אני אנסה לענות לכל התגובות האחרונות -
@ אומי5 - 2-3 ק"מ לכיוון (לעבר המקום שינה, וחזרה לציר) זו תוספת של 5-6 ק"מ ליום. עבור רוב המטיילים בשביל, זו תוספת גדולה, מואוד! גם מי שהולך 20ק"מ ביום, זו תוספת של 25%. פשוט לא עושה שכל.
קודם כל לא בכל יום חייבים להוסיף, חוץ מזה יום של 25 לשביליסט אמור להיות סביר
לגבי הפקח - זה בעצם הטריגר לכל השרשור. מקרה עם פקח שלא רק שלא נהג בחוכמה, אלא ממש נלחם. לדעתי, הוראה פשוטה לפקחים, הייתה פותרת את כל הבעיה מבלי להכנס לשאלות גדולות של חוק והנגשה (ולדעתי, מי שרוצה ללכת לבית משפט, יש לו טיעון חזק).
עם כמה שאני חושב שפקחים צריכים להעלים עין לפעמים, כשתופסים אותי על עברה ברורה אני מנסה קצת לרכך אבל לא יותר מזה, אותי למדו שאל תבכה כמו ילד על טעויות שעשית כמו גבר.
@יונתן - בעידן שבו אנחנו מנסים להנגיש הכל לכולם, ונשים נהיות לוחמות, ושמנות עולות על מסלול הדוגמנות, מי אנחנו שנגיד מי יכול ללכת את השביל ומי לא? מעט מאוד אנשים, מסוגלים ללכת לאורך הרבה ימים בקצב של למעלה מ 15ק"מ ליום.
בקיצור, גם אם לא מנוגש לכיסא גלגלים, מסלול שמחייב למעלה מ 20 ק"מ ביום, והכי מעצבן, תוספת של 5 ק"מ ליום רק בגלל עקשנות וראש קשה, לא מקובל.
מסכים לחלוטין עם יונתן, זה שביל אתגרי וזה כל הפואנטה בו, לא צריך להקשות בכוח, אבל מי ש5 ק"מ זה חוסר הנגשה בשבילו.... נו אמת לא כולם חייבים לעשות את השביל
@סער - אני לא מבין את הביטוי "
תכננו/בחרו את המסלולים בהתאם ליכולתכם ולמצב בשטח" ,
כל השירשור הזה, מההתחלה, בא לטעון שזה בלתי אפשרי עבור יכולות "סבירות". נתנתי דוגמה ספציפית, ואני יכול לתת עוד כמה. אני אשמח לפתרון מעשי.