מכיוון שבג'יפולוג יודעים הכל-אז אני אשאל:
איז דר א דוקטור אין דה האוס?
עד כמה זה חמור העסק הזה עם הקורונה?
עם מה אנחנו באמת מתמודדים כאן?
ההיסטריה מוצדקת?
Printable View
מכיוון שבג'יפולוג יודעים הכל-אז אני אשאל:
איז דר א דוקטור אין דה האוס?
עד כמה זה חמור העסק הזה עם הקורונה?
עם מה אנחנו באמת מתמודדים כאן?
ההיסטריה מוצדקת?
למה אתה חושב שרופא יעזור לך (אלא אם כן חזרת מאזור נגוע ויש לך תסמינים..) ?
התשובה לכמה זה חמור היא במספרים ובסטטיסטיקות, ואת זה אולי תוכל למצוא בעיתונות הכלכלית, אם אתה מכיר שם מישהו ...
כל התשובות כאן:
קצת סדר בכל מה שקשור לקורונה לפי כל הנתונים שאספתי מהתקשורת.
וירוס הקורונה הוא קשה אבל זה כלום, אפילו שפעת יותר קשה ממנו.
תקופת הדגירה שלו היא 14 יום או 24 או 48 או יותר.
ילדים לא יכולים להידבק אלא אם כן הם ילדים ואז הם יכולים להידבק - אבל אז הם יכולים רק להיות נשאים של הנגיף ולא להידבק .
מלא מתים מהנגיף הקטלני אבל לא הרבה מתים ממנו רק 2% מהחולים מתים ממנו.
תיכף הוירוס יעלם כי יתחילו ימים חמים, אבל בימים החמים כנראה הוירוס יתפוס תאוצה ויתפשט עוד.
מומלץ ללכת עם מסיכה למרות שמסיכה לא עוזרת.
יש מלא מומחים לקורונה בתקשורת שמה שמייחד את כולם שאף אחד מהם אין לו מושג באמת על מה הוא מדבר.
לוירוס יש סיפטומים כמו שיעול, חום גבוה, אבל לא תמיד יש סיפטומים ולא חייב להיות שיעול או חום גבוה.
הוירוס הגיע ממחקר ביולוגי שדלף ו/או מעטלפים/ עכברים / חולדות ועוד כל מיני חטיפים שהסינים אוהבים לכן מומלץ לאכול רק זיתים .
רוב המתים הם מבוגרים בני 80
70 או 60 או 50 או 40 או 30.
יש סיבה לדאגה, אבל אין צורך לדאוג ולהיכנס לפאניקה
כרגע יש האטה במספר החולים ומצד שני מספר החולים כל יום עולה .
מישהו חשב שהשם קורונה לוירוס מסובך אז שינו לו את השם ל covid-19 ברור הרבה יותר קליט.
ברור לגמרי שישראלי שיגידו לו להישאר בבית בבידוד יביא אישור למקום עבודה שהיה בבידוד כשבעצם הוא שבועיים הסתובב בכל קניון אפשרי.
וירוס הקורונה הוציא שם רע לעטלפים ,לי אישית זה הוריד את כל החשק לאכול עטלף .
אלפי עובדים ישארו בלי עבודה בעקבות הוירוס אבל תמיד ימצאו מקום עבודה במפעל למסיכות לפנים שלא עומד בקצב.
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
אני לא רוצה להבהיל אף אחד, אבל נגיף הקורונה יתפשט באופן בלתי הפיך בקרוב .
האופן העיקרי להידבקות הוא דרך שטרות כסף.
יש לאסוף את כל השטרות שברשותכם בעזרת כפפות והניחו אותם במעטפה אטומה מחוץ לדלת שלכם.
מחר בבוקר אגיע לאסוף את המעטפות .
אני עושה את זה למען בריאות הציבור. אין צורך להודות לי [emoji1282][emoji23][emoji40]
Sent from my SM-N975F using Tapatalk
מצאת לך.
יהודים ימותו לפני שימסרו את כספם.
חוצמזה יש כבר ביט.
אסף- מעולה!
