https://www.iol.co.za/motoring/indus...eport-42643193
Sent from my LG-H870DS using Tapatalk
Printable View
https://www.iol.co.za/motoring/indus...eport-42643193
Sent from my LG-H870DS using Tapatalk
אינשאללה [emoji120][emoji120][emoji120][emoji120]
אני רק מקווה שאם הוא יגיע, יהיו בו 5 מקומות ישיבה גם.
Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
השאלה אם רכב שמיוצר בהודו לשוק ההודי יעבור פה תקינה
Sent from my SM-G960F using Tapatalk
יש משהו בדבריך
הרגולציה בשוק ההודי לא דורשת אבזור בטיחות.
זה משהו פתיר במידה ויש כאן נפח שוק מספיק לרכב כזה, שמין הסתם יהיה יותר יקר מהג'ימני הרגיל, שיצדיק ייצור של דגם 5 דלתות בתקינה אירופית מלאה. לגביי זה אני סקפטי.
יש פה נפח שוק אבל ליצרן יש אין משאבים להתמודד עם כל דבר שהשוק רוצה אז הוא מבצע תיעדוף
הקצר עולה בארץ כ- 140 אש"ח.
ההבדלים בין קצרים לארוכים ברכבים אחרים כמו רנגלר ולנדקוזר הם כ 10%.
אני בטוח שב 150-160 אש"ח יהיה לו שוק רציני. אין עוד רכב עם יכולות שטח כאלו במחיר שמתקרב לזה.
גם ה3 דלתות מיוצר בהודו למיטב זכרוני
Sent from my iPhone using Tapatalk
כבר היו פה מכוניות הודיות, בין השאר של סוזוקי.
נראה לי שאנחנו לא הפלח שוק היחיד, יהיו לו עוד כמה חובבים באירופה ואם באמת תהיה גרסה כזו יכול להיות שהיא תגיע גם לאירופה.
Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
אם תהיה גרסה כזאת לדעתי תהפוך ללהיט .
כמו כן ראיתי גם טנדר - אם יהיה ייצור סדיר - פיגוז , טנדר חד קבינה מוכר מלא במיסוי !!
אילן
אולי אתם עוד לא מעודכנים. אבל מ2021 גימיני החדש מפסיק להיות משווק באירופה בגלל זיהום אוויר. המנוע שהם השתמשו בו הוא מיושן ולא מתאים לתרינה החדשה. ומכיוון שישראל מאמצת את התקן הארופאי כנראה שגם מכאן יעלם הגימיני החדש.
אז קודם לחכות שסוזוקי יעדכנו מנוע ואחר כך לצפות לדגם 5 דלתות[emoji38]
Sent from my MI 5s using Tapatalk
אכן אני לא מעודכן.
גם אם הוא יגיע ויעלה 140 בדיוק כמו הקצר עדיין אין לי כסף לקנות אותו.
Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
רק משומש
סוזוקי על פי רוב לא מציגים מרכב חדש ומנוע חדש ביחד אלא נוהגים לדרג (הם לא היחידים) ויש בכך גם היגיון מסוים.
הם גם לא נוהגים להעלות מחירים בצורה משמעותית בהצגת דגם חדש אבל כל רכבי השטח הקשוחים האחרים העלו מחירים אז גם הם העלו
האם זה מוצדק? קשה לי להגיד. אבל היה מרמור עצום וכעס רב בקרב הג'ימנאים כשהמחיר פורסם
ממש לא. באירופה ההפרש בין הגימיני היוצא מ2018 והגימיני החדש מ2019 הוא 10%. אז שלא יבלבלו בסוכנות שהמחיר נובע ממיסים. מחיר ראלי של גימיני חדש ידני אמור היה להיות 110k. אבל "מכשילי" תנועה , החליטו לעשות קופה על גב הגיפ הגמד השורד הזה וחבל. אני מבין את המירמור של חובבי הסמוראי והגימיני לדורותיהם. ביחיית מנוע 101 כ"ס 2 דלתות 4 מקומות ונפח איחסון של קופסאת נעליים. הגזמתם. את מותג jeep כבר הפסידתם. אני מקווה שחובבי השטח לא ישכחו את זה.
Sent from my MI 5s using Tapatalk
אני מסכים איתך ש110 למדני היה סביר. כשאמרתי שהמתחרים העלו מחירים התכוונתי ליבואנים בארץ לא ליצרנים