות גומיות תושבת תיבת הגה הם פעולות בסיסיות באחזקת רכב שכזה.
אם הבחור לא ילמד לעשות דברים כאלו לבד הוא אכן בדרך לבור כלכלי בלי תחתית.
הייתי ממליץ לו למצוא אולי דרך הפורומים מישהו שמכיר את הכלים האלו שגר בסביבתו שאיתו יוכל להתייעץ ולקבל הכוונה כללית לאיך לגשת לאחזקת הרכב ולטסטים..
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
-
1 קבצים מצורפים
זה המסמך של אליאנס. הוא ממסמך את העובדה ש10/15 זה הגדרה היסטורית שלא קיימת יותר. זה נכון לגבי כל צמיג, לא רק אליאנס (שזה מה שהגיע במקור על הג'יפים).
קובץ מצורף 126670
מיכל עודפים לא חובה.
אה, וזה בסדר, אתה לא צריך להתבייש. קח את הזמן, צא מהארון בקצב שלך, בינתיים נזרום עם הקטע של עזרה ל"חבר".
-
תודה. הייתי מת לCJ אבל אין לי את התשתית הכלכלית ובעיקר לא איפה להחנות ולעבוד על אחד שכזה - מבחינתי חניה סתם ברחוב לא קבילה...
מה הכוונה ב"לא חובה" מקסימום הוא יסע קבוע בחוסר קטן של מה שהמערכת דוחקת החוצה כשהיא חמה?
עם המסמך הזה והפרצוף הירוק שלו לא יגלגלו אותו במכון טסטים?
-
-
-
אכן, מראות קשים יונית.
הבעלים הקודם איבד את סט הבוקסות שלו והחליט שלא צריך, אפשר לעשות הכל עם רתכת.
הבזנט המרותך לשלדה מלמעלה זה משהו מקורי, לא ראיתי כזה דבר. תושבת לכננת אני מנחש?
-
אין כננת ואני לא רואה בתמונות תושבת אבל אני פחות מכיר את הגרוטאות האלה. מה שכן הבחור (החבר) השקיע לא מעט. הכלי כבר יד 19https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...f2d1d10111.jpg
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
-
עניין המידה לא אמור להוות בעיה שכן זו המידה המקובלת והיא מופיעה במחשבים. הוא רק צריך ללכת עם הרישיון למכון טסטים ולבקש לשנות לפי האוטודאטה.. חוקי לחלוטין. גם העלות שולית, לדעתי כמה עשרות שקלים.
אין בעיה לנסוע בלי מיכל עודפים.. הרדיאטור של הסיקס ענק, ואני משער שהוא עם וונטה בחיבור ישיר למנוע. פעם ב צריך למלא קצת מים וזהו.
-
קצת מפתיע אותי הקטע הזה ש"אין בעיה" "לא חובה" וכו. ואם תהיה נזילה? לא שווה ולו רק בשביל זה להתקין אחד?
-
-
במערכת קירור תקינה יש כניסה ויציאה של נוזל קירור מהרדיטור וחזרה.
מה שאומר שאם לא תרכיב מיכל כזה תאבד נוזל.
ויותר גרוע מזה הרדיטור יהיה בחוסר קבוע של נוזל.
מה שאומר מערכת קירור לא מתפקדת ביעילות.
מיכל כזה לא עולה הרבה ונראה לי ששווה להרכיב אחד.
אגב תעשה שטיפה טובה למערכת הקירור ותכניס נוזל קירור איכותי.
בדוק על הדרך את הרדיטור, חותם שהוא סתום...
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
opl
צריך לרתך את היד למי שעשה מה שעשה כאן
-
נראה כמו משהו שריתכו בשטח ואח"כ כבר אמרו: נו, זה החזיק, בוא נצבע וזהו.
-
1 קבצים מצורפים
קובץ מצורף 126674
נראה לי שנמרוד התכוון לזה 👆
וכן, פושע מי שעשה את זה.
אז מה אם יד 19, יש רכבים מודל 2004 ויותר עם 10 בעלים בעבר ואפילו יותר, תחשוב שיש בני אדם שכל שנה מחליפים רכב, אז אולי לגבי cj זה לא בדיוק תופס כי מי שמחזיק אחד יחזיק אותו כמה שנים טובות ברוב המקרים, לפעמים(רק לפעמים) האובייקט משתבח במעבר בין הידיים.
-
רכב שמחליף כל כך הרבה ידיים לא משתבח. התמונות מדברות מספיק. אתם מאוד רומנטיים, המציאות היא אחרת.
-
יש למישהו צילום של מיקום במיכל ברכב? אני משום מה לא מצליח למצוא בגוגל
-
עבודה יפה בהחלט. מס הידיים לא משנה משנה רק היד האחרונה ומה היתה הגישה שלה לרכב.
לא רוצה להתקטנן. אבל לדעתי התושבת של בולם ההגה במקומה הנוכחי תפגע במכסה הדיפרנציאל בהיגוי חזק ימינה..
לעניין העלויות.. עשיתי עכשיו טיפול לxv של אישתי.. כולל בוקסות משולשים מקדימה. יצא יותר יקר ממנוע מיבוא לסיקס או לסופה.
אם עושים הכל לבד ולומדים יפה את אמזון ודומיו השד לא נורא ואפילו זול לאחזקה יחסית.
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
-
רכב מיושן כזה שמחליף יד כל שנתיים בממוצע הוא כנראה לימון רציני ולא בהכרח שבאשמתו.
המטרה שלי שהבחור ישאר עם חיוך על הפנים וישנה את הסטטיסטיקה. הפתיח כרגע לא להיט יחס קמ בשטח לשקל השקעה עומד על 20:15k
המטרה שלי היא לעזור להעמיד רכב תקין בצורה מושכלת- בעזרתכם ואם ירצה אז לעזור לו ללכלך את הציפורניים.
מה אתם אומרים על המשקל הכולל?
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...50403d2917.jpg
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
opl
מה אתם אומרים על המשקל הכולל?
ברור שזה טעות. מה זה משנה?