Jeep ZJ V8 98
Honda EX300 94
כל העובדות על הקורונה:
מדובר במשקה בעל צבע טעם וארומה המזכירים שתן. לעתים מבלבלים ומצמידים לו את השם בירה.
לעומת זאת, עובדות מהרשת על שפעת:
כל שנה מתים משפעת בין 290 ל650 אלף איש.
בתקופת סוף מלחמת העולם הראשונה (בערך 1918-19 מתו מ"השפעת הספרדית" בין 50 ל100 מיליון איש....
אז קצת פרופורציות.
רח' הבזלת 3, נתניה
קובץ מצורף 127587
אחלה בירה...
הולך טוב עם פרוסת לימון
Sent from my iPhone using Tapatalk
לאט לאט זה יהיה שרשור אגדי
Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
במיוחד כשכולנו נהיה בבידוד
Jeep ZJ V8 98
Honda EX300 94
באם להיות טיפה רציני. אני עובד עם הרבה לקוחות מחול שמגיעים לארץ וגם נדרש לטוס לא מעט. הרבה לקוחות ביטלו לאחרונה הגעה לארץ וגם אני כנראה מכניס את עצמי להקפאה בכל מה שנוגע ליציאה מהארץ - גם למדינות שאין עליהן איסור.
קורונה זה בירה מגעילה.
קורונה המחלה מדביקה מאוד מפעלים ושווקים, ויוצרת אפקט מתגלגל של משבר אמיתי.
חלק מהתובנות מהאפקט הוא הסתמכות על שווקים בינלאומיים, ומעבר לייצור מקומי.
המשבר בתעשיות הרכב והתיירות - אמיתי לחלוטין.
עם זאת, בגלל הירידה המשמעותית בייצור בסין, מחירי הסוללות לתחבורה יורד אף הוא, וזה כנראה באופן זמני. מי שידע לנצל את ההזדמנות יעשה ארגזים של כסף.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...877215a7bc.jpg
Sent from my iPhone using Tapatalk
גם לפה זה הגיע!
(ואיך אף אחד פה לא שלח כזה דבר??) https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...c4f22a1c9f.jpg
Sent from my MI PLAY using Tapatalk
ישי זה לא נגוע...
זה כןhttps://uploads.tapatalk-cdn.com/202...4f64e0ea85.jpg
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
יש לי אחד שעבר מוטציה. בואו נראה אותם
מוצאים לזה חיסון....😂
איתי
לראות עיניי ,סאגת הקורונה :
1. הקורונה זה הווירוס עם הכי הרבה יחסי ציבור.... יש המכנים את הנגיף הזה ווירוס של התקשורת. (יחסית לאפידמיות קודמות
2. השווקים בעולם חיפשו "עץ " לרדת ממנו , כרגע רק ירידות / מסכים אדומים .... (מאוחר למכור :-( לבעלי לב חזק תמתינו והשערים יחזרו למצבם לפני המגיפה.
3.יש סבירות גבוהה שהסינים יצליחו בשבועות הקרובים יצליחו לדכא את הווירוס, וינצלו את המצב לחזור בעוצמה לכלכלה העולמית...
לסיכום
בתחום הזה סבירות גבוהה שיהיה טוב :)
כן יודע שכולם כאן ג'יפאים מסוקסים וקורונה (גם הבירה וגם הוירוס לא נוגע להם) אבל בכל זאת לא הייתי מקל ראש ומתנהג כבת יענה.
יש מספיק מידע ברשת וסטטיסטיקות שנותנות מידע דיי אובייקטיבי (ומדאיג).
אז באופן אישי לא מתכוון להתבצר במקלט האטומי שיש לי (מה אין לכם..?) וגם לא מתכוון לבטל הטיסה המתוכננת לסוף החודש לארה"ב לאיסטר ג'יפ ספארי, אבל בהחלט מתכוון לנקוט באמצעי זהירות מינימליים, לא מסיכה (לא יעילה) אבל אשתדל להימנע מלחיצות ידיים, להימנע מקהלים גדולים, לחטא הידיים לעתים תכופות עם ג'ל חיטוי ובמטוס לחטא את המושב וסביבתו עם מגבוני אלכוהול.
אני לא הייתי ממליץ לאף אחד לנסוע למוקדי ההתפרצות הידועים כיום.